-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: arnold12
Hocam öncelikle herkese iyi akşamlar bir yaza kadar natural olarak yağ oranımı düşürme kararı verdim.Yapacaklarım şunlardır.
Özelikle yormalarınızı bekliyorum @Loving Burak hocam @Rdm @Bay-T @metinav Metin hocam.
Yaza kadar her 10 günde 1 burada güncel form ve kilomu paylaşmayı düşünüyorum.
2 yıllık spor geçmişim var 172 -128kg ya düştüm
Güncel kilo 128 boy 185 yaş 23
Alınan kalori 2350 haftada 1 gün zero carb 3 gün medium carb 3 gün low carb Haftada 4 gün antreman 2 porsiyon sabah akşam olacak şekilde glifor,ödem atıcı çaylar günlük 2 defa(karahindiba,kiraz sapı,mısır ppüskül ,yeşil çay antrenman günleri günlük k....ze markasının 1 porsiyon fire capsleri antrenman öncesi n..ure markasının purework... ürünü ve l carnitin+filtre kahve 300ml bunun yanında antramn günleri 14 gr kreatin 21 gr bcaa 1 porsiyon whey antreman sonu 15 dk eğimli yüryüş+25 dk bisiklet Sizce vücuda bu kadar yüklenirsem herhangi bir sorun yaşar mıyım? tavsiyelerini ve yorumlarınız önemli benim için.
-
Yazan: Emir54
HERKESE MERHABALAR,
10 yıllık profesyonel güreş 4 yıllık fitness geçmişim ile uzun araştırmalar sonucu Burak @Loving hocama ulaştım. Beni hiç bir şekilde maddi çıkar olarak görmediği için kendilerine minnetlerimi sunuyorum uzun uzun yazıp kendisine minnetimi ne kadar teşekkür edeceğimi bilmesem de buradan defalarca teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle uzun konuşmalar karşılıklı diyaloglar benim hemen hormonlarıma hasar vermek istemeyip kendisinin de buna katıldığını konuşup anlaşmamız üzerine sarms kürüne başlamış bulunduk.(02.11.24)Güzel bir yağlardan arınma temizlenme sürecine girdik beslenme programıyla başladık hiç bir zaman beni kırmayıp her soruma 5 dakika geçmeden cevap verdiği için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Noxy lab - https://www.noxy-labs.com KÜR İÇERİĞİM:
SR 9009 GW 501516 YOHIMBINE ÖLÇÜLER: 2 kasım 1. Gün
BEL 101 Göğüs 110 Kol 41.5 Kilo 103.8 BAŞLANGIÇ FORMUM:
30 KASIM 4. Hafta:
Bel 93 Göğüs 107 Kol 41 Kilo 93.4
27 ARALIK 8. Hafta:
Bel 88 Göğüs 103 Kol 41 Kilo 88
FİNAL POZLARIM:
Programa aksatmadan uydum vardiyalı şekilde çalışmaauyku düzenim olmamasına rağmen kendimce çok güzel sonuçlara vardım. biraz süreçten bahsetmek istiyorum bu süreçte hergün aksatmadan kardiyolarıma ağrılık antrenmanlarımdan daha çok önem verdim ve bu süreçte sarmsların gerçekten çok öneminin olduğunu düşünüyorum hiç enerji kaybım yorgunluğum olmadı. 3. Haftadan itibaren evime spinning bisikleti alıp kardiyolarımı günde ikiye çıkarıp ağırlık antrenmanlarımı aksatmadım beslenmeyede tam anlamıyla uydum başınızı çok ağırtmadan 1-4 hafta değişimimi ölçümlerimi paylaşmak istiyorum 8. Hafta yani final dönemine gelmiş bulunmaktayım durum budur herkese iyi formlar diliyorum.
Burak Hocam ile Bulk Süreci Coming Soon...
-
Yazan: v1olet
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Öncelikle insülin direncim var uzun süredir kilo veremiyorum ve bu durumda canımı çok sıktı.
En sonunda sarma başlamaya karar verdim.
KÜR PLANLAMAM:
LGD 3303 (Ligandrol yeni versiyon) BAM15 GW0742 (Cardarine yeni versiyon) KULANACAĞIM VİTAMİNLER:
Multivitamin D Vitamini Omega 3 ZMA SORULARIM:
Sarm kürüm hakkında yorum alabilir miyim? Vitamin olarak kullanmam gereken başka şeyler var mı? HEDEFİM:
İlk amacım define olmak, define olduktan sonra kas kazanabileceğim bir sarm kürü de yapabilirim.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: turan27
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 2 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum ve güzel bir hacim kazandım ama baya yağda oluştu vücudumda(%20). Definasyon kürü yapmak istiyorum ve bilgili hocalarımdan buna dair bilgi almak istiyorum. 1 ay önce kan tahlili yaptım ve sadece LDL üst sınıra yaklaşmış onun dışında hiçbir şey bulunmuyor.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
YAŞ: 24 BOY: 178 cm KG:85 Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: metinkarayagci0
Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
-