-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sarm kürüne gireceğim yaptığım planlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Furkantepeci, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: v1olet
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Öncelikle insülin direncim var uzun süredir kilo veremiyorum ve bu durumda canımı çok sıktı.
En sonunda sarma başlamaya karar verdim.
KÜR PLANLAMAM:
LGD 3303 (Ligandrol yeni versiyon) BAM15 GW0742 (Cardarine yeni versiyon) KULANACAĞIM VİTAMİNLER:
Multivitamin D Vitamini Omega 3 ZMA SORULARIM:
Sarm kürüm hakkında yorum alabilir miyim? Vitamin olarak kullanmam gereken başka şeyler var mı? HEDEFİM:
İlk amacım define olmak, define olduktan sonra kas kazanabileceğim bir sarm kürü de yapabilirim.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: whasancan
Tüm Instagram'da bu ürünler satılıyor, bunlar güvenilir mi? Yada bunlar yerine definasyon için 5 haftalık takviye nerden alabilirim?
-
Yazan: Türkaygırı99
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Mk 677 kullanmayı planlıyorum fakat hgh kadar etkili midir? Kullanmaya değer bir ürün mü? Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-