Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkantepeci

Sarm kürüne gireceğim yaptığım planlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Hepinize merhaba arkadaşlar,

İlk kürüm olarak sadece sarm yapmaya karar verdim. Bulk kürüm 8 hafta boyunca lgd ve mk677 olacak.

SORULARIM:

1. İlk günden itibaren N-Asetil Sistein (NAC) kullanmalımıyım?
  2. Kan testini ne zaman veya ne sıklıkta yaptırmalıyım?
  3. Eksik veya şunu ekle dediğiniz yerler nereleri?

KULLANACAĞIM SUPPLEMENTLER:

• Balık Yağı (Omega-3)
  • Devedikeni (Milk Thistle)
  • ZMA
  • BCAA
  • Glutamine
  • Multivitamin
  • Koenzim Q10 (CoQ10)
  • Probiyotik

YAPTIMAYI PLANLADIĞIM KAN TESTLERİ:

Kan testi için şu değerlere baktırmam yeterli mi?:

• Lh
  • Fsh
  • Alt
  • Ast
  • Prolaktin
  • E2
  • Total Testo
  • Shgb
  • Serbest Testo
  • Tam Kan
  • T3
  • T4
  • Tsh
  • Hdl
  • Ldl
  • Trigliserid
  • D
  • Demir
  • B12
  • Kreatinin
  • Ck
  • Egfr

Şimdiden paylaşacağınız değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    17

Vitaminler yeterli NAC'ı her gün alabilirsin ancak almadığın gün olursa sıkıntı olmaz. Ekstra olarak almıyorsan creatine öneririm faydası iyi olur. Başlamadan test ver ilaçsız değerlerin elinde olsun, 4. hafta vermen çok elzem değil illa vermek istersen verebilirsin. Kür sonu mutlaka vermelisin. Ayrıca ilaçların markası nedir? Kaç mg alacaksın?

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 46 dakika önce yazdı:

Vitaminler yeterli NAC'ı her gün alabilirsin ancak almadığın gün olursa sıkıntı olmaz. Ekstra olarak almıyorsan creatine öneririm faydası iyi olur. Başlamadan test ver ilaçsız değerlerin elinde olsun, 4. hafta vermen çok elzem değil illa vermek istersen verebilirsin. Kür sonu mutlaka vermelisin. Ayrıca ilaçların markası nedir? Kaç mg alacaksın?

Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi creatin eklerim. İlacı yurt dışından chemyo'nun kendi sitesinden aldım.

Dozajlar:

Ligandrol 10mg

Ostarine 25mg

İlk 6 gün yarım ml kullanacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    17
Furkantepeci, 6 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi creatin eklerim. İlacı yurt dışından chemyo'nun kendi sitesinden aldım.

Dozajlar:

Ligandrol 10mg

Ostarine 25mg

Chemyo'yu aracı site ile mi getirttirdin yoksa bir tanıdık falan mı? Ben de chemyo sipariş vermeyi düşünüyorum bi süredir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

Chemyo'yu aracı site ile mi getirttirdin yoksa bir tanıdık falan mı? Ben de chemyo sipariş vermeyi düşünüyorum bi süredir.

Aracı site ile getirdim ama ismini söylemem yasak diye uyarmışlardı. Genede bir kontrol edeyim kuralları eğer sorun olmayacaksa yazarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    17
Furkantepeci, 2 dakika önce yazdı:

Aracı site ile getirdim ama ismini söylemem yasak diye uyarmışlardı. Genede bir kontrol edeyim kuralları eğer sorun olmayacaksa yazarım.

Aracıyla da kargosu, gümrüğü osu busu fiyat 2x oluyor ya insanında içi gider 2 sarms fiyatına 1 tane alınca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Aracıyla da kargosu, gümrüğü osu busu fiyat 2x oluyor ya insanında içi gider 2 sarms fiyatına 1 tane alınca.

Ben indirimden yararlandım, iki sarms 150 dolar değil 110 dolar tutmuştu 40 dolar da gümrük vb tuttu.

Furkantepeci, Bir saat önce yazdı:

Dozajlar:

Ligandrol 10mg

Ostarine 25mg

Düzenleme: ostarine değil mk677 25mg kullanacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    17
Furkantepeci, Bir saat önce yazdı:

Ben indirimden yararlandım, iki sarms 150 dolar değil 110 dolar tutmuştu 40 dolar da gümrük vb tuttu.

Düzenleme: ostarine değil mk677 25mg kullanacağım

Dozlar da iyi, küründe başarılar dilerim dostum..

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: v1olet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Öncelikle insülin direncim var uzun süredir kilo veremiyorum ve bu durumda canımı çok sıktı.
      En sonunda sarma başlamaya karar verdim.
      KÜR PLANLAMAM:
      LGD 3303 (Ligandrol yeni versiyon) BAM15 GW0742 (Cardarine yeni versiyon) KULANACAĞIM VİTAMİNLER:
      Multivitamin D Vitamini Omega 3 ZMA SORULARIM:
      Sarm kürüm hakkında yorum alabilir miyim? Vitamin olarak kullanmam gereken başka şeyler var mı? HEDEFİM:
      İlk amacım define olmak, define olduktan sonra kas kazanabileceğim bir sarm kürü de yapabilirim.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: whasancan
      Tüm Instagram'da bu ürünler satılıyor, bunlar güvenilir mi? Yada bunlar yerine definasyon için 5 haftalık takviye nerden alabilirim?

• Yazan: Türkaygırı99
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Mk 677 kullanmayı planlıyorum fakat hgh kadar etkili midir? Kullanmaya değer bir ürün mü? Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.