Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ardheim

Boy uzaması için ve yağ yakımı adına gh hangi dozda ve ne uzunlukta kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

Ardheim    0

Merhaba, 18 yaşındayım ve boy uzaması ve yağ yakımına destek olması için GH kullanmayı düşünüyorum, en etkili şekilde nasıl kullanabileceğim ve hangi markayı kullanacağım hakkında sizlerden yardım istiyorum.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    717

Merhaba, boyun kaç? Boyunun uzama beklentisi nedir kaç cm? 

Yağ oranın nedir? Hayalini kurduğun yağ oranı nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77

plaklarına baktır, açıksa sabah 2 iu akşam 2 iu kullan. 4-5 hafta sonra 3-3 yaparsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardheim    0
GHOST, 16 dakika önce yazdı:

Merhaba, boyun kaç? Boyunun uzama beklentisi nedir kaç cm? 

Yağ oranın nedir? Hayalini kurduğun yağ oranı nedir?

Boyum 1.72 en azından 1.80 olmayı bekliyorum, yağ oranımı bilmiyorum şu an 103 kiloyum .

Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

plaklarına baktır, açıksa sabah 2 iu akşam 2 iu kullan. 4-5 hafta sonra 3-3 yaparsın

Kaç ay kullanmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77
Ardheim, Şimdi yazdı:

Kaç ay kullanmalıyım?

o sana kalmış bir durum, etkilerini 2 ay içerisinde kesin alırsın boy uzaması konusunda. Bana kalırsa 6 ay civarı kullan, ortalama 20 kalem genotropin gider fakat boyun 8-10 cm rahat uzar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardheim    0
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

o sana kalmış bir durum, etkilerini 2 ay içerisinde kesin alırsın boy uzaması konusunda. Bana kalırsa 6 ay civarı kullan, ortalama 20 kalem genotropin gider fakat boyun 8-10 cm rahat uzar

Büyüme plaklarım kapalıysa kullanmamda sorun olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77
Ardheim, 5 dakika önce yazdı:

Büyüme plaklarım kapalıysa kullanmamda sorun olur mu?

boyun uzamaz sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77
Ardheim, Şimdi yazdı:

Genotropinle diğerleri arasında fark var mı?

kalite açısından bence var, cinnatropin denilen iran çöpünu kullanacağına genotropin kullan. Veya çok güvendiğin markaların growth hormonlarını kullan... Yerinde olsam genotropin veya ngenla kullanırdım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardheim    0
Fuhrer, Şimdi yazdı:

kalite açısından bence var, cinnatropin denilen iran çöpünu kullanacağına genotropin kullan. Veya çok güvendiğin markaların growth hormonlarını kullan... Yerinde olsam genotropin veya ngenla kullanırdım.

Nereden bulabilirim genotropini?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77
Ardheim, Şimdi yazdı:

Nereden bulabilirim genotropini?

eczanelerle anlaş toplu indirimli al, piyasadan bulamazsın temiz genotropin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardheim    0
Fuhrer, Şimdi yazdı:

eczanelerle anlaş toplu indirimli al, piyasadan bulamazsın temiz genotropin

Eczaneler öyle kolayca veriyorlar mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77
Ardheim, Şimdi yazdı:

Eczaneler öyle kolayca veriyorlar mı?

zorlaması mı lazım kanka? Reçetesiz ürün satıyor, bu ürün bir reçete istemiyor. Ki eczane de satıp parayı cebe koymaya bakar, kaldı ki sana niye satmasın? Yeşil reçete ürün değil bunlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardheim    0
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

zorlaması mı lazım kanka? Reçetesiz ürün satıyor, bu ürün bir reçete istemiyor. Ki eczane de satıp parayı cebe koymaya bakar, kaldı ki sana niye satmasın? Yeşil reçete ürün değil bunlar

Anladım büyüme plaklarına baktırınca bir sorayım, hangi bölüm bakıyor büyüme plaklarına?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77
Ardheim, 7 dakika önce yazdı:

Anladım büyüme plaklarına baktırınca bir sorayım, hangi bölüm bakıyor büyüme plaklarına?

ftr bakar, ortopedi bakar genel olarak bu ikisi bakar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardheim    0
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

Genotropin bir tık tuzlu, önerebileceğiniz başka neler var Swiss pharma'nın Somatropinini önerir misiniz kalitesiz midir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    77
Ardheim, Şimdi yazdı:

Genotropin bir tık tuzlu, önerebileceğiniz başka neler var Swiss pharma'nın Somatropinini önerir misiniz kalitesiz midir?

büyüme hormonunu dediğim gibi firmalardan toplamaya çalışma, ngenla 60 mg 7.5k, genotropin 12mg 3.6k bence ngenla kullanabilirsin. Pazartesi perşembe vurursun 5mg 5 mg 6 hafta gider, 2 kalem ngenla sana yetecektir veya yapabilirsen 3 yap

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    22

Yag yakımı için ne kadar vurmak lazım acaba dostum ornegin %25 yağ oranlı biri için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kardeşim gh kullandın diye boyunun uzacağının garantisi yok gh sadece 1 tane olay dolaylı olarak binlerce olay, boy uzaması için 4.000 tane metabolik olayın aynı anda gerçekleşmesi lazım kemikler kapandıysa asla işe yaramaz.

Ben senin gittiğin yollardan geçtim geldim 18-19 yaşında dayımdan rica etmiştim işten istiyorlar sigortam yok el bilek röntgeni çek bana diye :) sonra çalıştığım yerde DJ aynen Dj ben anlıyorum diyip bakmıştı sinir sıkışması var ama küçük plaklar kapanmaya yakın demişti Facebook'ta grupta paylaşmıştım onlar da aynı şeyi söylemişti (doktor )

Sonra gh satin aldım yeşil uçlu büyük iğneyle felan vurmaya çalışmıştım 😂 uzama oldu ama en fazla 1-4 cm civarı 19 yaşımdan sonra (gh sayesin de değil) 

Uzun lafın kısası boyunu kabullenip hayata hemen atılman gerekiyor yağ yakma kısmına gelirsek gh yada gh salgılayan peptidler metabolizmayı yavaşlatıyor nasıl kilo verdirir hiç anlamış değilim. Ben cjc-grhp2-5-hexarelin vs. Kullandığım zaman hep kilo aldım hayvan gibi gh salgılattıkları halde 😂

Sağlıklı protein ağırlıklı Diyet+spor güzel bir uyku tamamdır uzama olur kilo verirsin ama ne kadar olur Allah bilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    1

Boy uzaması ile ilgili bir şey diyemem ancak yağ oranının düşmesini destekler tabi ki spor beslenme ile birlikte. Yoksa sadece cildin güzelleşir. :)

tarihinde KA21 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.