Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

prisma

Hellas, overdose, evogen, pmc, swiss, dek pharma aralarından hangi marka ile kür yapmalıyım?

Önerilen İletiler

prisma    0
Samedbumstead, 2 dakika önce yazdı:

Overdose çok öven var forumda da memnun kalan çok denemek istiyorum

Evet overdose fiyatlarıda uygun ama kötü olduğunu söyleyende var bu yüzden kafam karıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
prisma, 49 dakika önce yazdı:

Evet overdose fiyatlarıda uygun ama kötü olduğunu söyleyende var bu yüzden kafam karıştı.

Masteron 1400 ve npp 1400 dediler ikisinin aynı fiyat olması ve ucuz olması kafa karıştırıyor. Normalde overdose fiyatları böyle mi bilen varsa yazabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    27
prisma, 15 dakika önce yazdı:

Masteron 1400 ve npp 1400 dediler ikisinin aynı fiyat olması ve ucuz olması kafa karıştırıyor. Normalde overdose fiyatları böyle mi bilen varsa yazabilir mi?

Overdose kullandım ben ödem falan yaşamadım kalçadan enjekte ediyordum. Testosuyla boldesi çalışıyor diyebilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
AnarchyZone, 32 dakika önce yazdı:

Overdose kullandım ben ödem falan yaşamadım kalçadan enjekte ediyordum. Testosuyla boldesi çalışıyor diyebilirim.

fiyatlar böyle mi peki ortalama olarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    27
prisma, 7 dakika önce yazdı:

fiyatlar böyle mi peki ortalama olarak

hocam bendeki listede npp 950 masteron 1250. satıcıdan kaynaklı olabilir başka satıcı bakabilirsin olmadı

tarihinde AnarchyZone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    79
AnarchyZone, 8 dakika önce yazdı:

hocam bendeki listede npp 950 masteron 1250. satıcıdan kaynaklı olabilir başka satıcı bakabilirsin olmadı

1. elden alıyorsan evet öyle, tren acetatı güzel zevk verdi enanthate aldım mixleyip kullanıcam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

1. elden alıyorsan evet öyle, tren acetatı güzel zevk verdi enanthate aldım mixleyip kullanıcam 

masteron ya da nppsini kullandınız mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    79
prisma, Şimdi yazdı:

hayır fakat decasını kullandım gayet iyiydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    27
prisma, 35 dakika önce yazdı:

Nppyi arkadaşıma aldırdım. Memnun kaldı. "Kısa sürede toparladı beni" diyordu.

Fuhrer, 46 dakika önce yazdı:

yaza doğru trenini ben de denemek istiyorum. enanthate kullandıktan sonra fikirlerinizi belirtir misiniz?

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    27
Samedbumstead, 3 saat önce yazdı:

Overdose çok öven var forumda da memnun kalan çok denemek istiyorum

overdose clen kullanıyorum şuanda güzel çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    225

testesteronda 28-35 dolardan anabolizanlarda da 55+ dolardan düşük ürünlerden tam verim bekleme asla eğer markalar underground ise.

herşey imkana göre nerdeyse testesteronu iran seçebilirsin tam dolu fiyatıda 1200tl en fazla anabolizan alırken dikkatli ol sadece özellikle rimobolone 2.5bin civarından altıysa boş olma olasılığı yüksek.

Swiss ve overdose(sözde) ürünlerde ise sterillik kesinlikle arama apse ödem v.s hazırlıklı ol yaşatabilir ve dolu değil özellikle swissin testosu boştan beter. 

Hellas da iyi ama tam ürün değil ama çalışıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
prisma, 15 saat önce yazdı:

her ilacın yan etskisi var biliyorum ama boldenonun sivilceye etkisi daha fazla diye biliyorum. birde saydığım markalar kılasmanında noxy harici önericeğiniz bi marka var mı?

overdose hakkında iyi yorumlar aldım kullananlar memnun bir tık altı dek olabilir

oisobb123, 16 saat önce yazdı:

Treni testosu nasıl hocam

noxy nin treni çok iyidir kullandım biliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
Vezuchiy, 6 saat önce yazdı:

testesteronda 28-35 dolardan anabolizanlarda da 55+ dolardan düşük ürünlerden tam verim bekleme asla eğer markalar underground ise.

herşey imkana göre nerdeyse testesteronu iran seçebilirsin tam dolu fiyatıda 1200tl en fazla anabolizan alırken dikkatli ol sadece özellikle rimobolone 2.5bin civarından altıysa boş olma olasılığı yüksek.

Swiss ve overdose(sözde) ürünlerde ise sterillik kesinlikle arama apse ödem v.s hazırlıklı ol yaşatabilir ve dolu değil özellikle swissin testosu boştan beter. 

Hellas da iyi ama tam ürün değil ama çalışıyor.

Hellasın masteronu ya da npp si hakkında bi bilginiz var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.928
prisma, 11 dakika önce yazdı:

Decası boştu...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874

arenis medico

noxy

black dragon

la pharma

iran testo

canada peptides

dışında tüm markalara kapalıyım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    27
prisma, 3 saat önce yazdı:

masteronu çalılmadı bende nppsi 200mgde bile çok hissettirdi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    1
SERKO, 3 saat önce yazdı:

arenis medico

noxy

black dragon

la pharma

iran testo

canada peptides

dışında tüm markalara kapalıyım

Tr'de arenis medico satan yok sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    101
matiquew133, 6 dakika önce yazdı:

arenismedico.com ve arenismedico.eu diye iki sitesi bulursan da dikkat et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
matiquew133, 22 dakika önce yazdı:

var 4 yıldır aynı kişiden alıyorum hatta dün konuştuk

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Inevitable    1
prisma, 18 saat önce yazdı:

Testo masteron kullanıyorum overdose un testosu dolu ama tam dolu değil ilaçlar 

AnarchyZone, 17 saat önce yazdı:

bendeki fiyat çok farklı testo 1200 masteron 2000 oldu 2 3 ay önce 1000 1000 veriyodum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    27
Inevitable, 7 saat önce yazdı:

Testo masteron kullanıyorum overdose un testosu dolu ama tam dolu değil ilaçlar 

bendeki fiyat çok farklı testo 1200 masteron 2000 oldu 2 3 ay önce 1000 1000 veriyodum 

satıcıdan satıcıya değişiyor hocam maalesef :( 1.elden satıcıyı bulabilirsen daha uyguna alabilirsin. isim paylaşamıyorum maalesef üzgünüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hwidka1    45
prisma, 24.12.2024 - 09:52 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Only testo ilerlediğim bu süreçte (iran enanthate 500mg) birinci ayımı geçtim ve yakın zamanda devlette test vericem. Testi burada paylaşmayı düşünüyorum zaten. testten sonra kürüme bir ilaç daha eklemek istiyorum. Amacım hızlı güç ve hacim kazanmak bunun için hangi ilaç daha iyi olur. birde ulaşabildiğim bu markalardan hangisini önerirsiniz satıcıları isim vermiyorum ama sosyal medyada zaten bu markaları satan bilindik satıcılar. forumda bu markalar hakkındaki konuları okudum bazısı bende çalıştı dolu diyor bazısı çöz diyor o yüzden güncel olarak tekrar sormak istedim.

DÜŞÜNDÜĞÜM MARKALAR:

• hellas
  • overdose
  • evogen
  • pmc
  • swiss
  • dek pharma

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

satıcıyı tutturursan overdose öneririm harika bi marka yeni yeni tecrübe etme imkanım oldu 4 aydır kürdeyim her şey güzel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

• Yazan: ibrahim halil
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ürün almak için hangi markalar güvenilir.. Tavsiyenizi bekliyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: berkaydogan44
      Arkadaşlar selamlar,
      Yaklaşık 1 yıldır kür yapmak için marka araştırıyorum henüz ya bu sağlamdır diyebileceğim bir ürün bulamadım 5, 6 marka buldum bu markaları kullanan verim alan arkadaşlar oldu mu ayrıca fiyat önemli değil kullanım iyi verim alan su tutmayan yurt dışı ürün bulabilen varsa yoruma yazabilir...
      ARAŞTIRDIĞIM MARKALAR :
      Meditech  RV Pharma - (revelation tech) Htp Pharmatech Quantum  Harici bildiği sağlam marka kullanan olduysa yorum altına yazarsa sevinirim fiyat önemli değil ürün doluluk oranı ve merdiven altı olmaması önemli...
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: muhammedberk

Pancea adlı markayı daha önce kullanan oldu mu google'da arattım ancak böyle bir marka göremedim 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.