Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

prisma

Hellas, overdose, evogen, pmc, swiss, dek pharma aralarından hangi marka ile kür yapmalıyım?

Önerilen İletiler

6arrows    101
SERKO, Şimdi yazdı:

over mover hikaye

arenis noxy la pharma black dragon british dragon bunları vurun görün ilaç bunlar gerisi tererruat 

yerli zaten asla yaklaşmayın derim ben zengin etmeyelim şunları ilk el ikinci farketmez hepsi çöp

arenisin kopyasını buldum kendisini bulamadım. la pharma satan biri var ama ampul şeklinde ürünleri, sitesinde gözükmüyor ampül formları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    874
6arrows, Şimdi yazdı:

arenisin kopyasını buldum kendisini bulamadım. la pharma satan biri var ama ampul şeklinde ürünleri, sitesinde gözükmüyor ampül formları

arenis şuan hem flakon hem ampül formunda sahtesine denk gelmedim ben

la pharma flakon olacak ampül yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    13
SERKO, 11 dakika önce yazdı:

dogrudur ben bir kaç marka dışında zaten kullanmam zaten hepsi global markalar yerli falan işim olmaz bazı yabancı markaları bile kullanmam

global marka nedir hocam, bu işin fabrikası yok bunu bir kabul edelim. Ha polonyada ha ingilterede bilmemne pharma diye üreten elemanların hepsi kendi yapıyor bunları. Black dragonda olsa, bilmemne dragonda olsa bu böyle. Hammaddeleri dünyada üreten 1-2 yer var zaten herkes aynı yerden alıyor sadece aracılar kaliteyi değiştiriyor. İyi bir hammadde varsa, bunu hazırlayan kişide işi biliyor ve güvenilirse yerli yabancı hiç farketmez. Hepsi aynı işi görür. Bu işte arge yapılacak şeyler çok kısıtlıdır. Daha iyi yağ kullanır , sterilliğini çok daha iyi yapar koruyucuları azaltır. Her ürüne ve esterine göre ayrı ayrı tarifleri geliştir vsvs. Bunlarda ilaçtan aldıgın verimi değiştirmez ama kullanıcıya konfor sağlar. DAha iyi emilim, daha ağrısız enjeksiyonlar gibi...

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    79
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

arenismedico.com arenismedico.eu iki farklı site var hocam arenisin hangisi gerçek arenis?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
burakg133, 1 dakika önce yazdı:

global marka nedir hocam, bu işin fabrikası yok bunu bir kabul edelim. Ha polonyada ha ingilterede bilmemne pharma diye üreten elemanların hepsi kendi yapıyor bunları. Black dragonda olsa, bilmemne dragonda olsa bu böyle. Hammaddeleri dünyada üreten 1-2 yer var zaten herkes aynı yerden alıyor sadece aracılar kaliteyi değiştiriyor. İyi bir hammadde varsa, bunu hazırlayan kişide işi biliyor ve güvenilirse yerli yabancı hiç farketmez. Hepsi aynı işi görür. Bu işte arge yapılacak şeyler çok kısıtlıdır. Daha iyi yağ kullanır , sterilliğini çok daha iyi yapar koruyucuları azaltır. Her ürüne ve esterine göre ayrı ayrı tarifleri geliştir vsvs. Bunlarda ilaçtan aldıgın verimi değiştirmez ama kullanıcıya konfor sağlar. DAha iyi emilim, daha ağrısız enjeksiyonlar gibi...

mesela optimumu kim biliyor ingiltere de yada overı yada protonu ama la pharmayı yada black dragonu yada arenisi biliyorlar benim dayım ingiltere de black dragon kullanıyor mesela :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    101
SERKO, 2 dakika önce yazdı:

yok zaten bahsettiğim başka marka ama kutu olarak birebir arenisin kutuyu kopyalamış. la pharma ampül  yabancı bir sitede de gördüm malezya sitesiydi ama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
Fuhrer, 13 dakika önce yazdı:

arenismedico.com arenismedico.eu iki farklı site var hocam arenisin hangisi gerçek arenis?

.com olan 

6arrows, 12 dakika önce yazdı:

yok zaten bahsettiğim başka marka ama kutu olarak birebir arenisin kutuyu kopyalamış. la pharma ampül  yabancı bir sitede de gördüm malezya sitesiydi ama

türkiye de yok gelenler flakon ama yurt dışında var ampül formu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    13
SERKO, 6 dakika önce yazdı:

mesela optimumu kim biliyor ingiltere de yada overı yada protonu ama la pharmayı yada black dragonu yada arenisi biliyorlar benim dayım ingiltere de black dragon kullanıyor mesela :)

Hocam ben bu dediğine karşı değilim. Herkes bilebilir çünkü avrupada biliyosun steroid piyasası çok geniş. Bu markalar uzun yıllardır vardır. İşini iyi yapıyodur. Ama günün sonunda ingilterede bir evde, yada konteynarda yapıldığını kabul etmen lazım diyorum. Çinden aldıkları hammaddeler ile ingilterede bir eleman hazırlıyor bunu. FDA onaylı bir ilaç firması yapmıyor. Dolayısıyla dediklerimiz aynı şeye geliyor etik birileri tarafından duzgun yapılıyorsa sorun yok eczanedeki bir ilaç kadar iyi olabilir. Türkiyede etik iş yapan adam çok az, hatta yok gibi sorunda burda zaten :D

tarihinde burakg133 tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
burakg133, 1 dakika önce yazdı:

Hocam ben bu dediğine karşı değilim. Herkes bilebilir çünkü avrupada biliyosun steroid piyasası çok geniş. Bu markalar uzun yıllardır vardır. İşini iyi yapıyodur. Ama günün sonunda ingilterede bir evde, yada konteynarda yapıldığını kabul etmen lazım diyorum. Çinden aldıkları hammaddeler ile ingilterede bir eleman hazırlıyor bunu. FDA onaylı bir ilaç firması yapmıyor. Dolayısıyla dediklerimiz aynı şeye geliyor etik birileri tarafından duzgun yapılıyorsa sorun yok eczanedeki bir ilaç iyi olabilir. Türkiyede etik iş yapan adam çok az, hatta yok gibi sorunda burda zaten :D

haklısın ama ne olursa olsun bizde hile hurda daha çok ben burda üretilene asla güvenmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    292
SERKO, 3 saat önce yazdı:

over mover hikaye

arenis noxy la pharma black dragon british dragon bunları vurun görün ilaç bunlar gerisi tererruat 

yerli zaten asla yaklaşmayın derim ben zengin etmeyelim şunları ilk el ikinci farketmez hepsi çöp

Noxy bolde ile 1 flakon bitmesine 1 hafta var. 2 flakon daha sipariş verdim geldi bile. Noxy = canavar

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    328
SERKO, 5 saat önce yazdı:

çok fark var arada aynı marka yani sonuçta 

vay deus vay dur bakıcam şimdi

Baktın mı Deus’a 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
AREN, 15 saat önce yazdı:

Baktın mı Deus’a 😁

baktım yurt dışı ilaç severim ben bi mail atıcam bugün bakalım B|

Tony Montana, 16 saat önce yazdı:

Noxy bolde ile 1 flakon bitmesine 1 hafta var. 2 flakon daha sipariş verdim geldi bile. Noxy = canavar

Burak hoca varsa korkma herzaman arkasında durur o ürünün 

Tren serisi cidden iyiydi bolde kullanmadığım için bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    292
SERKO, 30 dakika önce yazdı:

Burak hoca varsa korkma herzaman arkasında durur o ürünün 

Tren serisi cidden iyiydi bolde kullanmadığım için bilmiyorum

Tren’i yaza doğru deneyeceğim ben de bi aksilik olmazsa. Bolde bile böyleyse tren çelik gibidir valla. Şu an için tek sorun bolde ciddi açlık krizi yapıyor öyle böyle değil, resmen insanlıktan çıkıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Tren’i yaza doğru deneyeceğim ben de bi aksilik olmazsa. Bolde bile böyleyse tren çelik gibidir valla. Şu an için tek sorun bolde ciddi açlık krizi yapıyor öyle böyle değil, resmen insanlıktan çıkıyorum 

etki-yan etki durumuna göre boldenon bana çok gereksiz geliyor 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    292
SERKO, 31 dakika önce yazdı:

etki-yan etki durumuna göre boldenon bana çok gereksiz geliyor 

Yalan yok ben de ilk defa deniyorum hocam, bakalım neler olacak 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
Tony Montana, 32 dakika önce yazdı:

Yalan yok ben de ilk defa deniyorum hocam, bakalım neler olacak 

bende sivilce yapan tek ilaç iştah açmıyor ama güzel damarlandırıyordu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

• Yazan: ibrahim halil
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ürün almak için hangi markalar güvenilir.. Tavsiyenizi bekliyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: berkaydogan44
      Arkadaşlar selamlar,
      Yaklaşık 1 yıldır kür yapmak için marka araştırıyorum henüz ya bu sağlamdır diyebileceğim bir ürün bulamadım 5, 6 marka buldum bu markaları kullanan verim alan arkadaşlar oldu mu ayrıca fiyat önemli değil kullanım iyi verim alan su tutmayan yurt dışı ürün bulabilen varsa yoruma yazabilir...
      ARAŞTIRDIĞIM MARKALAR :
      Meditech  RV Pharma - (revelation tech) Htp Pharmatech Quantum  Harici bildiği sağlam marka kullanan olduysa yorum altına yazarsa sevinirim fiyat önemli değil ürün doluluk oranı ve merdiven altı olmaması önemli...
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: muhammedberk

Pancea adlı markayı daha önce kullanan oldu mu google'da arattım ancak böyle bir marka göremedim 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.