Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tren Sevicisi

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

Fuhrer    895
RyokoHama, Bir saat önce yazdı:

Tek bir reta deneyimlediğim için farkı bilmiyorum hocam ne tür farklar var? Haklı olduğunuzu düşünüyorum bu aralar iştahım var ama midem dolu hissediyorum bazende canım deli gibi tatlı çekiyor su içince baskılayabiliyorum öğünlerimim biraz ard arda oluyor ama gün içinde çok sıkıntı çekmiyorum sürecimi kolaylaştırdı kullanacak arkadaşlara yol göstermek adına yazdım.

Önemli olan retanın içerisinde reta var mı yok mu değil, şimdi şöyle; Reta'nın içerisinde 6mg reta olabilir ve etiketi 12 mg olabilir. İştah kesti diye tak şu dozdur diyemeyiz. Aşırı kapalı kutu, kıyas için şöyle yapmalısın dostum örneğin A markası ve B markası kıyaslıyorsun bir kaç hafta biri bir kaç hafta diğeri. Onun dışında HPLC testi olmadan hiç bir şekilde bilemezsin.

Şu an 4mg reta kullanıyorum ve iştahım emin ol sıfır, aç karna kardiyo yapıyorum 75-90 dakika bana mısın demiyor vücut. Mesela ZPHC'ye geçsem ve bir kaç hafta denesem aynı sonucu alırsam okey derim ZPHC ile 1-1 aynı. Ama şöyle söyleyim, ZPHC kullanan bir kişiye aynı dozu denettiğimde etkisinin anında değiştiğini söylemişti.

Reta ile tirzepatid-semaglutide farkı kalp atışlarıyla anlaşılabilir. Reta ilk günler kalp çarpıntısı tarzı etkiler veriyordu mesela bana, şu sıralar alıştım diyebilirim. İçerisinde GLP-1, GIP'den aykırı GLUKAGON bulunduğundan bu etkiyi yaşarsınız. 

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

RyokoHama    5
hectordoyle, 41 dakika önce yazdı:

Hocam zphc tirzapetide kullanan birine denk geldin mi? Çin retasına erişimim yok onun yerine zphc tirzapetide almayı düşünüyorum

Forumda 1 tane yorum gördüm mounjaroyla aynı etki aldığını söylüyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
M.O.K, 57 dakika önce yazdı:

doğrusu ben de tam olarak neden kaynaklı bilmiyorum. zphc anabolik ürünlerinin genelde hepsi güzel çalışıyor (ben sadece test p ve test e sini kullandım) ancak retatrutide'dan genelde verim alamıyor insanlar. Kullanılan hammaddenin saflığından kaynaklı diye düşünüyorum

Zphc fragmentte de etki gorememistin hocam aynı mı hala ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Fuhrer, 24 dakika önce yazdı:

Önemli olan retanın içerisinde reta var mı yok mu değil, şimdi şöyle; Reta'nın içerisinde 6mg reta olabilir ve etiketi 12 mg olabilir. İştah kesti diye tak şu dozdur diyemeyiz. Aşırı kapalı kutu, kıyas için şöyle yapmalısın dostum örneğin A markası ve B markası kıyaslıyorsun bir kaç hafta biri bir kaç hafta diğeri. Onun dışında HPLC testi olmadan hiç bir şekilde bilemezsin.

Şu an 4mg reta kullanıyorum ve iştahım emin ol sıfır, aç karna kardiyo yapıyorum 75-90 dakika bana mısın demiyor vücut. Mesela ZPHC'ye geçsem ve bir kaç hafta denesem aynı sonucu alırsam okey derim ZPHC ile 1-1 aynı. Ama şöyle söyleyim, ZPHC kullanan bir kişiye aynı dozu denettiğimde etkisinin anında değiştiğini söylemişti.

Reta ile tirzepatid-semaglutide farkı kalp atışlarıyla anlaşılabilir. Reta ilk günler kalp çarpıntısı tarzı etkiler veriyordu mesela bana, şu sıralar alıştım diyebilirim. İçerisinde GLP-1, GIP'den aykırı GLUKAGON bulunduğundan bu etkiyi yaşarsınız. 

Retayı diğer glp'lerden ayırmanın en basit yolu dediğin gibi dinlenik nabız ben 3 glp'yi de kullandım şuan 2mg reta kullanıyorum lipidler ve kan şekeri için dinlenik nabzım çok bariz yüksek, 2mg'da bile en az dakikada 5 atım fark yapıyor.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    76
Seffa, 4 dakika önce yazdı:

Zphc fragmentte de etki gorememistin hocam aynı mı hala ?

Onu bırakalı çok oldu 2 flakon duruyor birine hediye edeceğim 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
M.O.K, 51 dakika önce yazdı:

Onu bırakalı çok oldu 2 flakon duruyor birine hediye edeceğim 😄

Çok enteresan ya. Kimisi çok güzel etki gördüm deyip kimisi boş iş diyor. Çok muallak bir ürün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    8
Seffa, Şimdi yazdı:

Çok enteresan ya. Kimisi çok güzel etki gördüm deyip kimisi boş iş diyor. Çok muallak bir ürün. 

Bende ZPHC 20mg kit vardı 3şişesini 2mg olarak kullandım pek etki almamıştım kalan 2 şişeyi bir arkadaşıma verdim aşırı etkili oldugunu söylüyor. ben 4mg kullanıyorm 8lık şişeyi bölerek şuan memnunum ama 15 haziran sonrası çin retasına geçiş yapacağım merak ediyorum nasıl olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
kinittifak, 4 dakika önce yazdı:

Bende ZPHC 20mg kit vardı 3şişesini 2mg olarak kullandım pek etki almamıştım kalan 2 şişeyi bir arkadaşıma verdim aşırı etkili oldugunu söylüyor. ben 4mg kullanıyorm 8lık şişeyi bölerek şuan memnunum ama 15 haziran sonrası çin retasına geçiş yapacağım merak ediyorum nasıl olacak.

Reta değil bahsettiğimiz hocam fragment. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    9
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

Hocam zphc tirzapetide kullanan birine denk geldin mi? Çin retasına erişimim yok onun yerine zphc tirzapetide almayı düşünüyorum

Eczane tirzesi ile 4 ay zphc ile 3 doz aldım etkisi konusunda fark göremedim hocam. Hatta şöyle detaylandırayım 7.5mg eczane tirzesi ile giderken yurt dışından 30mg çin tirzesi getireceğim için bir kaç haftalık eczane tirzesi almayayım çok para diyerek zphc 10mg 2 flakon aldım dozumu 5 e düşürdüm buna rağmen iştah patlaması yaşamadım stabil iştah ile bayramı atlatabildim kilo verme de devam etti.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    8
Seffa, 5 dakika önce yazdı:

Reta değil bahsettiğimiz hocam fragment. 

Görmedim hocam reta sandım genel olarak zphc benimde güvenim pek kalmadı hem pahalı hem düşük etkili gibi geliyor artık nedense bir daha almayı düşünmüyorum elimdekiler biterse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9

yaklaşık 15 gündür zphc fragmenti kullanıyorum hemen hemen hiç bir etkisi yok diyebilirim yağlanmam daha çok göbek bölgesinde her gün aç karna 30 ile 50 dk arası kardiyo yapıyorum haftada 4 5 gün ağırlık çalışıyorum düşük karbonhidrat 140 gram protein almaya çalışıyorum fragmentten beklentim yağ yakımını ên azından %30 %40 artırmasıydı ama hiç bir işe yaradığı yok normal diyetle verdiğim kiloyla aynı 71 kiloda başladım şuan 70 kiloyum ama daha çok su atmışımdır diye tahmin ediyorum göbek bölgesinde pek bi gelişme yok 15 gün tabi uzun bi süre değil ama yinede bi farkı varmış gibi hissettirmiyor ay başında yohimbine alıp deneyeceğim zphc fragmenti önermiyorum 7 bin liraya aldım bu para çöpe atılacak kadar küçük bi para değil. Birde benim stres nedeniyle kortizol yüksek diye düşünüyorum bunun için ashwagandha temin ettim o işe yararsa kortizol düşerse daha hızlı yağ yakmak mümkün olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76
pablito1616, 11 dakika önce yazdı:

yaklaşık 15 gündür zphc fragmenti kullanıyorum hemen hemen hiç bir etkisi yok diyebilirim yağlanmam daha çok göbek bölgesinde her gün aç karna 30 ile 50 dk arası kardiyo yapıyorum haftada 4 5 gün ağırlık çalışıyorum düşük karbonhidrat 140 gram protein almaya çalışıyorum fragmentten beklentim yağ yakımını ên azından %30 %40 artırmasıydı ama hiç bir işe yaradığı yok normal diyetle verdiğim kiloyla aynı 71 kiloda başladım şuan 70 kiloyum ama daha çok su atmışımdır diye tahmin ediyorum göbek bölgesinde pek bi gelişme yok 15 gün tabi uzun bi süre değil ama yinede bi farkı varmış gibi hissettirmiyor ay başında yohimbine alıp deneyeceğim zphc fragmenti önermiyorum 7 bin liraya aldım bu para çöpe atılacak kadar küçük bi para değil. Birde benim stres nedeniyle kortizol yüksek diye düşünüyorum bunun için ashwagandha temin ettim o işe yararsa kortizol düşerse daha hızlı yağ yakmak mümkün olabilir.

dostum fragment öyle bi yağ yakımı vermiyor zaten sen kaliteli diyet yapıyorsan belki %10 15 daha hızlı yağ yakarsın bi kilo verme beklentilerinizi ilaçlar peptitlere bağlamayın ne olursa olsun bu süreçler yavaştır

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
sven, 10 dakika önce yazdı:

dostum fragment öyle bi yağ yakımı vermiyor zaten sen kaliteli diyet yapıyorsan belki %10 15 daha hızlı yağ yakarsın bi kilo verme beklentilerinizi ilaçlar peptitlere bağlamayın ne olursa olsun bu süreçler yavaştır

doğru hocam araştırınca mucize bişeymiş gibi anlatılıyor ama hiç öyle bi etkisi yok ama bence bu zphc fragmentin içinde fragment falan yok inanmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76
pablito1616, Şimdi yazdı:

doğru hocam araştırınca mucize bişeymiş gibi anlatılıyor ama hiç öyle bi etkisi yok ama bence bu zphc fragmentin içinde fragment falan yok inanmıyorum

fragment direk muzicevi bişey değil yağ yakımı için çok etkili 2 ürün var gh ve retatrutide. kalanı  dediğim gibi minimal destek sağlar yohimbinne clen hgh fragment vs.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
gönderildi (düzenlendi)
sven, 5 dakika önce yazdı:

fragment direk muzicevi bişey değil yağ yakımı için çok etkili 2 ürün var gh ve retatrutide. kalanı  dediğim gibi minimal destek sağlar yohimbinne clen hgh fragment vs.

benim kilom aşırı yüksek olmadığı için reta tercih etmedim iştahı kapanırsa bu sefer gerekli proteini alamam benim sıkıntım inatçı göbek bölgesi yağları kortizol büyük ihtimal orayı blokluyor yohimbine o bölge için daha etkili diyorlar birde onu deneyeceğim en azından biraz daha uygun fiyatlı ashwadgna ile birlikte kortizol kontrolü sağlayıp sonuç almayı planlıyorum 

tarihinde pablito1616 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76
pablito1616, 9 dakika önce yazdı:

benim kilom aşırı yüksek olmadığı için reta tercih etmedim iştahı kapanırsa bu sefer gerekli proteini alamam benim sıkıntım inatçı göbek bölgesi yağları kortizol büyük ihtimal orayı blokluyor yohimbine o bölge için daha etkili diyorlar birde onu deneyeceğim en azından biraz daha uygun fiyatlı ashwadgna ile birlikte kortizol kontrolü sağlayıp sonuç almayı planlıyorum 

bence ilk önce diyeti gözden geçirmelisin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
sven, 1 dakika önce yazdı:

bence ilk önce diyeti gözden geçirmelisin

diyetle alakası olduğunu sanmıyorum hocam kendimi bildim bileli göbek bölgesi hep zor gidiyor bende bi ara baya bi inceltmiştim ama agresif diyette uzun vadede ters tepti benim durumumda yağ yakmak en zor çünkü kilom normal olsa bile vücut göbekten yağ yakmamak için direniyor kortizol yüksek bende onu düşürmem lazım öncelikle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    11
Seffa, 3 saat önce yazdı:

Zphc Fragment'ten çok güzel etki gören kimmiş hocam? Ben daha denk gelmedim de o nedenle cidden soruyorum? 10 bin lira verdim 5 flakona, içerisinde eser miktarda bile fragment olduğunu düşünmüyorum. Bu yorumu da, daha önce dolu fragmenti kullanıp tüm etkilerini deneyimlemiş birisi olarak yapıyorum..

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
No.one, 10 saat önce yazdı:

Zphc Fragment'ten çok güzel etki gören kimmiş hocam? Ben daha denk gelmedim de o nedenle cidden soruyorum? 10 bin lira verdim 5 flakona, içerisinde eser miktarda bile fragment olduğunu düşünmüyorum. Bu yorumu da, daha önce dolu fragmenti kullanıp tüm etkilerini deneyimlemiş birisi olarak yapıyorum..

bende hiç bi yerde zphc fragment kullandım ve faydasını gördüm diye görmedim diğer markalarla alakalı fayda görenler var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7

Zphc anlamında demedim hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    11
Seffa, 1 dakika önce yazdı:

Zphc anlamında demedim hocam. 

Anladım hocam👍 İddialı olucak belki ama Zphc'nin anabolikleri haricinde çalışan bi ürünü yok gibi..

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76
No.one, Şimdi yazdı:

Anladım hocam👍 İddialı olucak belki ama Zphc'nin anabolikleri haricinde çalışan bi ürünü yok gibi..

baya boş atmıssın hocam zphcnin peptitleride anabolikleride sağlam çalışıyor sence hangisi çalışmıyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76

ben sonuç aldım hocam beklentiniz ne fragmentten bilmiyorum ama minimal olmalı. 10binde fazlaymış harbiden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    11
sven, 11 dakika önce yazdı:

ben sonuç aldım hocam beklentiniz ne fragmentten bilmiyorum ama minimal olmalı. 10binde fazlaymış harbiden.

Daha önce noxy'nin 5 mg lık flakonlarından kullanmıştım. Vücutta korkunç bir ısı artışı oluyordu, ensemde boza pişiriyorlardı sanki. Bırakın kardiyoyu ağırlık antrenmanında bile kan ter içinde kalıyordum. Kardiyoda yüzümü silmekten cildim tahriş olmuştu. Kalori açığıyla birlikte özellikle bel bölgesinde olacak şekilde güzel kilo kaybı yaşamıştım. Başka kullandığım çalışan fragmentlerde de aynı etkileri almıştım. Aynı protokolleri deneyerek Zphc fragment kullanırken bunların hiçbiri oluşmadı..

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 16 saat önce yazdı:

Zphc tirze deneyecektim de pahalı kaçtı eczaneden eli lilly alirim daha iyi :D başka marka deneyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.