Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Volbiex

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

Turkwolff    1

Herkese merhaba. Reta hakkında araştırma yaparken buldum burayı, herkese çok yardımsever olduğu için teşekkür edeyim baştan. Sayenizde bayağı bir bilgi edindim. 

Ben bir türlü bu forumda bahsedilen Çin retasını bulamadım Instagram’da. X’te iki farklı satıcı buldum, hemen her gönderinin altına yazdıkları için. İkisinin de gönderdiği Çin retaları fotoğrafları ayrı ayrı şu şekilde:

Turuncu kapaklı olan 10 mg, satıcı janoshik diye bir yerin test raporunu da gönderdi, diğeri henüz göndermedi bir şey istememe rağmen. Test raporunda client anonim, Üretici ve batch kısımları bilinmiyor olarak yazıyor.

Mg kısmında ise 11.16 yazıyor. Bu 3500 tl. 

Kırmızı olan 30 mg ve 150 usd. 

Sizce bunlardan birini alabilir miyim yoksa hiç riske girmeyip zphc mi almalıyım? 30 mg istememin sebebi aslında ücret olarak beni çok zorlayacak olması diğerlerinin. Bir de zphc bulduğum bir yerde kutunun arkasının fotoğrafını atmıyor satıcı. Kodlar yer alıyor dedi.

Normalde kazıyarak o kodlara ulaşmıyor muyuz normal mi bu?

PHOTO-2026-05-11-12-30-15.jpeg PHOTO-2026-05-11-13-23-51.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Classemre    0
Turkwolff, 33 dakika önce yazdı:

Herkese merhaba. Reta hakkında araştırma yaparken buldum burayı, herkese çok yardımsever olduğu için teşekkür edeyim baştan. Sayenizde bayağı bir bilgi edindim. 

Bende Instagram üzerinden hem çin retası zhpc ve sp marka reta satıcısına ulaştım aynı satıcı sanırım çin retasını kullanan var mı veya zhpc

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    3
Turkwolff, 33 dakika önce yazdı:

Hocam ZPHC daha bilindik marka 20mg - 160-180$ arası , 40mg 250$ civarı satılıyor çin retası o kadar fiyat etmez diye düşünüyorum. Kullanıp iyi sonuç aldıklarını söyleyenler forumda. bBen ZPHC kullanıyorum, Mounjarodan geçtiğim için etkisini pek hissedemiyorum bir kaç hafta daha deneme yapacağım zphc ile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Turkwolff    1
kinittifak, 37 dakika önce yazdı:

Hocam ZPHC daha bilindik marka 20mg - 160-180$ arası , 40mg 250$ civarı satılıyor çin retası o kadar fiyat etmez diye düşünüyorum. Kullanıp iyi sonuç aldıklarını söyleyenler forumda. bBen ZPHC kullanıyorum, Mounjarodan geçtiğim için etkisini pek hissedemiyorum bir kaç hafta daha deneme yapacağım zphc ile

Teşekkür ederim hocam. Kaç mg mounjaro kullanırken geçtiniz buna, ne kadar alıyorsunuz bunu? Bir de geri dönecek misiniz yoksa doz mu arttıracaksınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
Turkwolff, 2 saat önce yazdı:

Ben bir türlü bu forumda bahsedilen Çin retasını bulamadım Instagram’da. X’te iki farklı satıcı buldum, hemen her gönderinin altına yazdıkları için. İkisinin de gönderdiği Çin retaları fotoğrafları ayrı ayrı şu şekilde:

sağdakini tercih et derim benim satıcı da aynısını satıyor bence ZPHC retasından daha iyi, bir arkadaşıma da önerdim ZPHC'den daha iyi etki aldı. ZPHC retası bence tirzepatid 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Turkwolff    1
Fuhrer, 18 dakika önce yazdı:

sağdakini tercih et derim benim satıcı da aynısını satıyor bence ZPHC retasından daha iyi, bir arkadaşıma da önerdim ZPHC'den daha iyi etki aldı. ZPHC retası bence tirzepatid 

Çok sağol hocam.  Yorumlarda senin ve M.O.K’un bundan daha fazla verim aldığı sonucunu çıkardığım için özellikle bunu istiyordum. Konuştum tedarikçi arkadaşla, bayramdan sonraya kaldı, tükenmiş şu anda. Bayram sonrası gelince ondan devam edeceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    3
Turkwolff, Bir saat önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam. Kaç mg mounjaro kullanırken geçtiniz buna, ne kadar alıyorsunuz bunu? Bir de geri dönecek misiniz yoksa doz mu arttıracaksınız?

1ay kullanmıştım 2.5mg işte 5. hafta 2mg retaya geçiş yaptım suan 8.haftadayım 4mg retadayım

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
kinittifak, 4 saat önce yazdı:

zphc bugün 2. enjeksiyonu yaptım. ilk enjeksiyon 2mg 2. enjeksiyon 2mg şeklinde ama maalesef hiç bir belirti yok. en ufak iştah kesmesi bile yok. zphc bilindik marka diye aldım ama şuana kadar istediğim etkiyi hiç görmedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
kisetet55, Bir saat önce yazdı:

zphc bugün 2. enjeksiyonu yaptım. ilk enjeksiyon 2mg 2. enjeksiyon 2mg şeklinde ama maalesef hiç bir belirti yok. en ufak iştah kesmesi bile yok. zphc bilindik marka diye aldım ama şuana kadar istediğim etkiyi hiç görmedim

bu çin retasını yakın bir akrabama denettim 2mg akşamında iştahı gitmişti. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

bu çin retasını yakın bir akrabama denettim 2mg akşamında iştahı gitmişti. 

Çin retasina geçiş yapacak gibiyim. Sp satan kişi de satıyor Çin retasini ondan almayı düşünüyorum başka da kimse de bulamadım zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Classemre    0
kisetet55, 32 dakika önce yazdı:

Çin retasina geçiş yapacak gibiyim. Sp satan kişi de satıyor Çin retasini ondan almayı düşünüyorum başka da kimse de bulamadım zaten.

Satıcım sp ve zhpc retasıda satıyor buda çin retasıymış kullanan var mı ?

IMG_6464.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    290

Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim çin retası dediğimiz ürünlerle zphc ve sp arasındaki tek fark şişeleme, tüm peptide rawları çinden dağılıyor dünyaya zphc zaten çinli bir marka zphc reta dediğimiz şey zaten çin retası, çin retası diye satılan etiketsiz ürünlerin tek farkı doğrudan üreticilerden veya rawdan dolum yapan satıcılardan alınıyor olması ve bu ürünlerin en belirgin avantajı her partinin firma ve kullanıcılar tarafından testlere gönderilmesi çünkü çin retası dediğimiz satıcıların satış yaptığı kitle bu işi çok iyi bilen kişiler oluyor örneğin ugl hgh'ler %94-95 saflıkta olurken çinli satıcılarda %96 saflık 0.4 dimmer'dan kalitesiz ürünler satan satıcıları mimliyorlar eğer çin retası diye satanlar aldıkları kaynağı söylüyorlarsa aynı markaymış gibi ürünlerin kalitesini değerlendirebiliriz satıcıları kaynak belirtmeye zorlayın.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
a4tech    4

Arkadaşlar ben zphc marka ürünleri bulamıyorum. Ufak bir yardımcı olsanız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    782
a4tech, 13 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar ben zphc marka ürünleri bulamıyorum. Ufak bir yardımcı olsanız

:D dostum burası satış formu değil maalesef, öyle ufak yardımlar olsa burada sadece satıcılar olurdu kimse kimseye yardımcı olmazdı. 

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    76

arkadaşlar sosyal medyadan ZPHC ve HUMAX satıcısı buldum, sizce fiyatlar okey mi ve satıcı güvenilir gibi mi ? 

Aynı zamanda Cinnatropin, Aburaihan Testo Fotoğrafları dahil zphc ve humax fotoğrafları da attı. Doğru satıcıda mıyım :) ?

image.png image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
berkay16, 9 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim çin retası dediğimiz ürünlerle zphc ve sp arasındaki tek fark şişeleme, tüm peptide rawları çinden dağılıyor dünyaya zphc zaten çinli bir marka zphc reta dediğimiz şey zaten çin retası, çin retası diye satılan etiketsiz ürünlerin tek farkı doğrudan üreticilerden veya rawdan dolum yapan satıcılardan alınıyor olması ve bu ürünlerin en belirgin avantajı her partinin firma ve kullanıcılar tarafından testlere gönderilmesi çünkü çin retası dediğimiz satıcıların satış yaptığı kitle bu işi çok iyi bilen kişiler oluyor örneğin ugl hgh'ler %94-95 saflıkta olurken çinli satıcılarda %96 saflık 0.4 dimmer'dan kalitesiz ürünler satan satıcıları mimliyorlar eğer çin retası diye satanlar aldıkları kaynağı söylüyorlarsa aynı markaymış gibi ürünlerin kalitesini değerlendirebiliriz satıcıları kaynak belirtmeye zorlayın.

Doğru, bir çok yabancı formda da bu şekilde diyor ama baktığımızda Çin retasi hemen etki ederken zphc 1 haftayı geçmesine rağmen bir etki gözlemlenmedi henüz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    3
berkay16, 9 saat önce yazdı:

Bende elimdeki ZPHC'ler bitince çin retasına geçiş yapacağım zphc den hiç memnun kalmadım. elimde gerçi 80mg daha ürün var ama bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Turkwolff    1
kisetet55, 6 dakika önce yazdı:

Doğru, bir çok yabancı formda da bu şekilde diyor ama baktığımızda Çin retasi hemen etki ederken zphc 1 haftayı geçmesine rağmen bir etki gözlemlenmedi henüz. 

Bu arada Reddit’te herkes reta’nın iştahı kesmediğini, buna rağmen çok yedirtmeyerek ve yağ yaktırarak kilo verdirdiğini söylüyor. Tabii ki kaliteyi bilemem ama Çin retasının reta yerine tirzepatide olma ihtimali de var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    3

Bende Kardeşim için avrupa zphc markasına yazmıştım dönüş yapmışlar avrupa temsilcisinin telegramını verdiler almanya için fiyatlar fena değil tam stok listeyi iletecekler ama reta için avrupa satıcısının verdigi fiyatlar .

• Retatrutide pen 60mg 330$
  • Retatrutide 10mg 75 $ 
  • Retatrutide 20 mg 130$ 
  • Retatrutide 40 mg 220$
  • Retatrutide 60mg 320$
  • Retatrutide 120 mg 550$ 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    290
kisetet55, 14 dakika önce yazdı:

2. Kez kullanıyorsan tolerans gelişmiştir ben şuan aktif olarak 2mg kullanıyorum hemen acıkıyorum kolesterol için kullanıyorum sadece.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    290
kisetet55, 14 dakika önce yazdı:

2. Kez kullanıyorsan tolerans gelişmiştir ben şuan aktif olarak 2mg kullanıyorum hemen acıkıyorum kolesterol için kullanıyorum sadece.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
kinittifak, 48 dakika önce yazdı:

Bende Kardeşim için avrupa zphc markasına yazmıştım dönüş yapmışlar avrupa temsilcisinin telegramını verdiler almanya için fiyatlar fena değil tam stok listeyi iletecekler ama reta için avrupa satıcısının verdigi fiyatlar .

• Retatrutide pen 60mg 330$
  • Retatrutide 10mg 75 $ 
  • Retatrutide 20 mg 130$ 
  • Retatrutide 40 mg 220$
  • Retatrutide 60mg 320$
  • Retatrutide 120 mg 550$ 

TR ile ayni.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
berkay16, 16 dakika önce yazdı:

2. Kez derken 2. Dozdan bahsetmiyorsun sanırım? Ben henüz 2. Dozu enjekte ettim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Turkwolff, 37 dakika önce yazdı:

Bu arada Reddit’te herkes reta’nın iştahı kesmediğini, buna rağmen çok yedirtmeyerek ve yağ yaktırarak kilo verdirdiğini söylüyor. Tabii ki kaliteyi bilemem ama Çin retasının reta yerine tirzepatide olma ihtimali de var. 

Aslında benim 3 kg bir fazlam var. Retasizda verilir bu kilo. Benim için sorun olan vücut artık yemek yemek istiyor sürekli açıklıyorum direnç gosteremiyorum çok uzun süredir diyetteyim. Reta kullanım amacim iştahı baskilamasi içindi ama hiç bir değişim yok istahta.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    3
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 4 dakika önce yazdı:

Aslında benim 3 kg bir fazlam var. Retasizda verilir bu kilo. Benim için sorun olan vücut artık yemek yemek istiyor sürekli açıklıyorum direnç gosteremiyorum çok uzun süredir diyetteyim. Reta kullanım amacim iştahı baskilamasi içindi ama hiç bir değişim yok istahta.

İştah için tirzepatid almasın çok feci kesiyor (mounjaro) için zhpc veya baska marka denemedim zhpc reta pek istah kestiği söylenemez. Bir arkadaşım ZPHC Tirzepatid almış denicek Mounjaro kullanıyor şuan 

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.