Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Kas ağrısı ve kramp sorunları yaşıyorum! hangi vitamin takviyelerini almalıyım?

Önerilen İletiler

Yusufdemir1995    179

Merhaba değerli forum üyeleri,

Geceleri yatmadan önce magnezyum bglisinat içiyorum. Ancak geceleri kramp ve kas kasılmaları oluyor gün içinde de kas ağrıları çekiyorum özellikle 1 haftadır sol gözüm atıyor seğiriyor. Sabahları magnezyum citrat kullanıp gece de bglisinat kullansam sorun olur mu? Magnezyum fazlalığı zararlı diye biliyorum.

Birde yanında kalsiyum söyledim solgarın sanırım buda iyi gelir. Çok su içemiyorum ve yağ su oranımda baya düşük şuan sanırım vücut susuzluktan bunları yapıyor @metinav tek sorum 2 ayrı formda magnezyum kullansam ağır mı gelir? 

İnternette aşırı magnezyum alımı kalp durma noktasına kadar gelebilir diyor...

IMG_2667.png IMG_2666.png IMG_2665.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.924

Sorun olmaz...O durma noktası çok çok fazlası için geçerli...Aynı şey potasyum için de mümkün...Beslenmeyle veya günlük alınan bir kaç kapsül mineralle olacak bir durum değil...

Potasyum da kas spazmı yapabilen bir etkendir.Vucudundaki denge bozulmuş olabilir.Elektrolit dengesini geri kazandıracak hazır karışımlar denenebilir.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    33

Hocam benzer sorunlardan muzdaripim. Potasyum, sodyum vs. içeren mix ürün önerisi olan varsa önerebilir mi? Tercihim kapsül formundan yana. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aynı sorun bende de vardı hiç bişi kullanmadım günde 2,3 defa chircill yapıp içiom şuanlık düzeldi gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    179
metinav, 4 saat önce yazdı:

Sorun olmaz...O durma noktası çok çok fazlası için geçerli...Aynı şey potasyum için de mümkün...Beslenmeyle veya günlük alınan bir kaç kapsül mineralle olacak bir durum değil...

Potasyum da kas spazmı yapabilen bir etkendir.Vucudundaki denge bozulmuş olabilir.Elektrolit dengesini geri kazandıracak hazır karışımlar denenebilir.

Hocam çok teşekkür ederim desteğiniz için…

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    179

Potasyum olarak eczaneden bunu aldım hocam. 1,56 gram diyo baya yüksek. Birde solgar calcıum aldım 600mg. Kafama takılan hergün 1 tablet potasyum içsem bu mg da zarar vermez sanırım kalbe. İçinde potasyum bulunan diğer markalara göre baya yüksek çünki @metinav. Sabahları magnezyum citrat gecede magnezyum bglisinat icicem buda sorun yaratma z umarım

79775d80-7902-4336-94b6-cfb0ea8b0e6c.jpeg IMG_2690.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    225
Yusufdemir1995, 8 saat önce yazdı:

Potasyum olarak eczaneden bunu aldım hocam. 1,56 gram diyo baya yüksek. Birde solgar calcıum aldım 600mg. Kafama takılan hergün 1 tablet potasyum içsem bu mg da zarar vermez sanırım kalbe. İçinde potasyum bulunan diğer markalara göre baya yüksek çünki @metinav. Sabahları magnezyum citrat gecede magnezyum bglisinat icicem buda sorun yaratma z umarım

Magnezyum çözmezse potasyum eksiliğindende yapabilir muz kabuğunu falan kaynatıp içersen geçiriyor krampları hem çok rahat uyutur araştır istersen şaman çayı gibi mübarek.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    48

Kalça bölgesinde çok kramp yaşardım. İlerleyen süreçte kalflara da sıçrayınca bu durumu günlük düzenli magnezyum sitrat tüketimi ve 2 adet soda ile çözdüm.Çok uzun zamandır kramp yaşamadım.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.924
Yusufdemir1995, 19 saat önce yazdı:

Zararı olmaz, bu ilaç böbrek taşlarını çözmek için kullanılıyor.Başka endikasyonları da var, ama bu doz zararlı değil.Üzerinde ne gibi etkisi olduğunu ancak deneyerek öğrenirsin.İlk kullanımı normal gün içinde yap, bak nasıl bir etkisi oluyor.Sonra antrenmandan 1 saat önce yada sonra kullanımı dene...Magnezyumun hiç bir olumsuzluğu yok, rahat olabilirsin...Antrenman öncesi kullanma yeterli.Kalsiyumu antrenman öncesi kullanabilirsin, sinir iletimini arttırır...

Kalsiyumun zarar vermesi için paratiroid bezlerinin aşırı çalışması ve k vitamini eksikliği olması gerekir.Böyle olursa bağırsaktan emilen kalsiyum damar iç cidarına ve diğer yumuşak dokulara birikir kireçlenme oluşur.Böbrek taşları da bu türdendir...K vitamini sayesinde kalsiyum kemiklere dişlere yönlendirilir...Magnezyum bu işlemlerde hep kilit rolde...Böbrek taşı olanlar, vucutları üretenler potasyum sitrat, magnezyum sitrat, k vitamini kullanmalılar, gerektiği kadar yada sürekli...Ben eskiden kalinor alıyordum arada...

Son olarak bu mineralleri yemekle veya sindirimin başlangıç aşamasında almamalısınız.Sebebi midede asit üretimini/salınımını azaltırlar.Böylece sindirimi için yüksel asit gereken et türevi gıdalar sindirilemez, onlardan alınması gereken besinler ayrıştırılıp emilemez...Bu nedenle yemekten uzak zamanlarda kullanılmalı...

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    179
metinav, 9 dakika önce yazdı:

Son olarak bu mineralleri yemekle veya sindirimin başlangıç aşamasında almamalısınız.Sebebi midede asit üretimini/salınımını azaltırlar.Böylece sindirimi için yüksel asit gereken et türevi gıdalar sindirilemez, onlardan alınması gereken besinler ayrıştırılıp emilemez...Bu nedenle yemekten uzak zamanlarda kullanılmalı...

Çok teşekkürler hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    33
metinav, 5 saat önce yazdı:

Zararı olmaz, bu ilaç böbrek taşlarını çözmek için kullanılıyor.Başka endikasyonları da var, ama bu doz zararlı değil.Üzerinde ne gibi etkisi olduğunu ancak deneyerek öğrenirsin.İlk kullanımı normal gün içinde yap, bak nasıl bir etkisi oluyor.Sonra antrenmandan 1 saat önce yada sonra kullanımı dene...Magnezyumun hiç bir olumsuzluğu yok, rahat olabilirsin...Antrenman öncesi kullanma yeterli.Kalsiyumu antrenman öncesi kullanabilirsin, sinir iletimini arttırır...

Kalsiyumun zarar vermesi için paratiroid bezlerinin aşırı çalışması ve k vitamini eksikliği olması gerekir.Böyle olursa bağırsaktan emilen kalsiyum damar iç cidarına ve diğer yumuşak dokulara birikir kireçlenme oluşur.Böbrek taşları da bu türdendir...K vitamini sayesinde kalsiyum kemiklere dişlere yönlendirilir...Magnezyum bu işlemlerde hep kilit rolde...Böbrek taşı olanlar, vucutları üretenler potasyum sitrat, magnezyum sitrat, k vitamini kullanmalılar, gerektiği kadar yada sürekli...Ben eskiden kalinor alıyordum arada...

Metin hocam, bende magnezyum complex var (glisinat, taurat, malat, sitrat). Bunu ne zaman alsam daha verimli olur? Uyumadan almak uyku kalitemi arttırır mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Başlı başına gece yatmadan çinko ve magnezyum bisgilinat kullan tuz tüketimini ekstradan antrenmandan 1 saat önce ve antrenmandan hemen sonra olacak şekilde 1 gram ekstra ekle sorun düzelecektir tuz eklemek istemezsen elektrolit içerikli supplement iç proteinocean da hydration yada electro blends ben onları kullanıyorum 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.924
the_escobar, 20 saat önce yazdı:

Metin hocam, bende magnezyum complex var (glisinat, taurat, malat, sitrat). Bunu ne zaman alsam daha verimli olur? Uyumadan almak uyku kalitemi arttırır mı? 

Evet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jogabonito    1

metin hocam size bir konuda danışabilir miyim geçmiş mesajlarınızı okudum benim derdime çare olabileceğinizi düşünüyorum. whatsapp veya herhangi bir sosyal medya olur ben dm atamıyorum size @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    17
jogabonito, 13 dakika önce yazdı:

metin hocam size bir konuda danışabilir miyim geçmiş mesajlarınızı okudum benim derdime çare olabileceğinizi düşünüyorum. whatsapp veya herhangi bir sosyal medya olur ben dm atamıyorum size @metinav

Yasak dostum telefon sosyal medya vb paylaşmak konu aç metin hocayı etiketle yardımcı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jogabonito    1
aliturapp, 24 dakika önce yazdı:

Yasak dostum telefon sosyal medya vb paylaşmak konu aç metin hocayı etiketle yardımcı olur

anlıyorum hocam ama dmden irtibata geçmekte mi yasak onu bilmiyordum. çünkü ben dm atma gereksiminlerini karşılayamıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    17
jogabonito, 20 dakika önce yazdı:

anlıyorum hocam ama dmden irtibata geçmekte mi yasak onu bilmiyordum. çünkü ben dm atma gereksiminlerini karşılayamıyorum

Dmden yasak mı bilmiyorum ama konu açarsan metin hoca dahil bilgisi olan herkes yardım eder zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Dkrahe
      Öncelikle herkese selamlar,
      İlk kürümü bitirdim only testo alarak güzel verim aldım ve sonuçlarımda temiz gelince yanına ürün ekleme kararı aldım daha önce noname ilaç kullandım bu sefer dragon pharma (test e) ve body tech(npp ve masteron dep) kullanmaya başladım ama enjeksiyondan sonra 2 gün çok fazla ağrı oluyor yürümemi etkiliyor acaba dedim ben mi sıkıntılı vuruyorum ama sağlık kabinine gittim orda çalışan arkadaş vurduktan sonraki günlerde aynı sıkıntıları yaşıyorum ödem vs yok kalçadan enjeksiyonlarımı yapıyorum.
      Kullandığım ilaç ve mg ölçüleri:
      1ml test e(250mg) 1ml npp(100mg) 0.5ml(100mg) mast dep Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Yasar
      Merhabalar abilerim kardeşlerim,
      Yaklaşık olarak 1.5 aydır:
      ligandrol ostarine cardarine mk677 rad 140 Kullanıyorum özellikle bu salıdan beri her idmanda ağır çalıştığım zamanlarda basım beynim çatlayacak kadar ağrıyor henüz kan testi falan vermedim ama ayrı salıdan beri geçmeyince korkmaya başladım bu konuda bilgisi olan var mı ? @SERKO @rastlantisal @metinav
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      Arkadaşlar iyi forumlar,
      Geçen pazartesi bench press girdim ve ondan sonra sol dirseğimde iç tarafı arka kola doğru bi ağrı oldu ve geçen haftadan bu güne bütün press günlerim ağrılı geçiyor. Bunun önüne nasıl geçilebilir? İlaçlar daha yeni açılmışken böyle bi sorun yaşamak moral bozuyor.
      Tüm cevaplar için teşekkürler. 
    • Yazan: Alwaysinbusiness
      Selamün aleyküm beyler,
      Eski kötü alışkanlıklar , kötü recovery vs vs geçmişten kalan tricepslerimde ciddi ağrılar yaşıyorum sporu 7-8 ay bırakmıştım geçmişti bu süreçte 2-3 ay önce tekrar gazı açtım ama dirseklerimde tam dirseğin ucunda tricepsin bağlandığı noktada SADECE TRİCEPS HAREKETLERİ YAPARKEN yani presslerde vs sıkıntı yok  ciddi ağrı çekiyorum tendinit ya da benzeri bişey olduğunu düşünüyorum profesyonel destek almayı düşünüyorum prp diye bir şey duydum yapan yaşayan deneyimleyen falan oldu mu aydınlatır mısınız sorma amacım şu.
      Ben bu işlemleri yaptıktan 1 2 hafta sonra ya da hemen peşine antrenmana döndüğüm zaman pushladigim zaman tendonun atmasından korkuyorum, aslında şuanda da ağrı dan şikâyetçi değilim yani ağrıyor tamam ama sıkıntı yok mentalde , şuan ki halinden kopmasından korkuyorum ya da işlemden hemen sonra sakatlanmaktan korkuyorum prp veya benzeri bir işlem zayıflatır mı orayı?
      İyi forumlar.
    • Yazan: facelessvoid
      Selamlar herkese forumda yeniyim.
      Aynı zamanda kür işinde de yeniyim  İlk kürüme girdim.
      KÜR DETAYLARIM:
      sustanon 250 mg rimobolan 100 mg İle başladım 3 enjeksiyon yaptım toplam ancak enjeksiyon sonraki günü dayanılmaz bir ağrı oluyor. Forumdaki apse konusunu da okudum ancak yaşadığım acı günümü zehir ediyor ve yürüyemiyorum bu zamanla geçici mi yoksa ilaçların içindeki çözücülere alerjim mi var!
      SORULARIM:
      Öneriniz nedir ? İlaçları mı değişmeli miyim ? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.