Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Livra

Kür sonrası dönemde düşmeyen tansiyon sorunu hk.

Önerilen İletiler

Livra    0

Arkadaşlar herkese iyi günler,

İLK KÜR GEÇMİŞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon

İKİNCİ KÜR GEÇMİŞİM:

• Sustanon
  • Masteron

Daha sonra ara vermeye karar verdim ve üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bu süreçte spora da gitmiyorum ve tansiyon 140 civarında geziyor. Dün kan verdim biraz düştü gibi oldu sonra tekrar yükseldi, fayda etmedi.

SORULARIM:

1. Sizce hipertansiyon hastası mı oldum yoksa geçici midir?
  2. Hareketsiz yaşam tarzına geçtiğim için mi?

Kan değerlerimde herhangi bir sorun yok. Biraz fazlalık vardı kanda 17 civarıydı dediğim gibi kan verdim tansiyon ilacı da işe yaramıyor, düşürmüyor. Coversyl aldım, bilgisi olan var mıdır? @metinav @rastlantisal @hectordoyle @heisenbergg @ardas

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    620

boldenon yüksek tansiyon yapar fakat kalıcı böyle bi soruna yol açıcağını sanmam önceki kürde bende de baya tansiyon yapmıştı tansiyon ilacıda işe yaramıyorsa ekg çektir istersen. (kan testi sonuçlarını gene de yükle bence buraya googleden e nabıza gir pdf olarak indir ismini hastaneyi sansürle daha kolay olur tek tek karalamakla uğraşmamış olursun)

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.792

18 yaşında 2 kür. Ah gençler ah. İyilik etmiyorsunuz kendinize.

Tam kan tahlili yaptır durumuna bakalım. Boldenonu kestikten 6-7 ay sonra da yan etkileri devam edebiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    832

boldenon kürünü bıraktıktan 4 ay sonra falan normal tansiyona döndüm 

hersabah birkaç diş sarımsak yut bol su ile faydasını göreceksin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    0
SERKO, 2 dakika önce yazdı:

boldenon kürünü bıraktıktan 4 ay sonra falan normal tansiyona döndüm 

hersabah birkaç diş sarımsak yut bol su ile faydasını göreceksin

Teşekkürler sporu bırakmam da elbbet eklidir ama sanırım boldenon gerçekten basit gibi gözüken ağır bir ilaç. Ben son haftalar mg arttırmıştım ve etkisi yeni açılıyor sanırım kür içi tansiyon 130 civarıydı kürü bıraktım ders çalışmaya başladım biraz kahve falan içince 145 falan olmaya başladı sanırım zamana bırakmak gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    832
Livra, 3 saat önce yazdı:

Teşekkürler sporu bırakmam da elbbet eklidir ama sanırım boldenon gerçekten basit gibi gözüken ağır bir ilaç. Ben son haftalar mg arttırmıştım ve etkisi yeni açılıyor sanırım kür içi tansiyon 130 civarıydı kürü bıraktım ders çalışmaya başladım biraz kahve falan içince 145 falan olmaya başladı sanırım zamana bırakmak gerekiyor.

kaç yaşındaydın sen kardeşim

boldenon ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum etki-yan etki bakımından çok gereksiz bir ilaç 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    0
SERKO, 3 saat önce yazdı:

kaç yaşındaydın sen kardeşim

boldenon ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum etki-yan etki bakımından çok gereksiz bir ilaç 

21 yaşında girdim küre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    832
Livra, 3 saat önce yazdı:

21 yaşında girdim küre

bugun kaçtı mesela tansiyonun  ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    0
SERKO, 40 dakika önce yazdı:

bugun kaçtı mesela tansiyonun  ?

Kahveyi falan kestim tuzu çok azallttım dün kahve içince 3 fincan 150 olmuştu bugün 135 lere geriledi 1 aydır falan kullanmıyorum ilaç umarım yakın zamanda düzelir çok kafaya takıyor insan ve rahatsız edici her gün düzenli 3 4 diş sarımsak yiyorum bilmiyyorum ne kaadar etkili dediğim gibi kan vermek biraz rahatlattı herahalde ama kahve ve sodyum yine biraz yükseltiyor 2 ay sonra falan geçmezse bi tur daha kan veririm düzelir herhalde bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    832

1 hafta her sabah yarım telmodip 80mg/5 mg var iç bakalım ve hergün 2 defa falan ölç takip et iyi geleceğini düşünüyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    647

Yazın 250 mg testo + 200 mg tren e yaptığım zamanlarda benim de tansiyonum o civarlarda çıkmıştı. Kullandığımız ilaçlar özellikle deca, boldenon ve tren gibi ilaçlar + östrojen yükselmesi tansiyon değerlerini arttırıyor. Bunun için de günlük 40 mg Micardis (telmisartan) + 5 mg Nebivolol kullanmıştım değerlerim normale inmişti. @SERKO nun dediği gibi telmodip kullanmaya başla ve elinin altında tansiyon ölçme aleti olsun. Düzenli olarak sabah kalkar kalkmaz tansiyonunu kontrol et. 

Ek olarak günlük olarak hareket etmeye özen göster, antrenman sonu 30 dk kardiyo yap ve beslenmene de dikkat et. İlaç kullanımına bağlı yan etkilerin çoğunun nedeni ilaçların neden olduğu yüksek tansiyon. Geçmiş olsun.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    832
hectordoyle, 34 dakika önce yazdı:

Yazın 250 mg testo + 200 mg tren e yaptığım zamanlarda benim de tansiyonum o civarlarda çıkmıştı. Kullandığımız ilaçlar özellikle deca, boldenon ve tren gibi ilaçlar + östrojen yükselmesi tansiyon değerlerini arttırıyor. Bunun için de günlük 40 mg Micardis (telmisartan) + 5 mg Nebivolol kullanmıştım değerlerim normale inmişti. @SERKO nun dediği gibi telmodip kullanmaya başla ve elinin altında tansiyon ölçme aleti olsun. Düzenli olarak sabah kalkar kalkmaz tansiyonunu kontrol et. 

Ek olarak günlük olarak hareket etmeye özen göster, antrenman sonu 30 dk kardiyo yap ve beslenmene de dikkat et. İlaç kullanımına bağlı yan etkilerin çoğunun nedeni ilaçların neden olduğu yüksek tansiyon. Geçmiş olsun.

tansiyonumu düşüren hatta kontrol altına aldığım tek ilaç telmodip oldu 1hafta kullanıp bırakırım kürlerimde sonra 125 / 77 yada 128/ 80 gibi olur hep ki ben baya yüksek mg ilaç alırım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benimde kür içi yükseliyor ama kür sonrası sıkıntı kalmıyor kür içi sabah kahvaltı sonrası yarım tablet telmodip iş görüyor sen yinede bi doktora danış

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Jonturk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü!  @metinav @rastlantisal @Diver
      Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Testosterone enanthate 250mg Rimobolan 200mg Multivitamin Saw Palmetto
    • Yazan: marettam
      Kişisel özellikler:
      24 yaş 181 cm 91 kg Yağ oranım 12-14 Kolestrol sodyum vs etkili olabilecek tüm değerlerim normal. Baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu kontrol ettim ve 9-5 çıktı. Normalde tansiyon ile ilgili bi sorunum yok güncel kürüm 500 enantathe 300rimo. Yüksek tansiyon çok duydum ancak düşük tansiyon için ne yapabilirim bilmiyorum. @metinav @rastlantisal
      Tecrübe ya da bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
    • Yazan: aliefeyapici
      Hocalarım selamlar 
      Sıkça yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim sizlere.
      Her kür yaptığımda bu durumu çokça yaşıyorum enjeksiyon yaptıktan sonra enjektörü çıkardığım gibi vücudum soğumaya,yüzüm bembeyaz olmaya ve gözlerim kararmaya başlıyor eğer oturmassam bayılacak gibi oluyorum sebebi ne olabilir acaba? Başka bu durumu yaşayan var mı?
      Damara vurmadığıma eminim zaten damara vursam şuan bunu yazıyor olamazdım😀
    • Yazan: Tunahankrc
      Herkese iyi günler,
      Tam 10 gün önce:
      500 testo 500 bolde günlük 30 mg danabol Kürüne başladım bugün muayene olmaya hastaneye gittiğimde yüksek tansiyon çıktı boldenonun bu kadar kısa sürede yükselteceğini sanmıyorum dinanabol yapabilir mi?
      Büyük 15 Küçük 7

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.