Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Revengew

Npp için marka önerisini rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Revengew    9

Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim,

NPP için marka önerisi istiyorum.

Ulaşabildiğim markalar şu şekildedir:

• ZPHC 
  • SPECTRİUM
  • CANADA 
  • SCİENCE 
  • EVOGEN

Bunlardan hangisini tercih etmeliyim başka bir marka önerirseniz de dinlemek isterim saygılar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.893

Hepsinin sahtesi üretiliyor dikkatli ol dostum. Forumda araştır öyle alışveriş yap.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    118

Noxy kullanıyorum güncel memnunum ,

senin yazdıklarından da zphc npp değil de decasını kullanmıştım 3 sene önce güzeldi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    9
Diver, 1 saat önce yazdı:

Hepsinin sahtesi üretiliyor dikkatli ol dostum. Forumda araştır öyle alışveriş yap.

Araştırıyorum hocam teşekkür ederim ilginiz için 🙏

Kado, 1 saat önce yazdı:

Noxy kullanıyorum güncel memnunum ,

senin yazdıklarından da zphc npp değil de decasını kullanmıştım 3 sene önce güzeldi.

Noxy de tekli alım yapabiliyormuyuz bilgin yok toplu sipariş için şuan bilgim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    243
Revengew, 40 dakika önce yazdı:

Araştırıyorum hocam teşekkür ederim ilginiz için 🙏

Noxy de tekli alım yapabiliyormuyuz bilgin yok toplu sipariş için şuan bilgim yok

Evet tekli alabilirsin tabii ki, ben de öyle yapıyorum bitmeye yakın sipariş geçiyorum Burak hocadan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    135
Revengew, 5 saat önce yazdı:

• ZPHC 
  • SPECTRİUM
  • CANADA 
  • SCİENCE 
  • EVOGEN

Bunlardan hangisini tercih etmeliyim başka bir marka önerirseniz de dinlemek isterim saygılar. :)

Dragon Pharma, BodyTech ve NoxyLabs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    9
heisenbergg, 1 saat önce yazdı:

Dragon Pharma, BodyTech ve NoxyLabs

Dragom ve body e ulaşımım yok noxy için burak hocayla iletişime geçeceğim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    211
Revengew, 6 saat önce yazdı:

• ZPHC 
  • SPECTRİUM
  • CANADA 
  • SCİENCE 
  • EVOGEN

Specturm canada'yı pek fazla öven görmedim specturm bana kalırsa en muallakta ki marka bu kadar pahalı olmasına rağmen.

Bulabilirsen orijinal zphc siteden check edilebiliyor ve kalitesi doğrulanmış nadir markalardan. 150mg falan efektif dozlarda iyi etkiler verir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    9
Vezuchiy, 9 dakika önce yazdı:

Specturm canada'yı pek fazla öven görmedim specturm bana kalırsa en muallakta ki marka bu kadar pahalı olmasına rağmen.

Bulabilirsen orijinal zphc siteden check edilebiliyor ve kalitesi doğrulanmış nadir markalardan. 150mg falan efektif dozlarda iyi etkiler verir.

Satıcı zphc spectrum ve canadayı aynı kategoride satıyor ve üretiminin aynı yani zphc tarafından yapıldığını söylüyor fiyatlarıda aynı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: BRABUS
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü için bu ilaçlar ve dozajlar sizce nasıl?
      KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Npp 150mg GHRP-6 5mg CJC-1295 5mg 5iu Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Anapolon
      SORULARIM:
      Tren ile npp aynı kür içersinde kullanılır mı? Kullanılırsa ne gibi sonuçlar doğurur? KÜRÜM:
      test cypio tesy prop masteron tren ace oxandrolone Bu küre npp eklemeyi düşünüyorum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Semih26
      Merhabalar,
      Kürümün 8 haftasında npp eklemeyi düşünüyorum 250 kullanmayı planlıyorum haftalık. Hangi marka önerirsiniz. Başlangıç kürüm testo 500 ve bolde 500, maalesef deca etkisini göstermedi.. 20 hafta testo ve bolde ile ilerleyeceğim. 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
    • Yazan: colys
      15-20 haftalık bulk kürü düşünüyorum.
      KÜR DETAYLARI:
      Testosteron Enanthate Boldenon Deca Dianabol Düşünüyorum ama deca nandrolon mu yoksa npp mi karar veremiyorum sizce ne yapım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.