Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

yusufbilo78

Levotiron kullanımı doğal tsh üretimini baskılar mı?

Önerilen İletiler

yusufbilo78    0

Merhaba hocalarım,

Bildiğim kadarıyla tiromel T3’ü levotiron T4’ü etkiliyor. Tiromel kullanmanın biraz daha sıkıntılı olduğunu okudum forumda.

SORULARIM:

• Levotiron kullanımı doğal TSH üretimini baskılar mı?
  • Levotiron için günlük doz ne önerirsiniz ?

NOT:

Şuanda haftalık 500mg Test E 300mg Tren E kullanıyorum. @ardas @heisenbergg @Vezuchiy @Diver @rastlantisal

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.790

Ben kesinlikle önermiyorum. Eğer tiroit hastası değil vücudun temel (hayati) hormonları ile oynanmamalıdır. Bir diğer hormon ise insülin.

Beslenme ve antrenmandan sağlayamadığınız faydayı hayati hormonlardan beklemeyin.

• Beğen 1
  • +1 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    211

Tiromel bende baskılama pek yapmamıştı 2 civarı tsh'ım vardı halen ama t4 daha baskılayıcı diye biliyorum yüksek dozlarda depo olarak tutulduğu için üretimi kapatma riski biraz daha fazla.

T3 Kullanmak istiyorsan mutlaka yanınada aynı saatlerde peak yapabilecek bir tablet ilaçta öneririm minimum kas yıkımı ve en fazla yağ yakımı için ben ox ve t3 ile 4-5 kilo yağ verdim ve sadece bunlar vardı kürde.

Birde yan etki profili olarak levotiron daha az yan etkili ama benim nihai ilacım şuan bitiron t3 de var t4'de var hoşuma gitti baya yan etkide yaşatmıyor.

Birde tiromel tercih edersen en güzel kullanım şekli define ve kas inşaası için öğün başına çeyrek olarak al bir anda tek bir hap falan yutma asla sinir öfke terleme kıskançlık çok saçma etkiler yaşarsın bide trende var çevrende insan kalmaz azar azar kullan harika oluyor öyle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Episodees
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kişisel özellikler:
      28 yaşındayım 173 cm 82 kg  Kürüm hgh fragment + yohimbe definasyona başlayacağım kan değerlerime bakmak istemiştim tsh değerim kafama takıldı sizce anormal birşey var mı? Doktor çok tatmin etmedi cevabı  test değerlerini istememiş doktor... 

• Yazan: bilinc
      Öncelikle selamlar,
      tüm değerli abilerim ve kardeşlerim bir sorunum var şu anda bir yüz şişmesi ile karşı karşıyayım ancak e2 bloklamak için arimidex kullanıyorum zaten definasyon küründeyim (testo prop,wins(tablet),clen,tiromel,fragment) yüzümde gerçekten bir şişlik var yani sanki bulk yapıyorum gibi sabah kardiyosu beslenme vs her şey okey ama yüzümde bir şişlik var sebebi ne olabilir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mamo
      Merhabalar,
      2023 Aralık tarihinde verdiğim kan tahlilinde TSH değeri 2,35 civarıydı. Ocak başında Genotropin'e başladım ve 2 ay kullandım. (2iu uyanınca aç karnına, 2iu yatmadan önce aç karnına)
      Şubat ayında Cinnatropin kullanımına geçtim ve 4 ay boyunca böyle devam ettim. 28 Şubat'ta test verdim ve TSH değeri 4,10 olmuştu fakat önemsemedim. (Testten 1 hafta tıka basa yemeye başladığım için diyetten dolayı birden değerlerin fırladığını düşündüğüm için önemsemedim...)
      17 Temmuz'da tekrar test verdim ve değerler görseldeki gibi fakat Growth hormonundan dolayımı bilmiyorum. 3 aydır aralıklı olarak Adipo Extreme kullanıyorum, sizce Adipo Extreme'dan dolayı olabilir mi?
      Hastaneye gideceğim ve durumu belirteceğim fakat bilirkişilerden bilgi almak istedim. 

• Yazan: Tr3n
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Levotirondan sağlam verim almıştım ara verdim kullanmaya tekrar başlayacağım.
      kaç ay kullanmalı? kaç ay ara vermek mantıklı? @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.