Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tunahankrc

Polis mutlaktı öncesi testosteron kullanımının sağlık testlerinde bana negatif getirisi olur mu?

Önerilen İletiler

Tunahankrc    20

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

4 ay olacak ve hiçbir Steroid kullanmadım pct yaptım her şey başarılı şimdi pomem'e hazırlanıyorum , hem parkur hem haftada 3 gün idman yapıyorum en azından formdan düşmeyeyim diye only testosteron kullansam haftada 250 mg gibi yanına hiçbir şey eklemeden belki doz biraz daha yüksek olabilir az daha dirençli ve formu korumak için bu uygulamayı yapsam sağlık aşamasında bana sorun olur mu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Episodees    11

İntibakta aldırılan sağlık kurulu raporunda kan değerlerin tetkik edilecek tam kan alt ast vs hormon değerlerine bakılmıyor değerler referans dışıysa düzelmesi için müsade ediliyor 1-2 kez daha kan verdiriyorlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    671

polis olup kullanan var ama sağlık raporunda hangi kan değerlerine bakılıyor bilmiyorum ilaç kaynaklı referans dışı değerler olursa belki sorun olabilir.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canno    0
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

Aynısını besyo için merak ediyorum. Kürde sıkıntı olur mu? Takipteyim.

Besyo hazırlık sürecimde kür yapan arkadaşlarım parkurda ve antremanda olumlu etkileri olduğunu söylüyordu genede sana kalmış

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tunahankrc    20
Episodees, 7 dakika önce yazdı:

İntibakta aldırılan sağlık kurulu raporunda kan değerlerin tetkik edilecek tam kan alt ast vs hormon değerlerine bakılmıyor değerler referans dışıysa düzelmesi için müsade ediliyor 1-2 kez daha kan verdiriyorlar 

Ön sağlıkta peki nelere bakıyorlar?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    456
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

Besyo için neden sıkıntı olsun, kan testi vb istenmiyor. Tyt iyi yap, uygulamayı iyi yap git istediğin yere

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113

TRT dozda kan değerleri oynamıyor genelde. Kendimden de biliyorum. Ama 250 mg üstünde ne olur bilmem . TRT dozunda faydası olacağına inanıyorum 150 mg da vb 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    11
Tunahankrc, 2 saat önce yazdı:

Ön sağlıkta peki nelere bakıyorlar?

Ön sağlıkta vücudunda  iz eser ameliyat izi vs  varmı diye bakılıyor renk körlüğü testi yapılıyor boy kg  vki ölçülüyor pelteklik var mı ona bakılıyor zaten  intibakta vücut alt üst oluyor kan değerleri genelde çoğunun referans dışı çıkıyor  uykusuzluk stres gibi nedenlerden. Ayrıca da sana  naçizane olarak öncelikle başka meslek gruplarına yönelmeni tavsiye ederim polislik ikinci hatta üçüncü tercihin olsun girince çıkamıyorsun gerçekten.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    119

riske girmeye gerek duyuyorsan yapabilirsin, sonuç olarak 1 senen heba olabilir. Hele ki testosteron gibi etkisiz gereksiz bir ilaç kullanacaksan bence hiç değmez. Clenbuterol, halotestin, cheque drops gibi doping ilaçları dururken sen testosteronla risk alıyorsun...

TSK'ye göre örnek vereyim; ALT/AST, Billuribinler, TSH, T3, T4, ALP, GGT, eGFR gibi testlerden tam geçmen gerekiyordu. İtiraz hakkın var, evet. Fakat 2 gün içerisinde pek bir şeyi düzeltemezsin. Polislikte de yüksek ihtimalle böyledir, ALT değerinin 46 çıkması durumunda sen onu düşürmen için uğraşacağın çaba ve stresin yerini testosterone kullanmayarak doğal hazırlanarak daha garanti bir şekilde elde edebilirsin mesleğini.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tunahankrc    20
Fuhrer, 55 dakika önce yazdı:

riske girmeye gerek duyuyorsan yapabilirsin, sonuç olarak 1 senen heba olabilir. Hele ki testosteron gibi etkisiz gereksiz bir ilaç kullanacaksan bence hiç değmez. Clenbuterol, halotestin, cheque drops gibi doping ilaçları dururken sen testosteronla risk alıyorsun...

TSK'ye göre örnek vereyim; ALT/AST, Billuribinler, TSH, T3, T4, ALP, GGT, eGFR gibi testlerden tam geçmen gerekiyordu. İtiraz hakkın var, evet. Fakat 2 gün içerisinde pek bir şeyi düzeltemezsin. Polislikte de yüksek ihtimalle böyledir, ALT değerinin 46 çıkması durumunda sen onu düşürmen için uğraşacağın çaba ve stresin yerini testosterone kullanmayarak doğal hazırlanarak daha garanti bir şekilde elde edebilirsin mesleğini.

Teşekkür ederim faydalı bilgi oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    356
Tunahankrc, 14.12.2024 - 11:28 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

4 ay olacak ve hiçbir Steroid kullanmadım pct yaptım her şey başarılı şimdi pomem'e hazırlanıyorum , hem parkur hem haftada 3 gün idman yapıyorum en azından formdan düşmeyeyim diye only testosteron kullansam haftada 250 mg gibi yanına hiçbir şey eklemeden belki doz biraz daha yüksek olabilir az daha dirençli ve formu korumak için bu uygulamayı yapsam sağlık aşamasında bana sorun olur mu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Aynı durumu yaşayacağız bende Pomem’e hazırlanacağım. Ancak durum şu endokrinde genel hemogram, böbrek ve karaciğere bakılıyor. Koruyucularını ihmal etme ve kan vereceğin günün 3-4 gün öncesine kadar asetilsistenin kullanımı arttır. Psikiyatri bölümünde kadın bana kan değerlerine bakıp önce ki total test, lh, fsh kullandığımı gördü? Bağımlı mısın? Hala kullanıyor musun? Amaç ne vs. gibi sorular sordu da geçtim ben onları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    39
the_escobar, 14.12.2024 - 11:34 yazdı:

Besyo herhangi bir sağlık raporu yeterli oluyor zaten. Kürde olman bi sorum içermez. Ama bana kalırsa bir Beden Eğitimi ve Antrenörlük mezunu olarak sana şöyle bi tavsiyede bulunabilirim. Sınavlar genel oldu. Artık her yerde aynı sınav olmuş. Bence parkurlar için yüksek kas kütlelerine sahip olan bireyler esneklik açısından daha zorlanıyor ve dereceleri yüksek çıkıyor. Tığ gibi ince minyon tipli çocuklar daha iyi derece yapıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    35
AnarchyZone, 43 dakika önce yazdı:

Besyo herhangi bir sağlık raporu yeterli oluyor zaten. Kürde olman bi sorum içermez. Ama bana kalırsa bir Beden Eğitimi ve Antrenörlük mezunu olarak sana şöyle bi tavsiyede bulunabilirim. Sınavlar genel oldu. Artık her yerde aynı sınav olmuş. Bence parkurlar için yüksek kas kütlelerine sahip olan bireyler esneklik açısından daha zorlanıyor ve dereceleri yüksek çıkıyor. Tığ gibi ince minyon tipli çocuklar daha iyi derece yapıyorlar.

Abi bende onu düşünüyodum, ileride netleşirse muhtemelen büyümeyi daha kontrollü sağlamam gerekecek. Esneklik, çeviklik Allah'a emanet 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    39
the_escobar, 11 dakika önce yazdı:

Abi bende onu düşünüyodum, ileride netleşirse muhtemelen büyümeyi daha kontrollü sağlamam gerekecek. Esneklik, çeviklik Allah'a emanet 😂

Hedefler önce gelsin hocam :) Ben haftanın 6 günü çift idman atıyodum. Sabah parkur akşam atletizm. Çok zor gerçekten. Dayanıklılık, esneklik bunlar çok önemli unsurlar. Çok kaslı elemanlar da vardı. Ama hepsi hantar kalıyordu parkurlarda. Kütleyi çok arttırmamaya bak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bybrs06    20

Kardeşim öncelikle şunu söyleyim ben müsabık ve tr de derece almış bi mens fizikçiydim.kullanmasan iyi olur.alt ast daha yüksek çıkar onun dışında tam kan hemogramında dalgalanmalar olur.total testo estradiol lh a fln bakılmıyor tsh ı önemsiyorlar daha çok.ben polis alımı açıklandığı zama kürü kesmiştim,sonra pct protokolüne başladım.intibak eğitimini almadan 2 ay öncesine kadar hiçbir şeyim kalmamıştı çok şükür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tunahankrc    20
Bybrs06, 18.12.2024 - 01:10 yazdı:

Kardeşim öncelikle şunu söyleyim ben müsabık ve tr de derece almış bi mens fizikçiydim.kullanmasan iyi olur.alt ast daha yüksek çıkar onun dışında tam kan hemogramında dalgalanmalar olur.total testo estradiol lh a fln bakılmıyor tsh ı önemsiyorlar daha çok.ben polis alımı açıklandığı zama kürü kesmiştim,sonra pct protokolüne başladım.intibak eğitimini almadan 2 ay öncesine kadar hiçbir şeyim kalmamıştı çok şükür.

4 ay oldu PCT sürecim biteli o zamandan beri hiç bir şey kullanmadım. Sadece aklıma geldi hafif dozlarda sadece testosteron almak hafif idman kalitem artsın diye. Teşekkür ederim.

AREN, 17.12.2024 - 19:36 yazdı:

Aynı durumu yaşayacağız bende Pomem’e hazırlanacağım. Ancak durum şu endokrinde genel hemogram, böbrek ve karaciğere bakılıyor. Koruyucularını ihmal etme ve kan vereceğin günün 3-4 gün öncesine kadar asetilsistenin kullanımı arttır. Psikiyatri bölümünde kadın bana kan değerlerine bakıp önce ki total test, lh, fsh kullandığımı gördü? Bağımlı mısın? Hala kullanıyor musun? Amaç ne vs. gibi sorular sordu da geçtim ben onları

Psikiyatri bölümünde ki doktor sivil hayatta baktı dimi daha önceki POMEM mulakatında değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bybrs06    20

Rica ederim.Kardeşim kullanma ztn eğer kazanırsan polis okulunda sıkıntı yani beslenmesi ayrı dert idmanı ayrı dert 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.