Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Beşit

Kür sonrası yaşanacak cinsel konulardaki problemleri çözebilmek mümkün mü?

Önerilen İletiler

SERKO    829
Beşit, 52 dakika önce yazdı:

Yardımın için teşekkür ederim Ali kardeşim 🙏

Tamamdır hocam bugün aktarları gezeceğim macunu yaptırabilmek için fakat bazı malzemeleri bulması zor gibi görünüyor 🫤 kuş üzümü tozu falan. Birazdan evden çıkacağım navigasyonu açıp Sancaktepe ki bütün aktarları gezip macunu yaptırmak için uğraşacağım. 

kuş üzümü tozu bulamazsan onu eklemeyebilirsin çünkü farkındayım kolay bulunmuyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    48
Beşit, 1 saat önce yazdı:

Yardımın için teşekkür ederim Ali kardeşim 🙏

Tamamdır hocam bugün aktarları gezeceğim macunu yaptırabilmek için fakat bazı malzemeleri bulması zor gibi görünüyor 🫤 kuş üzümü tozu falan. Birazdan evden çıkacağım navigasyonu açıp Sancaktepe ki bütün aktarları gezip macunu yaptırmak için uğraşacağım. 

Hocam aktarlar biraz pahalıya hazırlıyor internet alışveriş sitelerinden daha ucuza yaparsın haberin olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
5am5unlu, 1 saat önce yazdı:

Hocam aktarlar biraz pahalıya hazırlıyor internet alışveriş sitelerinden daha ucuza yaparsın haberin olsun

Hocam ortalama 1000 / 1100 tl arası birşey çıkıyormuş forumlardaki kullanıcıların dediklerine göre gayet makul geldi bana. Birde macunun yanında nutriking’in testo xxl diye bir testosteron boosteri var çok acayip hypleniyor ürün sence bunuda kullanıp desteklesem nasıl olur ? 

@SERKO hocam aktarları geziyorum ilginç faturalar çıkarıyorlar 4 tane aktar gezdim kazıklanmak istemediğim için almadım. En uygun fiyatı veren 2000 tl dedi. Konuya ilişkin bir çözüm öneriniz var mı acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    14
Beşit, 2 saat önce yazdı:

Hocam ortalama 1000 / 1100 tl arası birşey çıkıyormuş forumlardaki kullanıcıların dediklerine göre gayet makul geldi bana. Birde macunun yanında nutriking’in testo xxl diye bir testosteron boosteri var çok acayip hypleniyor ürün sence bunuda kullanıp desteklesem nasıl olur ? 

@SERKO hocam aktarları geziyorum ilginç faturalar çıkarıyorlar 4 tane aktar gezdim kazıklanmak istemediğim için almadım. En uygun fiyatı veren 2000 tl dedi. Konuya ilişkin bir çözüm öneriniz var mı acaba 

ben bu kürü yaptırdığımda 1500 civarı tutmuştu tabi üzerinden zaman geçti internette çoğu ürünün sahtesi olduğu gibi arı sütünün vs de çok sahtesi oluyor eğer güvendiğiniz bi site vs yoksa iyi kaliteli bi aktardan 2k vermek mantıklı olur 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
jasyak, 35 dakika önce yazdı:

ben bu kürü yaptırdığımda 1500 civarı tutmuştu tabi üzerinden zaman geçti internette çoğu ürünün sahtesi olduğu gibi arı sütünün vs de çok sahtesi oluyor eğer güvendiğiniz bi site vs yoksa iyi kaliteli bi aktardan 2k vermek mantıklı olur 

Anladım olmadı dediğiniz gibi yapayım demek ki ortalama fiyatlar bu şekilde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
metinav, 2 saat önce yazdı:

Test sonuçların standart aralıklar içinde olduğundan doktorların ilgilenmemesi gayet doğal bir durum.Bu standart aralık dünya genelindeki tüm insanlar göz önüne alınarak belirlenen ortalama bir veri...Herkesin bu değerlere sahip olması veya bu seviyelerin herkesin düzgün ve sağlıklı cinsellik yaşamasını sağlayabilmesi, mümkün değil.Bu nedenle steroidler gibi vucudun yapısını değiştirebilen güçlü maddeler alınmadan önce, temiz bir test yaptırılmasını hep önerdik.Karşılaştırma yapabilmek için kişinin doğal hormon seviyelerinin bilinmesi gerekiyor...

Biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmek zorunda kaldığımız için, ilk etapta vucudumuzu deney alanı olarak kullanıp, neyin nerede ne zaman iyi geldiğini veya sorun oluşturduğunu gözlemleyip farketmek durumundayız...Bu forumun iyi taraflarından birisi, deneyimleri ve edinilen güncel bilgileri karşılıksız paylaşmayı sağlaması, buna imkan vermesi, özgür bir ortam olması yönüdür...

Benim düşüncem şu yönde : steroid geçmişiniz olması ve doğru bir pct yapılamaması düşünülerek, ilk önce testisleri geliştirmeye yönelmeniz daha doğru olur.Bunun için hazır fsh ve lh enjekte edilen ilaçlardan kullanmanız mantıklı olur.Ovitrelle lh içerir, gonal-f ve meganon da fsh bulunur...Sırayla veya sadece biri, bir kaç doz kullanılarak testis gelişimi sağlanabilir.Bu uygulama bittikten sonra ister 1 ay klomen, yada doğal olarak dengeli ilerlemek için bitkisel karışımlar ve macunlar kullanılabilir.

En son da test yapılarak duruma tekrar bakılır.Bu süreç yakından takip edilerek, analiz edilmeli...

Testosteron seviyenin steroidlere başlamadan önce de bu seviyelerde olup olmadığını maalesef bilmiyoruz test olmadığı için.Onun için bu ilaçalarla sistemini güçlendirerek, olası sorunların giderilmesini sağlamaya çalışmalısın.Eğer hala o seviyelerde kalıyorsa değerlerin, o zaman bu senin olası genetik hormon değerindir diyebiliriz.

Cinsellik libido ve ereksiyon işlevinin birlikteliğiyle gerçekleşen bir faaliyettir.Bu çok yönlü ve birbiriyle etkileşen dengeli bir sistemsel yapıyıyı gerektiriyor.Bir yerde aksaklık olması durumu değiştiriyor.Bozmak kolay, yeniden inşa etmek yapmak zordur...

Forumda bir çok arkadaşımız çeşitli yönleriyle sorunlar yaşamış ve çözüm aramıştır.Öneriler kişisel ve duruma göre olmaktadır.Hiç bir şekilde düzelme umudu oluyorsa dışarıdan düzenli olarak hormon alınarak ikame edilir.Fakat bu aşamaya kadar her türlü uygulama denenmeli ve uygulanmalıdır.

@metinavhocam merhabalar, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. 
2 sorum olacak size yazmış olduğunuz yoruma istinaden.

1. Soru testislerimde en ufak bir ufalma veya yukarı çekme yok kür yaptığım zamanlardada hiç  olmamıştı bu durumda ovitrelle tarzı ilaçların kullanımı zararlı olmaz mı
  2. Soru dün forumdaki arkadaşlarımızın yönlendirmesi neticesinde dün itibariyle 1 ay boyunca proviron kullanımına başladım günlük 2 tablet kullanmak üzere. 1. Ayın sonunda test yaptırıp buradan tekrar paylaşacağım sonuçları. Faydalı olmazsa dediğiniz gibi klomen kullanımına başlamayı düşünüyorum. Peki sadece klomen kullanımı yaparken nolvadex kullanmama gerek var mı sizce. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.903
Beşit, 5 saat önce yazdı:

@metinavhocam merhabalar, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. 
2 sorum olacak size yazmış olduğunuz yoruma istinaden.

1. Soru testislerimde en ufak bir ufalma veya yukarı çekme yok kür yaptığım zamanlardada hiç  olmamıştı bu durumda ovitrelle tarzı ilaçların kullanımı zararlı olmaz mı
  2. Soru dün forumdaki arkadaşlarımızın yönlendirmesi neticesinde dün itibariyle 1 ay boyunca proviron kullanımına başladım günlük 2 tablet kullanmak üzere. 1. Ayın sonunda test yaptırıp buradan tekrar paylaşacağım sonuçları. Faydalı olmazsa dediğiniz gibi klomen kullanımına başlamayı düşünüyorum. Peki sadece klomen kullanımı yaparken nolvadex kullanmama gerek var mı sizce. 

Ovitrelle ve benzeri ilaçların bir zararı yok...Testislerin yukarı aşağı hareket etmesi veya küçülmemesi tek başına kişisel bir gözlemden fazlasını ifade etmiyor.Önemli ve gerçek olan test sonuçlarıdır.Herkesin bünyesi farklı ve aynı davranmıyor...

Proviron kullanmak faydasız değil, günü kurtarmak için iyidir.Ama doğal yaşamak isteyen bir kişi için o da dışarıdan alınan steroiddir gerçekte.Bende bazen öneriyorum, libido artışı için, ama tedavi edici bir şey değil...Klomenden ziyade hmg, hcg kullanman daha iyi olur, testis gelişimi için...Klomen kullanılırken östrojen seviyen çok yükselmiyorsa tamoksifen gerekmez...

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
metinav, Bir saat önce yazdı:

Ovitrelle ve benzeri ilaçların bir zararı yok...Testislerin yukarı aşağı hareket etmesi veya küçülmemesi tek başına kişisel bir gözlemden fazlasını ifade etmiyor.Önemli ve gerçek olan test sonuçlarıdır.Herkesin bünyesi farklı ve aynı davranmıyor...

Proviron kullanmak faydasız değil, günü kurtarmak için iyidir.Ama doğal yaşamak isteyen bir kişi için o da dışarıdan alınan steroiddir gerçekte.Bende bazen öneriyorum, libido artışı için, ama tedavi edici bir şey değil...Klomenden ziyade hmg, hcg kullanman daha iyi olur, testis gelişimi için...Klomen kullanılırken östrojen seviyen çok yükselmiyorsa tamoksifen gerekmez...

Hocam bir tarihte bir yazı okumuştum monagon ve ovitrelle tarzı ilaçların leydig hücrelerine zarar verdiği ile alakalı ( leyding hücrelerinin ne olduğunu bilmiyorum ) peki ovitrelle ve monagon kullanımını nasıl yapmalıyım rica etsem yazabilir misiniz. Birde hiç bir yol çözüm üretmiyorsa dışarıdan düzenli olarak ikame hormon alınmalı demişsiniz yani Trt alınması gerektiğini anladım. Trt ömür boyu doktor kontrolünde mi yapılmalı kendim yapabilir miyim. Trt nasıl yapılır nelere dikkat edilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48

Hocam tek doz ovitrelle veya menagon leyding hücrelerine zarar verebilir mi bilmem ama kür boyunca aldığın ilaçlar senin leydinglere kat be kat daha çok zarar veriyor menagon tek şırınga bir seferde vurabilirsin bir taneden fazlasına ihtiyacın olucağını düşünmüyorum çünkü sistem açık uygulama sırasında e2 yükselmesi hissedersen tamoksifen alınabilir ben olsaydım:proviron 20 gün boyunca 50 mg alırdım proviron kullanımını bırakmaya takiben 4 gün sonra tek doz menagon uygulaması yapılır menagon uygulaması sonrası 5-6 gün sonra tahlil verirdim lh fsh e2 testo gibi değerlere bakardım duruma göre bir doz daha menagon uygulardım sonrasında her şey beklenilen gibiyse 1-2 ay daha bitkisel kürü uygular duruma bakardım ama yine de @metinav hocamızın yorumunu bekle

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
5am5unlu, 6 dakika önce yazdı:

Hocam tek doz ovitrelle veya menagon leyding hücrelerine zarar verebilir mi bilmem ama kür boyunca aldığın ilaçlar senin leydinglere kat be kat daha çok zarar veriyor menagon tek şırınga bir seferde vurabilirsin bir taneden fazlasına ihtiyacın olucağını düşünmüyorum çünkü sistem açık uygulama sırasında e2 yükselmesi hissedersen tamoksifen alınabilir ben olsaydım:proviron 20 gün boyunca 50 mg alırdım proviron kullanımını bırakmaya takiben 4 gün sonra tek doz menagon uygulaması yapılır menagon uygulaması sonrası 5-6 gün sonra tahlil verirdim lh fsh e2 testo gibi değerlere bakardım duruma göre bir doz daha menagon uygulardım sonrasında her şey beklenilen gibiyse 1-2 ay daha bitkisel kürü uygular duruma bakardım ama yine de @metinav hocamızın yorumunu bekle

Hocam dün itibariyle proviron kullanımına başladım. Dediğiniz gibi 1 ay veya 20 gün proviron kullanımını deneyeceğim. Proviron doğal testosteron üretimini baskılar mı ? Ayrıca kendi kendime hiç enjeksiyon yapmadım. Sence kendime nasıl enjeksiyon yapabilirim. doğru bölge neresidir. Çevremde bana enjeksiyon yapacak kimse yok. Sizler kendinize enjeksiyon yapabiliyor musunuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
Beşit, 2 dakika önce yazdı:

Hocam dün itibariyle proviron kullanımına başladım. Dediğiniz gibi 1 ay veya 20 gün proviron kullanımını deneyeceğim. Proviron doğal testosteron üretimini baskılar mı ? Ayrıca kendi kendime hiç enjeksiyon yapmadım. Sence kendime nasıl enjeksiyon yapabilirim. doğru bölge neresidir. Çevremde bana enjeksiyon yapacak kimse yok. Sizler kendinize enjeksiyon yapabiliyor musunuz 

Hocam enjeksiyon için YouTube büyük cennet iyice araştır bak ben bacaktan vuruyorum

proviron doğal sistemi baskılar(lh fsh)

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
5am5unlu, 33 dakika önce yazdı:

Hocam enjeksiyon için YouTube büyük cennet iyice araştır bak ben bacaktan vuruyorum

Hocam doğal sistemi baskılıyorsa ben proviron kullanımını bırakayım o halde 😂 benim amacım doğal olarak düşük olan testosteron seviyemi yükseltmek. Yahu arkadaş ne kadar zor ve tehlikeli işlermiş bunlar. Yada olmadı hiç birşey yapmayıp normal akışına mı bıraksam herşeyi 🤔 zaten içinde bulunduğum durumu artık kabul etmiş gibiyim. Uzun yıllar oldu bu durum 8 yıl dile kolay. Tek problem bu tür sorunlar yaşadığım için evlenmekten çekiniyorum biraz. Evlenirsem sorun olur mu. Evliliğim sonlanır mı gibi düşüncelerim var. 

5am5unlu, 33 dakika önce yazdı:

Kral dediğin yeri baktım bulamadım link paylaşman mümkün mü ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
Beşit, 27 dakika önce yazdı:

Hocam doğal sistemi baskılıyorsa ben proviron kullanımını bırakayım o halde 😂 benim amacım doğal olarak düşük olan testosteron seviyemi yükseltmek. Yahu arkadaş ne kadar zor ve tehlikeli işlermiş bunlar. Yada olmadı hiç birşey yapmayıp normal akışına mı bıraksam herşeyi 🤔 zaten içinde bulunduğum durumu artık kabul etmiş gibiyim. Uzun yıllar oldu bu durum 8 yıl dile kolay. Tek problem bu tür sorunlar yaşadığım için evlenmekten çekiniyorum biraz. Evlenirsem sorun olur mu. Evliliğim sonlanır mı gibi düşüncelerim var. 

Kral dediğin yeri baktım bulamadım link paylaşman mümkün mü ? 

Hocam proviron amacı progesteronu azaltmak şuanda. burda yazılanları sırasıyla yaparsan refaha ericeksin sadece sürece güven 

youtubeye bacaktan i.m enjeksiyon yaz çıkar 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
5am5unlu, 11 dakika önce yazdı:

Hocam proviron amacı progesteronu azaltmak şuanda. burda yazılanları sırasıyla yaparsan refaha ericeksin sadece sürece güven 

youtubeye bacaktan i.m enjeksiyon yaz çıkar 

Hocam vallahi Allah bin kere razı olsun çok yardımcı oluyorsun. Teşekkür ederim desteklerin için. Peki benim test sonucuma göre progesteron hormonum referansa göre düşük mü yüksek mi ?

Hocam bu arada dün eczaneden proviron alırken berko çinko tablette aldım. Bugün sabah kahvaltıdan sonra 1 tablet içtim. Sence günlük 1 tablette çinko ile desteklesem nasıl olur ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.903

Hocam bir tarihte bir yazı okumuştum monagon ve ovitrelle tarzı ilaçların leydig hücrelerine zarar verdiği ile alakalı ( leyding hücrelerinin ne olduğunu bilmiyorum ) peki ovitrelle ve monagon kullanımını nasıl yapmalıyım rica etsem yazabilir misiniz.

Fazla ve sürekli kullanılırsa yapabilir, bir çok şey gibi...Geçmiş konularda arkadaşlar çok fazla yorum yaptılar bu ilaçlar üzerine, istersen bir göz at foruma...

Birde hiç bir yol çözüm üretmiyorsa dışarıdan düzenli olarak ikame hormon alınmalı demişsiniz yani Trt alınması gerektiğini anladım. Trt ömür boyu doktor kontrolünde mi yapılmalı kendim yapabilir miyim. Trt nasıl yapılır nelere dikkat edilir. 

Evet doz ayarlamasını yaptıktan sonra doktora ihtiyaç yok.Ara ara test yaptırıp kontrol edilmeli...Fakat senin için trt gerekmez, üretimini arttırmak canlandırmak öncelikle yapılması gereken şey...

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
metinav, 10 dakika önce yazdı:

Fazla ve sürekli kullanılırsa yapabilir, bir çok şey gibi...Geçmiş konularda arkadaşlar çok fazla yorum yaptılar bu ilaçlar üzerine, istersen bir göz at foruma...

Evet doz ayarlamasını yaptıktan sonra doktora ihtiyaç yok.Ara ara test yaptırıp kontrol edilmeli...Fakat senin için trt gerekmez, üretimini arttırmak canlandırmak öncelikle yapılması gereken şey...

@metinavhocam keşke sizinle aynı salonda  antrenman falan yapabiliyor olsaydım. Yada iş arkadaşı veya komşu olabilseydim dediklerinizi tam olarak harfiyen uygulardım valla 😂  

hocam ben forumları çok gezdim araştırdım benim durumumda olup düzelen tam olarak iyi olan kimseyi görmedim henüz. Umudumu hiç kaybetmedim ama… hala belki düzelirim düşüncesi hep var kafamda. Fakat nedense şu son 10 gündür durduk yere bu işin peşine yine düştüm. 2019 yılından beri herşeyi oluruna bırakmıştım. Şimdi ise başladım tekrar araştırmaya. Ama şunu net olarak söyleyebilirim ki hormon konusu uzay bilimi kadar karışık . Hormon dengesi bir bozuldu mu  %100 kesin çözüm ve tedavisi yok gibi birşey… En güzeli kafaya takmamak üzülmemek

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Osibaba09
      Arkadaşlar selam,
      2. kürüme girmeyi planlıyorum. Ünlü bi hocayla uzaktan çalışıyorum ama fıs çıktı, 5 haftalık bir kür programı yaptı ilaç temininde yardımcı olurum dedikten sonra 10K fiyat istedi proton marka ilaçlar için. Ayrıca ilaç dozajları da yüksek geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
      5 HAFTALIK YAPTIĞI KÜR PLANLAMASI:
      PAZARTESİ
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml PERŞEMBE
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml HER GÜN
      Turinabol 50 mg MCT VE VİTAMİNLER
      Arimidex Zma Milktistle C vitamini B 12 Multivitamin Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ggaridesgafa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ocak ayında bulk kürüne başlamayı düşünüyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 183 kilo 95 yaş 24 KÜR PLANLAMAM:
      400 mg bolde yada rimo 500 mg testo enanthat  150 mg masteron  50 mg oxandrolone 24 hafta sürdüreceğim 6. hafta ox keseceğim.
      SORULARIM:
      Dozlar uygun mudur? Masteron 12 haftadan fazla kullanılmaz diyorlar uzatabilir miyim daha fazla süreyi küre zararı olur mu? NOT:
      İlk kürüm olacak masteronu şundan dolayı ekledim e2 de beklenmedik artışta arimidex ile verimi düşürmeden masteron ile dengeyi sağlamak. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM: 
      500 mg / Testosteron Enanthate 400 mg / Boldenon SORULARIM:
      Kürümün 6.haftasına gireceğim çok sık idrara çıkıyorum bu kötü bişey mi? Yani içtiğim suyu 10 dk. sonra geri işiyorum dikkat etmem gereken bişey var mı? NOT:
      Dışarıda sürekli tuvalet aramaktan bıktım.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      Arkadaşlar merhaba,
      Kürümün 1. ayı verdim kan tahlilimi verdim testo fln açılmış 20,24 hafta civarı yapmayı düşünüyorum.
      KULLANDIĞIM MARKA:
      Evogen pharma
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Primo Sizce fiziksel etkileri ne zaman görmeye başlarım ? (gelişim açısından)
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Febur
      Herkese selam,
      Bu kür de bir şeylerin ters gittiğinin farkındayım araştırıyorum fakat bir şeyleri bir türlü oturtamıyorum.
      KÜR DETAYIM:
      Testosteron Enanthate 200 mg Rimabolon 200 mg Oxandrolone 30 mg 8 haftadır bu kürdeyim ve sabah akşam birer tablet proviron alıyorum.
      MCT ÜRÜNLERİ:
      Multivitamin Q10 Milk thestle Glokozamin Creatin Glutamin Zmaa Probiotic5b Omega3 Glutamin  Bu planlamada çıkarmamı yada eklememi düşündüğünüz bir şey var mı? ( provironu bu kadar tüketmek beni korkutuyor) ? Ağırlıklar arttı ama kütlede ne bileyim bir artış hiç olmuyor sanki kendimi hiç sert dolu hissetmiyorum kilomda da hiç artış olmuyor 1.86 boy var 80 kiloda bi 82 bi 80 bi 83 fazlası yok.
      Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neyi bilmiyorum tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
      Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.