Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Ilk kürümden max. verim almak istiyorum! trenbolone eklersem nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Semih26    4

Merhabalar, 

Testo Bolde küründe 8 haftadayım, haftalık 500 kullanıyorum.

SORULARIM:

• Düşük doz 25-25 (Haftalık 50mg) kadar tren enanthate kullanmak aşırı bir sorun yaratır mı?
  • 8 hafta bu şekilde devam etmek sonra kesip bolde testo küründe 20 haftayı tamamlamak ?
  • Ya da 8 hafta 200-300 npp mi gidilir ? 

İlk kürden maksimum verimi almak istiyorum, 8. Haftada aldığım verim çok çok az gibi geliyor.

Daha açılması 10-12 haftayı bulur diyenler olabilir ama o zaman ne kadar ilerleme kaydedilir? 

İlginize teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    869

50 mg tren enant mı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    9

50 mg disinin kovuguna yetmez en az 150-200 bi etki alabilmen icin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    4

İlk kürde 100-200 mg yükleme yapılır mı vücut bi alışmasın mı :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emremmt    21

50 mg tren kullanacaksan bunu acetat ile  haftada 3 gün 30mg ile yap.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    4
gönderildi (düzenlendi)
Emremmt, 9 dakika önce yazdı:

50 mg tren kullanacaksan bunu acetat ile  haftada 3 gün 30mg ile yap.

Aslında amacım şu, en az yan etki almak ilk etapta, acetat hızlı çarpıyor diyorlar, birileriyle kavga etmiyim sosyal ortam içindeyim ama eğer öyle ilerlersemde enjeksiyonu arttırmam gerekecek. 2 günde bir enjeksiyon gibi. 30 mgden bişey olmaz dersek acetat ta olabilir.

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869

en mantıklısı ilk küründe tren kullanmaman olur ilerde kullanacaksanda 200-300 mg nin altına düşme 100-150mg ile hiç birşey anlamazsın

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    4
SERKO, 44 dakika önce yazdı:

en mantıklısı ilk küründe tren kullanmaman olur ilerde kullanacaksanda 200-300 mg nin altına düşme 100-150mg ile hiç birşey anlamazsın

Eyvallah hocam öyle yapayım, NPP 200-300 ile gitsem mct olarak öneriniz ne olur? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    48
Semih26, 19 dakika önce yazdı:

Eyvallah hocam öyle yapayım, NPP 200-300 ile gitsem mct olarak öneriniz ne olur? 

Sana tavsiyem deca yı kullanmadan önce bir araştır deca dick yaşayan çok insan var özellikle bu forumda belli ki çok hakim değilsin  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
Semih26, 34 dakika önce yazdı:

şuan  300 mg npp - 400 mg prop - 200 mg masteron yapıyorum bitkisel kürüm proyu ekledim kürüme libido sertleşme vs sorunu yaşamıyorum ben 800 mg deca 800 mg tren enant kullandığım zamanları bilirim belki 1 hafta kadar deca dick oldugumu hatırlarım 

bitkisel kürlerimi kürüne ekle arkana yaslan kürün keyfini çıkar sonra kürünü bitir tekrar konusalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    4
SERKO, 8 saat önce yazdı:

Emin982, 7 saat önce yazdı:

Sana tavsiyem deca yı kullanmadan önce bir araştır deca dick yaşayan çok insan var özellikle bu forumda belli ki çok hakim değilsin  

Deca Dick olmamak için progesteron ya da prolaktin i düşürmek gerekmez mi? 

SERKO, 7 saat önce yazdı:

şuan  300 mg npp - 400 mg prop - 200 mg masteron yapıyorum bitkisel kürüm proyu ekledim kürüme libido sertleşme vs sorunu yaşamıyorum ben 800 mg deca 800 mg tren enant kullandığım zamanları bilirim belki 1 hafta kadar deca dick oldugumu hatırlarım 

bitkisel kürlerimi kürüne ekle arkana yaslan kürün keyfini çıkar sonra kürünü bitir tekrar konusalım

Bolde varken masteron a gerek yok sanırım, bitkisel kürler olarak ne ekleyebiliriz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    78
Semih26, 44 dakika önce yazdı:

Bolde varken masteron a gerek yok sanırım, bitkisel kürler olarak ne ekleyebiliriz? 

prolaktinin arttığında duruma göre dostinex, bitkisel kürler sana şu an bir etki sağlamaz. sen zaten onların sağlayacağı etkinin 1000 katını vücuduna alıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    4

O zaman NPP haftalık 200 idealdir ve başlanılabilinir değil mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
Semih26, 9 saat önce yazdı:

bitkisel kürler diye konu başlıklarım var onları incele

progesteron / prolaktin insin yada çıksın deca dick olucaksan olursun dostum,bitkisel kür senini libidonu arttıracak ve de sertleşme sorunun olmayacak kendim dahil onlarca kişiye deca kürlerinde tavsiye ettim henüz olumsuz bir geridönüş almadım yine de sana kalmış birde bu iş biraz psikolojik deca dick olucam diye de kafanda kurma sonuçta tüm anabolizanların farklı farklı yan etkileri var o bu yapıyor bu bunu yapıyor dersek bence hiç bulaşmayalım bu işlere ama yine de tedbiri al takdiri ALLAH A bırak demişler..

Semih26, 7 saat önce yazdı:

O zaman NPP haftalık 200 idealdir ve başlanılabilinir değil mi? 

200 npp iyidir max 300 e çıkarsın tabi bunu haftalık 3 e bölerek uygula

Semih26, 9 saat önce yazdı:

boldenon benim için çok gereksiz bir anabolizan masteron tercih ederim özellikle npp kürlerinde

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emremmt    21
Semih26, 19 saat önce yazdı:

Aslında amacım şu, en az yan etki almak ilk etapta, acetat hızlı çarpıyor diyorlar, birileriyle kavga etmiyim sosyal ortam içindeyim ama eğer öyle ilerlersemde enjeksiyonu arttırmam gerekecek. 2 günde bir enjeksiyon gibi. 30 mgden bişey olmaz dersek acetat ta olabilir.

tren in ağır yan etkileri enanthate formunda 1.5 ay civarında 250 mg ile acetat ın ise 150 mg ile pik yapıyor, zaten testo vursan dahi agresesyonun artacak tren ise ilkel özgüvenini yükseltiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    4
gönderildi (düzenlendi)
Emremmt, 48 dakika önce yazdı:

tren in ağır yan etkileri enanthate formunda 1.5 ay civarında 250 mg ile acetat ın ise 150 mg ile pik yapıyor, zaten testo vursan dahi agresesyonun artacak tren ise ilkel özgüvenini yükseltiyor.

Testo var ve şuan sakinim agresyonum artmış değil, aksine sakinim 1500 üzeri tahlillerde birde :) O yüzden ilkel özgüven mi, yoksa beyindeki nörotransmitterlere zarar verip oradan mı öfke yaptırıyor :)) 

SERKO, 2 saat önce yazdı:

bitkisel kürler diye konu başlıklarım var onları incele

progesteron / prolaktin insin yada çıksın deca dick olucaksan olursun dostum,bitkisel kür senini libidonu arttıracak ve de sertleşme sorunun olmayacak kendim dahil onlarca kişiye deca kürlerinde tavsiye ettim henüz olumsuz bir geridönüş almadım yine de sana kalmış birde bu iş biraz psikolojik deca dick olucam diye de kafanda kurma sonuçta tüm anabolizanların farklı farklı yan etkileri var o bu yapıyor bu bunu yapıyor dersek bence hiç bulaşmayalım bu işlere ama yine de tedbiri al takdiri ALLAH A bırak demişler..

200 npp iyidir max 300 e çıkarsın tabi bunu haftalık 3 e bölerek uygula

boldenon benim için çok gereksiz bir anabolizan masteron tercih ederim özellikle npp kürlerinde

Teşekkür ediyorum hocam bulk küründe olacağımdan dolayı o yüzden masteron dalmadım ama masteron anabolik etkileri nasıldır, onu da merak etmiyor değilim. Tarifiniz için teşekkür ediyorum bu arada aktarlardan temin edip hazırlamaya çalışacağım. 75 ya da 100 npp o zaman 3 bölecek olursakta, bakalım muhtemelen deca dickte kalmayız, zaten kafada kurmaktan ziyade kurmamaktan ve yinede tedbirli olmaktan yanayım, teşekkürler değerli bilgileriniz için hocam 🙏🏻

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Yusuf2212
      Merhaba kıymetli hocalarım,
      Sizlere sormak istediğim bi konu var yardımcı olursanız sevinirim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Toplam 12 hafta boyunca kür yapmayı düşünüyorum.
      Bu işte acemiyim fikir ve önerileriniz benim için kıymetli.
    • Yazan: zuhnn
      Öncelikle merhaba,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      20 yaşındayım 174cm 75 kiloyum 1 sene spor geçmişim var Aktif olarak vardiyalı günlük en az 15k adım attığım bir işte çalışıyorum. İlk kürüme başlamayı düşünüyorum. Hedefim 90 civarına çıkmak iri ve güçlü olmak. SORULARIM:
      Ne kullanmalıyım hangi dozlarda kullanmalıyım ne kadar süre kullanmalıyım? Vardiyalı çalışıyorum gece uykusu almıyorum bu kür içinde verimi düşürür mü? Ne kadar yemem gerekli? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      iyi forumlar dilerim,
      20 yaşındayım ve ailemle bugün steroidler konusunu konuştum bana maddi manevi olarak destek vereceklerini 
      ilaç masraflarım beslenme masraflarım vitamin ve koruyucu masraflarım tedavi ve kontrol masraflarım bunları karşılayacaklarını ve beni destekleyeceklerini söylediler ve size şunları sormak istiyorum 2  yıllık spor geçmişim var
      hangi ilaçlar ilk kür için mantıklı olur hangi koruyucular ve vitaminleri kullanmalıyım cevaplarsanız çok müteşekkir olurum iyi forumlar dilerim 
    • Yazan: Beyazıt
      İyi akşamlar beyler,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşındayım 67 kiloyum 1.78 boyum Hatrı sayılır bir estetik vücut istiyorum,9 aydır spor yapıyorum, yağlandığım için mini bir cut yapıp temizlendim 67 kg ya indim, ilk kür deneyimim için Testo enat ve masteron kürü kullanmak istiyorum dozajlar ise başlangıç için hatta hep böyle sürdürmek istiyorum bitene kadar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 testosteron enanthate 300 masteron propionate Bu istediğim vücut için uygun mudur sizce? (73-75 kg da hafif yağsız estetik bir vücut)
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.