-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: vevcil
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir Sustanon 250 ve Oxandrolone küründeyim. Sustanon'u 3 günde bir 250mg olarak kullanıyorum. Buna göre kandaki seviyesi en üst noktada 5000 ng/dl en düşük nooktada 3500 ng/dl oluyor. Sustanon'da dalgalanmayı en aza indirebildiğim hali bu şekilde. Arada 1500ng fark var.
Sorularım ise şöyle;
Testosteron seviyesinin bu kadar yüksek olması (3500-5000 civarlarında) bir sorun yaratır mı? Yakın zamanda enanthate'a geçeceğim. Yanına kütle artışı için ne önerirmisiniz? (Saç dökülmesi korkulu rüyam) Şimdiden teşekkürler...
-
Yazan: Mimaroba
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
24 Haftalık Bir süreç planlaması yaptım. Eklemek veya yorumlamak istediğiniz noktalar olursa sevinirim.
KÜR DETAYLARIM:
1-10 hafta 100 mg npp 10 hafta 250mg testo sonraki 14 hafta 500mg e çıkacak 24 hafta 500mg boldenon Konuya katılım gösteren herkese teşekkürler.
-
Yazan: ceman
Herkese selamlar,
3 aylık define küründen çıktım değerlerim su an bu şekilde ara vermek istemiyorum ve bulk kuru yapmayı düşünüyorum biri bunları önerdi sizce sizin görüşleriniz nelerdir ?
YAPILAN KÜR ÖNERİSİ:
Testosteron Propionate Testosteron Enanthate Npp KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Yaş 24 Boy 174 Kg 82 KAN TESTİ SONUÇLARIM:
GÜNCEL FORMUM:
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ahmet.drbs
Düzenli spora gidiyorum kilom iyi fakat vücudum halen zayıf,küçük geliyor daha da büyümek istiyorum. Klasik bulk için kullanılan mk677 rad140 vs düşündüm fakat mk eklem ağrıları yapıyor diye okudum.
KİŞİSEL VERİLERİM:
Kilo:70 Boy:173 SORULARIM:
Önerdiğiniz Bulk Sarms kürü nelerdir? Nasıl kullanmalıyım? Lawless / Noxy hangisini önerirsiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Mazlum taş
Ortalama 10 aydır anabolik kullanmıyorum. Kilom şuan 78..temiz besleniyorum ve kardiyolarımı aksatmıyorum ve bugün itibariyle testo cypionat ve eczane rimobolan kullanmaya başlıyorum. Bugün ilk enjeksiyonumu oldum.. ilk 3 hafta only testo gidip daha sonra haftalık 200 mg primobolan ekleyeceğim...
VİTAMİNLER:
c vitamini omega 3 multivitamin karaciğer koruyucu MCT GRUPLARI:
arimidex tamoksifen proviron GÜNCEL FORMUM:
-