Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emnakin1

Haftada 500 mg testosteron enanthate alımında total testorteron değeri kaç olmalı?

Önerilen İletiler

emnakin1    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Nispeten daha ucuz bir marka Testosterone enanthate kullandım. Evogenpharma. Arkadaşların önerisiyle. Haftada 500 mg aldım. Total Testosteronum 14,19 çıktı.

SORULARIM:

1. Normal mi?
  2. İlaç tam dolu mu?
  3. Haftada 500 mg alımında Total Testosterone kaç çıkmalı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mamibolone    69
  1. Kaç haftadır kullanıyorsun? 
  2. Kullandığın testesteron esteri nedir ?

Kan testini atabilir misin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emnakin1    1
  1. 1 ay daha pahalı bi marka kullandım, 1 ay da evogen kullandım.
  2. 1 ay evogen kullandıktan sonra kan testine baktırdım. esteri enanthate. 

Kan testi:
image.png.9ee2eebb1399affd4fa9d7f71ae6da31.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    69

Genelde 15 üzeri olması gerekiyor. Kür öncesi değerlerin bu durumda önemli. Ayrıca diğer değerlerin varsa atabilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    79

2günde bir 40 mgla benim total testo değeri. Aburaihane enanthate ile. Ama ben yüksek tepki veren bir vücuda sahipmişim. Normalde 1100 lerde olmalıymış.

Bunun için steroidplotter.com diye bir site var. Burada değerleri, enjeksiyon araliklarini girerseniz ortalama kan seviyelerinizi gösterir.

Screenshot_20241210_131508_Gallery.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    79
Unrest, Bir saat önce yazdı:

2günde bir 40 mgla benim total testo değeri. Aburaihane enanthate ile. Ama ben yüksek tepki veren bir vücuda sahipmişim. Normalde 1100 lerde olmalıymış.

Bunun için steroidplotter.com diye bir site var. Burada değerleri, enjeksiyon araliklarini girerseniz ortalama kan seviyelerinizi gösterir.

Bu arada bu aburaihane in kötü olduğuna dair tartişmalarida bitirecek bir sonuç bence. İlaç her nekadar iranda olsa hem farmakosotik protokollere göre yapılıyor hem de sonuçlar iyi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.760
Unrest, Bir saat önce yazdı:

500mg / hafta Testosteron Enhantate için istisnai bünyeler hariç 3000 - 4000 arasında olması beklenir. Senin ne yaptığını tam anlamadım. Haftada kaç mg enjekte ediyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    79
rastlantisal, 1 dakika önce yazdı:

500mg / hafta Testosteron Enhantate için istisnai bünyeler hariç 3000 - 4000 arasında olması beklenir. Senin ne yaptığını tam anlamadım. Haftada kaç mg enjekte ediyorsun?

Haftada 140 mg a denk geliyor. Trt dozda gidiyorum ben. Daha doğrusu gitmeye çalışıyorum. Şimdi 140mg da seviyelerimi öğrendim 105 mga düşücem 1200 lü seviyelerde tutmak için. Seviyeleri tamamen sabit tutmak için 2 günde 1 enjeksiyon yapıyorum. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    69
Unrest, Şimdi yazdı:

Haftada 140 mg a denk geliyor. Trt dozda gidiyorum ben. Seviyeleri tamamen sabit tutmak için 2 günde 1 enjeksiyon yapıyorum.

Enanthate bu mglarda çok da dalgalanma yapacağını düşünmüyorum 2 günde bir olması tuhaf bence. Yanlışsam düzeltin tabi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.760
Unrest, Şimdi yazdı:

Haftada 140 mg a denk geliyor. Trt dozda gidiyorum ben. Seviyeleri tamamen sabit tutmak için 2 günde 1 enjeksiyon yapıyorum.

Enhantate için haftada 2 enjeksiyon zaten nerede ise seviyeleri yakın tutar. Haftada 140mg için 800 - 1200 arası olmasını beklerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    79
rastlantisal, 40 dakika önce yazdı:

Enhantate için haftada 2 enjeksiyon zaten nerede ise seviyeleri yakın tutar. Haftada 140mg için 800 - 1200 arası olmasını beklerim.

1610 şuan biraz daha iyi tepki veriyorum.gibi duruyor . 2 günde 1 dozlar dalgalanmaları biraz daha kısıyor çalışmalara göre. Haftada 2 de dalgalanmalar biraz artıyor. Benim için çok sıkıcı bir eylem değil enjeksiyonlar o yüzden 2 günde 1 sekilde yapmayi tercih ediyorum. Mesajda attığım site çalısmalara göre hazırlanmış grafikler sunuyor dalgalanmaları görmek isterseniz yaptigini yontemi girip bakabilirsiniz.

Bu arada bazı insanlar dalgalanmaların daha iyi hissettirdiğini söylüyor onuda deneyeceğim ama yakın zamanda değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    69
Unrest, 2 dakika önce yazdı:

1610 şuan biraz daha iyi tepki veriyorum.gibi duruyor . 2 günde 1 dozlar dalgalanmaları biraz daha kısıyor çalışmalara göre. Haftada 2 de dalgalanmalar biraz artıyor. Benim için çok sıkıcı bir eylem değil enjeksiyonlar o yüzden 2 günde 1 sekilde yapmayi tercih ediyorum

2 günde bir enjeksiyon dalgalanmayı haftada 2 enjeksiyona göre daha düşük seviyede tutabilir belki ama kullandığın doz çok düşük olduğu için sık enjeksiyon yapman çok da fark ettirmeyecektir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.760
Unrest, 3 dakika önce yazdı:

1610 şuan biraz daha iyi tepki veriyorum.gibi duruyor . 2 günde 1 dozlar dalgalanmaları biraz daha kısıyor çalışmalara göre. Haftada 2 de dalgalanmalar biraz artıyor. Benim için çok sıkıcı bir eylem değil enjeksiyonlar o yüzden 2 günde 1 sekilde yapmayi tercih ediyorum. Mesajda attığım site çalısmalara göre hazırlanmış grafikler sunuyor dalgalanmaları görmek isterseniz yaptigini yontemi girip bakabilirsiniz.

Bu arada bazı insanlar dalgalanmaların daha iyi hissettirdiğini söylüyor onuda deneyeceğim ama yakın zamanda değil.

Östrojen de lazım. Bir miktar aromataza müsaade edilmeli. Yoksa cruise dönemi kilo kaybı çok olabiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    79
rastlantisal, 32 dakika önce yazdı:

Östrojen de lazım. Bir miktar aromataza müsaade edilmeli. Yoksa cruise dönemi kilo kaybı çok olabiliyor.

Fazla aromatize eden bir vücuda sahibim gibi görünüyor. E2 hiç kimsede görmediğim kadar yüksek çıktı. 174 pg/ml. Ama bu noktada labda bir hata olabileceğinden şüpheleniyorum. 100 den fazla kan testi gördüm kimsede bu kadar yüksek e2 görmedim. Bunun yanında %10-12 yağ oranina sahibim. Jino vb yok. Kas hatlarım çok belirgin. Neden bukadar yüksek çıktığını araştırıyorum şuan.

Sonuçlarımı birazdan bir konu acarak yayinlayacağım yorumlayabilirseniz sevinirim.

@rastlantisal 

@mamibolone

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.760

300leri gördüm testlerde (ben değil). Ama şu enjekte ettiğin rakam için bu değer fazla. Bu kadar aromataz oldu ise testo fazla. Bir kez daha başka lab. testi yaptırmanı öneriyorum.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789

Okudum ve beynim yandı şuan error verdim trt de 250mg vurup geçiyorum @Diveryardım et bana :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    79
SERKO, 19 dakika önce yazdı:

Okudum ve beynim yandı şuan error verdim trt de 250mg vurup geçiyorum @Diveryardım et bana :D

Konu açtım ,daha detaylı açıkladım abi. Herkesin uygulama şekli farklı olabilir :). Ben abdde bazı kliniklerde böyle uygulandığından bu şekilde ilerlemeyi tercih ettim. Ama hatalıysa farklı uygulamalara açığım tabiki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789

gayet mantıklı ilerliyorsun bende düşük mgler çok iş yapmıyor kür bitiyor 2 hafta 500 mg sonra 250 mg düşürüp ilerliyorum sonra duruma göre pct yapıyorum ama benim en büyük pct im bitkisel kürlerim oluyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    315
SERKO, 24 dakika önce yazdı:

gayet mantıklı ilerliyorsun bende düşük mgler çok iş yapmıyor kür bitiyor 2 hafta 500 mg sonra 250 mg düşürüp ilerliyorum sonra duruma göre pct yapıyorum ama benim en büyük pct im bitkisel kürlerim oluyor.

Herşeyi bir gün bırakırsam inş o zaman o bitkisel pct’ye de zaman gelecek 😁

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789
AREN, 28 dakika önce yazdı:

Herşeyi bir gün bırakırsam inş o zaman o bitkisel pct’ye de zaman gelecek 😁

zaman akıp geçiyor aren :D ne zaman ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    315
SERKO, Şimdi yazdı:

zaman akıp geçiyor aren :D ne zaman ?

Daha önümde 10 sene var 😁 35-36 yaşa gelince bırakırım

tarihinde AREN tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789
AREN, 1 dakika önce yazdı:

Daha önümde 10 sene var 😁 35-36 yaşa gelince bırakırım

işte o zaman başlıcaksın ilaca :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    315
SERKO, Şimdi yazdı:

işte o zaman başlıcaksın ilaca :D

Doğru o zaman da ölene kadar nebido devam 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    789
AREN, Bir saat önce yazdı:

Doğru o zaman da ölene kadar nebido devam 😂

atın ölümü arpadan be aren :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.