-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Erdem10
Merhaba arkadaşlar, hocalarım..
Amacım yağ oranımı düşürmek biraz da kg düşmek hedefim şu anda enantathe ile masteron kullanıyorum yağ oranım ciddi anlamda yüksek aslında ama küre devam etmek istiyorum güzel bir beslenme ve antrenman ve kardiyo ile bu ilaçlarla kilo düşemez miyim bazı hocalar bunu söylüyor bazı kişilerde ilaç en fazla su tutar amacımız yağ oranını düşürmek diyor ne düşünüyorsunuz elimde sadece enantathe ve masteron var değiştiremem yani ilacı.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: trenbolonavcısı
Herkese iyi forumlar,
Diyetteyim ve kilo verememe şikayetim vardı (kürde olmama rağmen) kanda yüksek çıktı.
Kortizolü düşürecek ilaç veya bitkisel bir yöntem var mı?
EKSTRA YAŞADIĞIM YAN ETKİLER:
yüksek kan basıncı halsizlik sürekli şişkin hissetmek ve su tutma Böyle yan etkileri yaşayan arkadaşlarımıza da belki yardımcı olur.
-
Yazan: makro1178
Değerli hocalarım ve arkadaşlarım herkese selamlar,
Öncelikle başlığa konu olan sıfat sadece kendim için kullanılmıştır. Spor geçmişim mevcut. Kötü bir dönem dolayısı ile 27 kilo aldım ve yağ oranım %25 i geçti. Bu konuda kararlı bir yola adım attım. Günde 400 hindi , 50 pirinç ve bol yeşillik ile günlük 80 dk yürüme , 45 dakika bisiklet ve ağırlık antrenmanı olan bir sürece gireceğim.
Bu sürecin hızlı ilerlemesi ve çok düşmemem için takviye istiyorum.
Sarmslar dışında anabolik önerir misiniz ?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy 179 Kilo 103 Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: makro1178
Değerli abilerim ve arkadaşlarım,
Uzun zamandır 1.79 boy ve +100kg obez kategorisinde olan birisiyim. Kilo verme için şuan sabahları 5 yumurta ve günlük 100 gr pirinç ve 400 gr tavuk/kıyma tüketimi yapıyorum. Bunun yanına az miktarda yeşillik tüketiyorum günde 45 dakika kardiyo ve 45 dakika ağırlık antrenmanı yapıyorum.
Ancak süreçte kilo vermek bir yana artış bile yaşıyorum. Önerileriniz nedir ?
-
Yazan: fatman
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Low carb protein ağırlıklı besleniyorum şuan güzel gidiyor yağ oranım oldukça yüksek 6-7 yıllık bir spor geçmişim var 2 yıl off'tan sonra tekrar başladım kür içinde aşırı derecede sinirliyim her gün kız arkadaşımla tartışmamıza neden oluyor, bu sıralar mide de sürekli yanma ve iştahsızlık var , ilaçlar yeterli gibi geliyor herhangi bir ilaç önerisini olan var mı ?
KÜR DETAYLARIM:
Sustanon 750(eczane) Tren E. 400 (dragon p.) Efedrin & Yohimbine (eczane, İran ecz.) KİŞİSEL DETAYLAR:
205 boy 140kg
-