Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tylerc

Definasyon diyet programım hk. eksik veya şunu da ekle dediğiniz hususlarda yardımınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

tylerc    0

Arkadaşlar merhaba,

Sizlerle definasyon sürecinde uyguladığım diyet programını paylaşmak istiyorum. Programı internetten bulduğumu baştan belirteyim. Geçen yıl uyguladığım diyette aylık ortalama 1300 kalori alımı yapmış ve vücut geliştirme ile birlikte sparring yapmıştım. 93 kilodan 78 kiloya iki ayda inmeyi başardım. Yine aynı noktadayım ancak iş yoğunluğum arttığı ve daha sürdürülebilir hale getirmek istediğim için kalori alımını bir önceki definasyon sürecime göre yükseltmeye karar verdim. Yağ oranımın 25 - 30 arasında olduğunu düşünüyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum. :)

Ekran görüntüsü 2024-12-07 080144.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    670

Badem, ceviz olabilir.

Yoğurt süt ürünlerinden uzak durmayı seçiyorum ben genelde diyet dönemi.

Yumurta arttırılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    6

1800 genel olarak bence çok az  düşük kalori alacaksan bence protein daha da arttırılmalı ben olsam kademeli düşürürüm 

1.hafta 2500

2.hafta 2300

3.hafta 2100 gibisinden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tylerc    0
GHOST, 3 saat önce yazdı:

Badem, ceviz olabilir.

Yoğurt süt ürünlerinden uzak durmayı seçiyorum ben genelde diyet dönemi.

Yumurta arttırılabilir.

Badem alıyorum, cevizi de düşüneceğim. Süt besleyici bir gıda olduğu için kullanıyorum. Şuanlık takviye bir gıda veya steroid kullanmıyorum. Yakında supplement tavsiyesi postu açacağım zaten. Tavsiye için teşekkürler.

owlimagine, Bir saat önce yazdı:

1800 genel olarak bence çok az  düşük kalori alacaksan bence protein daha da arttırılmalı ben olsam kademeli düşürürüm 

1.hafta 2500

2.hafta 2300

3.hafta 2100 gibisinden

Proteini tavuk ve yumurta ile arttırabilirim. Protein tozu da alabilirim. Enerji konusunda şuan bir problem yaşamıyorum ancak yaşarsam söylediğiniz gibi bir yol izleyebilirim. Metabolizma hızımı yakın zamanda etkileyeceğini düşünmüyorum o yüzden bir süre büyük bir açık oluşturmak istedim. Zorlandığım noktada 2100 kaloriye çıkarak diyeti bir süreliğine rahatlatabilirim. Tavsiye için teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tylerc    0

Sade maden suyu ve şekersiz enerji içecekleri harici bir şey tüketmiyorum. Düşük kalorili veya kalorisiz içecek önerilerine açığım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Erdem10
      Merhaba arkadaşlar, hocalarım..
      Amacım yağ oranımı düşürmek biraz da kg düşmek hedefim şu anda enantathe ile masteron kullanıyorum yağ oranım ciddi anlamda yüksek aslında ama küre devam etmek istiyorum güzel bir beslenme ve antrenman ve kardiyo ile bu ilaçlarla kilo düşemez miyim bazı hocalar bunu söylüyor bazı kişilerde ilaç en fazla su tutar amacımız yağ oranını düşürmek diyor ne düşünüyorsunuz elimde sadece enantathe ve masteron var değiştiremem yani ilacı.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: trenbolonavcısı
      Herkese iyi forumlar,
      Diyetteyim ve kilo verememe şikayetim vardı (kürde olmama rağmen) kanda yüksek çıktı.
      Kortizolü düşürecek ilaç veya bitkisel bir yöntem var mı?
      EKSTRA YAŞADIĞIM YAN ETKİLER:
      yüksek kan basıncı  halsizlik sürekli şişkin hissetmek ve su tutma Böyle yan etkileri yaşayan arkadaşlarımıza da belki yardımcı olur. 
    • Yazan: makro1178
      Değerli hocalarım ve arkadaşlarım herkese selamlar,
      Öncelikle başlığa konu olan sıfat sadece kendim için kullanılmıştır. Spor geçmişim mevcut. Kötü bir dönem dolayısı ile 27 kilo aldım ve yağ oranım %25 i geçti. Bu konuda kararlı bir yola adım attım. Günde 400 hindi , 50 pirinç ve bol yeşillik ile günlük 80 dk yürüme , 45 dakika bisiklet ve ağırlık antrenmanı olan bir sürece gireceğim.
      Bu sürecin hızlı ilerlemesi ve çok düşmemem için takviye istiyorum.
      Sarmslar dışında anabolik önerir misiniz ?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 179 Kilo 103  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: makro1178
      Değerli abilerim ve arkadaşlarım,
      Uzun zamandır 1.79 boy ve +100kg obez kategorisinde olan birisiyim. Kilo verme için şuan  sabahları 5 yumurta ve günlük 100 gr pirinç ve 400 gr tavuk/kıyma tüketimi yapıyorum. Bunun yanına az miktarda yeşillik tüketiyorum günde 45 dakika kardiyo ve 45 dakika ağırlık antrenmanı yapıyorum.
      Ancak süreçte kilo vermek bir yana artış bile yaşıyorum. Önerileriniz nedir ?
    • Yazan: fatman
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Low carb protein ağırlıklı besleniyorum şuan güzel gidiyor yağ oranım oldukça yüksek 6-7 yıllık bir spor geçmişim var 2 yıl off'tan sonra tekrar başladım kür içinde aşırı derecede sinirliyim her gün kız arkadaşımla tartışmamıza neden oluyor, bu sıralar mide de sürekli yanma ve iştahsızlık var , ilaçlar yeterli gibi geliyor herhangi bir ilaç önerisini olan var mı ?
      KÜR DETAYLARIM:
      Sustanon 750(eczane) Tren E. 400 (dragon p.) Efedrin & Yohimbine (eczane, İran ecz.) KİŞİSEL DETAYLAR:
      205 boy 140kg 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.