Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Kür yapmamış doğal biri olarak kan testi sonuçlarımı yorumlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Gordo    67

Herkese iyi günler diliyorum,

Yaklaşık altı aydır spora geri dönmüş durumdayım oldukça da iyi gidiyor disiplinim sağlam kür düşüncem vardı o yüzden referans olması adına bugün test verdim çıkan sonuçlar beklediğim gibi olmadı, herhangi bir sağlık sorunum da yok, libidoda düşüklük, ereksiyonda problem vs hiç bir sorunum yok ve daha önce kür de yapmadım. Test vereceğimi unuttuğum için dün alkol vs tükettim, cinsel perhizim 1 gündü, gece cok fazla yemek yedim vs sonuçlar bunlara mı bağlıdır, yoksa bir problem var da doktora mı görünmeliyim? prolaktin zaten yüksekti ama epey artmış. 

IMG_6948.png IMG_6947.png IMG_6952.png IMG_6951.png IMG_6950.png IMG_6949.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    592

değerleri düzgünce e devletten pdf olarak indirip ismini vs sansürleyip atar mısın parça parça yüklüyorsun karışıyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67
ardas, 2 saat önce yazdı:

değerleri düzgünce e devletten pdf olarak indirip ismini vs sansürleyip atar mısın parça parça yüklüyorsun karışıyor.

tavsiye için teşekkür ederim, 

IMG_6958.jpeg IMG_6957.jpeg IMG_6956.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    592

B complex alabilirsin onun dışında karaciğer değerlerin alkol tüketiminden kaynaklı böyle 

lh fsh ise cinsel ilişkiye girdiğin için keza prolaktinde erekte olduğunda filan yükseliyor sebepleri bundan kaynaklı eğer daha kesin bir test olsun istyorsan 2-3 gün önceden cinsel ilişkiyi kes alkol filanda tüketme kan testi yaptırmadan önceki günde geç saatte yemek yeme 8 de bitmiş olsun yemek işi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67
ardas, 1 dakika önce yazdı:

B complex alabilirsin onun dışında karaciğer değerlerin alkol tüketiminden kaynaklı böyle 

lh fsh ise cinsel ilişkiye girdiğin için keza prolaktinde erekte olduğunda filan yükseliyor sebepleri bundan kaynaklı eğer daha kesin bir test olsun istyorsan 2-3 gün önceden cinsel ilişkiyi kes alkol filanda tüketme kan testi yaptırmadan önceki günde geç saatte yemek yeme 8 de bitmiş olsun yemek işi.

teşekkür ederim 🙏

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    29

Lh, fsh çok yüksek, cinsel perhizle alkolle olacak durum değil bence . Prolaktinde yüksek ama düzensiz uyku, beslenme, cinsel ilişki çok etkiler bunlara dikkat ederek daha sonra tekrarla emin ol. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.867

Değerlerin kesinlikle normal değil. Sperm ve testosteron üretiminde sıkıntı olabilir o yüzden hipofizden Lh-fsh uyarı hormonları fazla salgılanmış. Prolaktin de yüksek...İyi bir üroloji doktoruna en kısa zamanda görünmelisin.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Değerlerin kesinlikle normal değil. Sperm ve testosteron üretiminde sıkıntı olabilir o yüzden hipofizden Lh-fsh uyarı hormonları fazla salgılanmış. Prolaktin de yüksek...İyi bir üroloji doktoruna en kısa zamanda görünmelisin.

tahlilleri istediğim doktor iyi bir hoca alkol, beslenme vs biraz daha dikkat edip 1 haftaya sonuçları göstermeye gidicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.762
Gordo, 1 dakika önce yazdı:

tahlilleri istediğim doktor iyi bir hoca alkol, beslenme vs biraz daha dikkat edip 1 haftaya sonuçları göstermeye gidicem

Spermiyografi de muhakkak iste. @Diver'e kulak ver. Bu doktorun her şey normal derse kesinlikle doktor değiştir. Peşini bırakma bu işin.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67
burqkoc, 2 saat önce yazdı:

Bu konuya bakmanı öneririm sana yardımcı olacaktır 

ayn sorunu birebir yaşadım, küçüklükte kasık fıtığından dolayı ameliyat olmuşum, sol testisim diğerine göre küçük, torbası inmemiş durumda ve özellikle cinsel ilişkide kasığıma kaçıyor bazen. Üç senelik birlikte yaşadığımız bir ilişkim olmuştu hiç korunmamıştık, korunmanın harici dikkat etmediğim de çok olmuştu bu yüzden senelerdir şüpheleniyordum sperm durumundan tahlil öncesi durumlara dikkat edip doktora sonuçlarımı göstermeye gidicem, çok teşekkürler.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10

Testosteron seviyen lh seviyene oranla çok düşük bende klomen kullanırken 15 LH çıktığında test 1400 çıkmıştı doğal olarak. İlaçsız olarak lh fsh bu kadar yüksek olması sıkıntılı zaten dahiliyeden randevu al endokrine sevk ederler büyük ihtimal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67
yanis, 21 dakika önce yazdı:

Testosteron seviyen lh seviyene oranla çok düşük bende klomen kullanırken 15 LH çıktığında test 1400 çıkmıştı doğal olarak. İlaçsız olarak lh fsh bu kadar yüksek olması sıkıntılı zaten dahiliyeden randevu al endokrine sevk ederler büyük ihtimal

sonuçları böyle beklemiyordum hiç çünkü hayatımda düşük libido, zayıf ereksiyon, isteksizlik, erken boşalma vs bunların hiç birisini yaşamadım, doktora gittiğimde konuyu güncellicem mutlaka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    592
Gordo, 21 dakika önce yazdı:

sonuçları böyle beklemiyordum hiç çünkü hayatımda düşük libido, zayıf ereksiyon, isteksizlik, erken boşalma vs bunların hiç birisini yaşamadım, doktora gittiğimde konuyu güncellicem mutlaka

en garantisi düzgün bir şekilde tekrar test vermen yukarda dediğim gibi en azından 2 gün önceden kes cinsel ilişkiyi erekte filanda olma.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.