Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Toplamda 3 kez testo enjektesi yaptım ve bırakma kararı aldım. pct gerekli mi?

Önerilen İletiler

Draqul Org    62

Merhabalar nasılsınız?

Toplamda 3 kez test E. Enjeksiyonu yaptım pazartesi perşembe ve perşembe kötüleştim ve 2 hafta sonraki pazartesi bir daha enjeksiyon yaptım fakat yine kötüleştim ve sonunda yaşımın az olduğunu ve bir koç olmadan yapamayacağımı düşündüğüm için bırakma kararı aldım.

SORULARIM:

• Pct yapmalı mıyım sizce?
  • Ve daha fazla konu açmamak için burada bunu da sorayım: uzun süreli mk-677 kullanımının bir zararı var mı?

Örnek her gece uyumadan önce veya gün içinde 10mg sadece iştah için. 

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.841

Kan tahlili görmeden pct için yorum yapamam. Döngün tam olarak kapanmamıştır diye düşünüyorum. İlaç kanından çıkınca pct gerekli mi  anlarsın libido ve ereksiyondan. Mk677 uzun süre kullanımında aşırı halsizlik devamlı uyuma ihtiyacı yapıyor. Denersin yan etki görmeye başlarsan kesersin. Onun dışında zararı yok diye biliyorum.

Sabah aç karnına alman daha iyi olur.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    569

1. gerek yok bitkisel testosteron arttıran ürünler var tribulus içerikli dilersen onlardan kullanabilirsin.

2. yok

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    650

Cevapları almışsın zaten sen daha da hormonlarla alakalı konu açarsan kimse yardımcı olmaz adım attığın her şeyden döndün daha da bulaşma bu işlere :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62
Diver, 40 dakika önce yazdı:

Kan tahlili görmeden pct için yorum yapamam. Döngün tam olarak kapanmamıştır diye düşünüyorum. İlaç kanından çıkınca pct gerekli mi  anlarsın libido ve ereksiyondan. Mk677 uzun süre kullanımında aşırı halsizlik devamlı uyuma ihtiyacı yapıyor. Denersin yan etki görmeye başlarsan kesersin. Onun dışında zararı yok diye biliyorum.

Sabah aç karnına alman daha iyi olur.

ardas, 39 dakika önce yazdı:

1. gerek yok bitkisel testosteron arttıran ürünler var tribulus içerikli dilersen onlardan kullanabilirsin.

2. yok

Teşekkürler

GHOST, 3 dakika önce yazdı:

Cevapları almışsın zaten sen daha da hormonlarla alakalı konu açarsan kimse yardımcı olmaz adım attığın her şeyden döndün daha da bulaşma bu işlere :D 

bi tek testo’dan döndüm başka bişey yapmadım zaten:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    650
Draqul Org, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkürler

bi tek testo’dan döndüm başka bişey yapmadım zaten:)

Sarmı yapan kimdi? sarm meyve suyu mu hormon değil mi? Orada bile 85 tane sorun başlıklı konu açtın :) Neyse adına gerçekten sevindim uzak dur bu işlerden sana göre değil gerçekten.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62
GHOST, 8 dakika önce yazdı:

Sarmı yapan kimdi? sarm meyve suyu mu hormon değil mi? Orada bile 85 tane sorun başlıklı konu açtın :) Neyse adına gerçekten sevindim uzak dur bu işlerden sana göre değil gerçekten.

Evet sarmda da çok konu açmıştım🤣 süreki bi panik içerisindeyim ve dahada tehlirkli yapıyor bu işi paniklediğimde.

Artık bi kaç yıl sonra imkan varken bi koçla belki girerim bu işe. Cevabın için teşekkürler:x

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.