Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Brknmek10

Bodytech son seri ürünleri tercih edilmeli mi?

Önerilen İletiler

Brknmek10    11

Birsey dikkatimi cekti arastirdim  ulkemizde bulunan bodyteclerin kutulari farklı tablet urunlerde de posette olan sahte deniyor 

Şuan bodytech in sitesine erisim yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.179
Brknmek10, 17 dakika önce yazdı:

Birsey dikkatimi cekti arastirdim  ulkemizde bulunan bodyteclerin kutulari farklı tablet urunlerde de posette olan sahte deniyor 

Şuan bodytech in sitesine erisim yok 

Farklı olamaz dünyanın her yerinde aynı olur sitesine ulaşılamaması büyük muamma belki güncelleme yapılıyordur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    29

treni bodytech testoyu iran deca bolde balkan sp al en iyi fiyat performans bu sekilde oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058

Sp nin tren enantı nasıl peki deneyimi olan var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bodytechin son serilerini kullanan var mı alınır mı hala?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

kullanıyorum ben bu zamana kadar sorun yaşamadım da son seri ney onu anlamadım sp lerde filan son serilerde şişe boyutu vs değiştide bodytechinki aynı. (en son üretilen ürünleri mi kastediyorsun?)

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    2
ardas, 3 dakika önce yazdı:

kullanıyorum ben bu zamana kadar sorun yaşamadım da son seri ney onu anlamadım sp lerde filan son serilerde şişe boyutu vs değiştide bodytechinki aynı. (en son üretilen ürünleri mi kastediyorsun?)

Evet hocam son uretilenler onceden kullanmistim 1.5 sene once test ent boldenon baya guzeldi hala saglamsa almayi dusunuyorum o yuzden sordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Cadofakoo, 1 saat önce yazdı:

Evet hocam son uretilenler onceden kullanmistim 1.5 sene once test ent boldenon baya guzeldi hala saglamsa almayi dusunuyorum o yuzden sordum

sağlam fakat her markada olduğu gibi satıcı önemli faktör.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cadofakoo    2
ardas, 3 saat önce yazdı:

sağlam fakat her markada olduğu gibi satıcı önemli faktör.

Bodytehci, dragonla birlikte satan adamdan baska satan var miymis ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

Var instada yeni türeyen bi elemanda satıyor meditech satan meditech bodytech satıyo sadece.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70

Herkese Selamlar, Aktif olarak BodyTech, DragonPharma ve Meditech kullanan var mı?

Ürünün orjinalliği hakkında bir güncelleme var mı ? Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
Komutan, 7 dakika önce yazdı:

Herkese Selamlar, Aktif olarak BodyTech, DragonPharma ve Meditech kullanan var mı?

Ürünün orjinalliği hakkında bir güncelleme var mı ? Teşekkürler.

alıcağın satıcıyı az çok tahmin ettim, şimdi yapman gerekenler:

Google-->Bu üç saydığın markanın herhangi birisinin sitesine giriş--->Satıcının ne kadar güvenilir olduğunu anlamak

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70

satan kişi halen aynı zaten abi, sen söyleyince bodytechin ve meditech sitesine girdim. Orjinal sitede satan Şahsın bilgilerini ifşa edip, Sahtekar olduğunu ve alınmamasını gerektiğini yazmışlar. Yetmemiş numarasını bile koymuşlar :D:D 

tarihinde Komutan tarafından düzenlendi
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
Komutan, Bir saat önce yazdı:

satan kişi halen aynı zaten abi, sen söyleyince bodytechin ve meditech sitesine girdim. Orjinal sitede satan Şahsın bilgilerini ifşa edip, Sahtekar olduğunu ve alınmamasını gerektiğini yazmışlar. Yetmemiş numarasını bile koymuşlar :D:D 

:D ulan bari marka değiştir arkadaş, yani bu sitede mimlendin tamam okey sattığın ürünün markasında mimlenmek nedir ya? Yani şaşırıyorum artık...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

:D ulan bari marka değiştir arkadaş, yani bu sitede mimlendin tamam okey sattığın ürünün markasında mimlenmek nedir ya? Yani şaşırıyorum artık...

az önce takır takır konuşuyoduk bi anda sitedeki fotoğrafı atınca sesi soluğu kesildi. Acaba kendisi yeni mi gördü yoksa bilmeyenlere mi satıyo. Allah hidayet versin :D:D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
Komutan, 2 dakika önce yazdı:

az önce takır takır konuşuyoduk bi anda sitedeki fotoğrafı atınca sesi soluğu kesildi. Acaba kendisi yeni mi gördü yoksa bilmeyenlere mi satıyo. Allah hidayet versin :D:D 

İlaç alanların %95 i bilinçsiz zaten kim giricek dragonun bodytechin sitesine 😂

• ahahaha 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: parabellum
      Merhabalar, küre girme kararı aldım ve instagramda birisinden (çoğunuz biliyordur) trenbolone, boldenon ve testosteron enantat aldım. Hiç araştırma yapmamıştım açıkcası, kendisine güveniyordum. Aldığım markalar dragon pharma trenbolone, dragon pharma enantat ve bodytech boldenon. Bu ürünler gerçekten sıkıntılı mı? Daha enjeksiyonlara başlamadım.

Beni detaylı bir şekilde yeşillendirir misiniz lütfen?
    • Yazan: quacky
      Selamlar, ben dragon pharma kullanıcısı olarak daha önce hiç yaşamadığım enjeksiyon ağrılarını yüksek fiyata aldığım dragon markası yaşamam üzerine flakonun üstünde yazan, dragon pharmanın resmi sitesine girip kendilerine mail attım.
      Mail içeriğinde Türkiyede ve Rusyada bu markanın distribütörü olup olmadığını sormayı geç, direk satıcının bilgilerini her şeyini yolladım. Bana dönen yanıt buralarda ne distribütörü, nede satışları olduğu oldu. Yani distribütörü olduğu iddia etmesine rağmen marka kendisini tanımıyor. Satıcısı kendilerinden 90 bin dolar civarında toplu ürün aldığını söylemişti, bu kadar yüklü bir alıma rağmen bu satıcıdan haberi olmamalarının imkanı yok.
      Kendisi Türkiye'de ürettirip üstüne dragon pharma etiketi basıyor olması olası, bu kadar köklü bir markada her şeyi doğru yapmama rağmen ödem sorunu da olmamalı zaten. Mailin sahte olduğunu düşünenler resmi sitesiyle iletişime geçip kendileri de doğrulayabilir.
      Herkese iyi forumlar

• Yazan: dmrvvd
      Herkese merhaba,
      Bodytech ve meditechbu markalar bir ara çok güzel çalışıyordu. Bende elimdeki ilaçlar bittiğinde bu markalara yöneldim oral kısa sürede hissedilen ilaçları aldığım için 4-5 gün kullandıktan sonra yazıyorum: gram çalışma hissi yok.
      Clenbuterol ufak bir nabız artışı yapar, ufak bir kalbinizi hızlandırır yok gram bi his yok yani en azından %10 dolu koysaydınız maliyeti de çok yüksek bi ham madde değil diyorum içimden sadece.
      Sizlerin bu markalar hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum son zamanlarda kullanan oldu mu? Zamanında yarışmacılar saldırıyordu, kendi halinde kullanan herkes çok güzel sonuçlar aldı canlı canlı gördük gözlerimizle mevcutta enjeksiyonları henüz açılmadığı için yorum yapamıyorum ama şuanki 2 farklı oral ilaç aldım
      İki oral ilacında bomboş olduğunu düşünüyorum.
    • Yazan: the_escobar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 adet birebir site arasında kaldım, orijinal hangisi bilen var mı?
      SİTELER :
      https://bodytech-pharmalab.com http://btauthenticity.net/index.html Teşekkürler.
    • Yazan: RoCco
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      BodyTech - Mk 677 kullanan oldu mu?
      Daha önce ürün hakkında bilgisi olanlar yardımcı olup yorum yaparsa sevinirim teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.