Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

dmrvvd

Bodytech ve meditech ürünlerinin çalıştığı konusunda şüphelerim var!

Önerilen İletiler

dmrvvd    2

Herkese merhaba,

Bodytech ve meditechbu markalar bir ara çok güzel çalışıyordu. Bende elimdeki ilaçlar bittiğinde bu markalara yöneldim oral kısa sürede hissedilen ilaçları aldığım için 4-5 gün kullandıktan sonra yazıyorum: gram çalışma hissi yok.

Clenbuterol ufak bir nabız artışı yapar, ufak bir kalbinizi hızlandırır yok gram bi his yok yani en azından %10 dolu koysaydınız maliyeti de çok yüksek bi ham madde değil diyorum içimden sadece.

Sizlerin bu markalar hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum son zamanlarda kullanan oldu mu? Zamanında yarışmacılar saldırıyordu, kendi halinde kullanan herkes çok güzel sonuçlar aldı canlı canlı gördük gözlerimizle mevcutta enjeksiyonları henüz açılmadığı için yorum yapamıyorum ama şuanki 2 farklı oral ilaç aldım

İki oral ilacında bomboş olduğunu düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


dmrvvd    2

Clen ufak bir dolu olsaydı fark ederdim, vucuttan vucuda değişebilir ama ufak bi nabız artışı, ufak bi kalp hızında artış olmaz mı ? Olmadı maalesef akıllı saat kullanıyorum gün içinde ve antreman sırasındaki nabız takibi yaptığımda sanki hiç clen kullanmamışım gibi aynı. Hadi hisler yanıltabilir ama verilerde de değişiklik yok 1 etki etmiyebilir dedim, 2 attım hadi dedim yine olabilir üst üste 3 attım yine en ufak bir çalışma hissi-belirtisi olmadı.

Daha önceki clen deneyimlerimde anında enerji, nabız yükselmesi, kalp hızı artması şeklinde tek tablet 40 mcgde bile etki görebiliyordum. Antremen sonu cardiyo yaparken yüksek nabızlarda cardiyomu yapabiliyordum.

IMG_20250913_130742_782.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.187

Evet clen 3 4 tab deli eder normalde. Satıcıya bahsettin mi sordun mu belki mantıklı açıklaması olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    873

hindistan üretimi ürünler, yerinde olsam daha dikkatli olurum. clenbuterol gibi ucuz hammaddeli bir ilaç çalışmıyorsa bir de.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: parabellum
      Merhabalar, küre girme kararı aldım ve instagramda birisinden (çoğunuz biliyordur) trenbolone, boldenon ve testosteron enantat aldım. Hiç araştırma yapmamıştım açıkcası, kendisine güveniyordum. Aldığım markalar dragon pharma trenbolone, dragon pharma enantat ve bodytech boldenon. Bu ürünler gerçekten sıkıntılı mı? Daha enjeksiyonlara başlamadım.

      Beni detaylı bir şekilde yeşillendirir misiniz lütfen?
    • Yazan: quacky
      Selamlar, ben dragon pharma kullanıcısı olarak daha önce hiç yaşamadığım enjeksiyon ağrılarını yüksek fiyata aldığım dragon markası yaşamam üzerine flakonun üstünde yazan, dragon pharmanın resmi sitesine girip kendilerine mail attım.
      Mail içeriğinde Türkiyede ve Rusyada bu markanın distribütörü olup olmadığını sormayı geç, direk satıcının bilgilerini her şeyini yolladım. Bana dönen yanıt buralarda ne distribütörü, nede satışları olduğu oldu. Yani distribütörü olduğu iddia etmesine rağmen marka kendisini tanımıyor. Satıcısı kendilerinden 90 bin dolar civarında toplu ürün aldığını söylemişti, bu kadar yüklü bir alıma rağmen bu satıcıdan haberi olmamalarının imkanı yok.
      Kendisi Türkiye'de ürettirip üstüne dragon pharma etiketi basıyor olması olası, bu kadar köklü bir markada her şeyi doğru yapmama rağmen ödem sorunu da olmamalı zaten. Mailin sahte olduğunu düşünenler resmi sitesiyle iletişime geçip kendileri de doğrulayabilir.
      Herkese iyi forumlar

    • Yazan: arkinyo1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şimdi bir hocayla konuştum hep yardımcı olacak pr bir hoca arkadaşımın güvendiği biri yani onun akrabası gibi meditech kullanıyormuş başka bir şeyde kullanmadığını söyledi büyük şişelere de güvenmiyormuş size sorum meditech iyi bir marka mı?
      Aşağıdaki fiyatlar sizce orijinal mi?
      FİYAT LİSTESİ:

    • Yazan: Gordo
      İlacı ara sıra bazı satıcılarda görüyorum, hatta steroid satan, en bilinen sitelerden birinde bayağı fahiş rakamlara satılıyor. Ancak şöyle bir şey var ki sitede verilen site sanırım fake.
      https://www.meditechpharmaceutical.net/
      Gerçek sitenin bu olduğu kanaatindeyim;
      https://www.meditechpharmaceuticals.com/authenticity.html#realfake-sec
      Daha önce kullandıysanız, tecrübelerinizi yazarsanız belki bu forumda araştırma yapan, markayı satın alan ve ya alacak arkadaşlara yardımcı oluruz.
       
    • Yazan: Beyazıt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Meditech marka ürünler aldım. Forumda bir kaç yazı okumuştum .com ile biten sitesi orijinal ch ile biten site sahte falan, benim de ürün ch de orijinal gözüküyor, com ile biten sitede orijinal gözükmüyor fotoğraflarını bırakacağım aşağıya, sahte olsa bile verim alabilir miyim, veya sağlığa daha çok zararlı olur mu bilemedim.
      testo cypionat 29$ primobolon 40$ Tüm cevaplara için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×