Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusuf Demir

Ilk kürüme gireceğim planlamam ektedir! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Yusuf Demir    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR PLANLAMAM:

• 3 x test prop 100
  • 2 x masteron100 
  • 2 x Primabolon100 
  • mk677

MCT ÜRÜNLERİ:

• Milkthistle 
  • Nac600
  • Enginar tableti
  • C vitamin
  • B vitamin kompleks
  • D vitamin
  • Quenzim
  • Multivitamin
  • Omega

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• boy 1.78
  • kilo 75
  • yaş 20

SORULARIM:

1. Bu küre hem yağ yakıp biraz da kütle koymak için giriyorum. Bana getirisi ne olur götürüsü ne olur? 
  2. Kalori açığı bırakarak elimden geldiğince iyi beslenicem karın kasları ve damarlar ne kadar belirgin olur?
  3. Enjeksiyon yeşil uçlu uygun mu?
  4. Kürden sonra eski testestoron döngüsünü nasıl döndürebilirim?
  5. Kür bittikten sonra spor ve beslenmeye devam edicem yine de büyük bir kas kaybı yaşanır mı?
  6. Koruyucular yeterli mi?

20241127_211500.thumb.jpg.87a11930dabde091b5688d145cdc0980.jpg 20241127_211510.thumb.jpg.037e17ddb304aa814d85fb864a4367f0.jpg 20241127_212216.thumb.jpg.6a6b116006eaefd698aa3fa4416dd7dd.jpg

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    209

Erken bence, önce natürel olarak diyet yapmanı tavsiye ederim daha fazla verim alırsın ilaçlardan. Düşük yağ oranı daha yüksek verim gibi düşünebilirsin. Küre gelecek olursak ilaçlar okay zaten yan etkisi daha yumuşak olan ilaçlar. Supplementler de yeterli duruyor. Diyet ve idman programın da güzel planlanmışsa verim alınır. Bu arada ilaçların hangi markaydı hocam 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuf Demir    1
gönderildi (düzenlendi)
Tony Montana, 29 dakika önce yazdı:

Erken bence, önce natürel olarak diyet yapmanı tavsiye ederim daha fazla verim alırsın ilaçlardan. Düşük yağ oranı daha yüksek verim gibi düşünebilirsin. Küre gelecek olursak ilaçlar okay zaten yan etkisi daha yumuşak olan ilaçlar. Supplementler de yeterli duruyor. Diyet ve idman programın da güzel planlanmışsa verim alınır. Bu arada ilaçların hangi markaydı hocam 

Bodytech hocam iyi mi sizce

Antrenman konusunda çok sert çalışıyorum ama beslenme calistigimin yanında biraz zayıf kalıyor.

tarihinde Yusuf Demir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
Yusuf Demir, 4 dakika önce yazdı:

Bodytech hocam iyi mi sizce

Antrenman konusunda çok sert çalışıyorum ama beslenme calistigimin yanında biraz zayıf kalıyor.

Kullanmadım markayı hakkında fikrim de yok ama ilaçları almadıysan bi Google da ismini arat forumda konu açılmış mı bakmanı tavsiye ederim. Beslenme ve idman dediğim gibi kilit nokta. İyi planlanmamış bi diyetle ilaçlardan da alınacak verim çok az olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuf Demir    1
Tony Montana, 10 saat önce yazdı:

Kullanmadım markayı hakkında fikrim de yok ama ilaçları almadıysan bi Google da ismini arat forumda konu açılmış mı bakmanı tavsiye ederim. Beslenme ve idman dediğim gibi kilit nokta. İyi planlanmamış bi diyetle ilaçlardan da alınacak verim çok az olur 

Tamamdir hocam görüşleriniz için teşekkür ederim.

Hocam sormayı unuttum bu koruyucuları kaç günde ve ne kadar kullanmak gerekiyor biliyor musunuz?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emremmt    19

masteron, primabolon ve mk677 yi çıkar sadece tren acetat ekle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuf Demir    1
Emremmt, 29 dakika önce yazdı:

Ağır olmaz mı hocam ilk kürden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    9
Emremmt, 6 saat önce yazdı:

Hocam tren ilk küre ağır kaçar. Arkadaş daha natural sınırına bile ulaşmamış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    8

Ben ilaç kısmından anlamam. Kalori düşürme işine sakın girme. Kürde kısa vadeli hızlı sonuç istemek sana çok az kazanç verecek. Çok yağlı değilsin zaten. En az kilo koruma kalorini al. Kürün 10 hafta diye anlıyorum uzat onu. .Acele etme. Kilo verdiğini gördüğün an 100 200 kalori ekle üzerine. Hafif hafif. Kilo koruma kalorin 2500den başladığını varsayıyorum. 20 hafta sonra 3500 kaloriye çıkarsın. kilonu hala koruyor olursan belinde aynıysa yağların zaten yanmıştır. Kademeli arttır yavaş yavaş. Vücut makine gibi. Az verirsen az yakar. Çok yakmaya alıştır yavaş yavaş.  Hatta beline bakıp kalınlaşmadığı sürece kilo beklentinide  arttırabilirsin. Artan her kilo artışı kaslarında olacak. Kürden sonra İstediğin zaman Birden bire 1500 e indirsin kaloriyi yattığın yerden 3 haftada kalan yağlarda gider. Bu beslenme sistemini kür olmadan da yapabilirsin. Only Testo ilede yapabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulandela    3

Kral nerdeyse aynı yaşdayız ona göre konuşcam.

Bence vucudun çok ham şuan haraketlere hakimiyetinin olmadığını ve ağırlıklarının çok düşük olduğunu düşünüyorum genel bir tabir olucak ama 100 kg benchin yoksa girme.

ama illa gircem diyorsan çünkü bende böyle girdim, kısa ester yerine uzun ester tercih etmeni öneririm ve satıcın ne kadar güvenilir eğer güvenilirliği konusunda net bir bilgin yoksa eczane ürünleri kullan

ve kessinlikle kilo almak için kür yap şuan kurusan tam bir zargana olucaksın 75 kg sin 178 sin güzel bir beslenme ve kürle birlikte 85 kg olsan damaların vs yine gözükecek 

vitaminler konusuna gelcem gayet yeterli ama daha önemlisi beslenmen çok iyi olması lazım. 

biraz sert bir eleştiri olabilir kusura bakma ama girmeni tavsiye etmiyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emremmt    19
Gorgeous, 19 saat önce yazdı:

Hocam tren ilk küre ağır kaçar. Arkadaş daha natural sınırına bile ulaşmamış

3 tane farklı ilaç gireceğine bi tane kullanması daha iyi olur primo masteron ve mk üçüde dht kökenli bunun yerine temiz bi tren acetat düşük dozajda daha efektif ve daha az zararlı olur.

Yusuf Demir, 28.11.2024 - 11:06 yazdı:

Ağır olmaz mı hocam ilk kürden

haftalık 150 mg tren acetat pazartesi ve perşembe 75 - 75 vurarak ağırlığı hafifletirsin vucudan tepkisine göre 100 - 100 veya çarşamba da ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    9
Emremmt, 4 saat önce yazdı:

3 tane farklı ilaç gireceğine bi tane kullanması daha iyi olur primo masteron ve mk üçüde dht kökenli bunun yerine temiz bi tren acetat düşük dozajda daha efektif ve daha az zararlı olur.

haftalık 150 mg tren acetat pazartesi ve perşembe 75 - 75 vurarak ağırlığı hafifletirsin vucudan tepkisine göre 100 - 100 veya çarşamba da ekleyebilirsin.

Trenin anabolik ve yan etkileri inanılmaz fazla hocam ben tavsiye etmem koçuna danış:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
Gorgeous, 43 dakika önce yazdı:

Trenin anabolik ve yan etkileri inanılmaz fazla hocam ben tavsiye etmem koçuna danış:)

Adamın yaş 20 spor geçmişi az , alt yapı kötü hala tren öneriyorlar. Bu vücudun diyete ihtiyacı var ilaca değil bence. İlla yapacak adama engel de olamazsın o yüzden arkadaşa sadece testo öneridir

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emremmt    19
Tony Montana, 29.11.2024 - 17:22 yazdı:

Adamın yaş 20 spor geçmişi az , alt yapı kötü hala tren öneriyorlar. Bu vücudun diyete ihtiyacı var ilaca değil bence. İlla yapacak adama engel de olamazsın o yüzden arkadaşa sadece testo öneridir

ben anlatamıyorum her halde 3 tane ilaç girene kadar düşük dozaj tren girmesi daha iyi olacağını savunuyorum. trenin yan etkilerin ağırlaşması 6 haftadan başlar 6 haftada kendine gelir vucut,  yaşı düşük  spor geçmişi az olsada tren kuvveti ile toparlar yan etkileri çok abartıyorsunuz. önemli olan güvenli dozajlarda kalması ve sağlık probleminin olmamasıdır. bana kalsa hiç kullanmaması daha güzel.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.