-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yüksek yağ oranında olan birinin güç kazanımı için ne kullanmasını önerirsiniz?
Oluşturan:
ggaridesgafa, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BGslayer
Merhaba saygıdeğer dostlarım ve hocalarım ben şuanda 2. kürümde ve 11. Haftadayım ve haftaya bitireceğim ancak şöyle bir durum var ilk 6 haftada yaptığım spora göre (bilek güreşi) inanılmaz bir güç artışı sağladım fakat 6. Hafta ile 11. Hafta arasında hiç güç artışı sağlamadım kürüm şöyle
Haftada 3 enjeksiyon, enjeksiyon başına:
250 Mg sustanon 100 Mg NPP(Iran Pharma) 100 Mg rimobolan Ayrıca kür içinde; 2 günde 1 tane arimidex, günlük 50 mg proviron ve nac 600
Kullanıyorum. Örnek vermek gerekirse küre başlarken bar ile biceps curl'de 55 kilo 5x5 çalışıyordum, 6. Haftada bu değer 75 kg 5x5'e kadar çıktı ancak 6. Haftadan sonraki 5 haftalık süreçte aniden 7 kilo aldım fakat hiç güç artışı göremedim. Sulu bir görüntüm yok su tuttuğunu da görmedim. Engin bilgileriniz ile aydınlatılmayı bekliyorum dostlar iyi günler hepinize
-
Yazan: Emmioğlu
Haftanın 5 günü spora giderek ve elimizden geldiğince iyi beslenmeye çalışarak günde 150 mg proviron alımının vücuda ne gibi bir etkisi olur? Gelişim bakımından etkilerini sıralayınız. Bu şekilde 1 aylık bir kullanımın sporcuya nasıl bir etkisi olur, belirtiniz. Ayrıca protein tozu, kreatin ve balık yağının kullanılacağı hesaba katılmalıdır.
Yukarıdaki metine göre bir analiz yapınız.
-