Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ggaridesgafa

Yüksek yağ oranında olan birinin güç kazanımı için ne kullanmasını önerirsiniz?

Önerilen İletiler

Herkese iyi forumlar,

170 kilodan 125 kiloya bir düşüş yakaladım ancak güç konusunda halen çok tatmin olmuş değilim bunun için 4, 5 haftalık pct gerektirmeyen ürün kullanmak istiyorum mk677 şuan yağ oranımın yüksekliğinden çok etkili olmayacaktır diye düşünüyorum oxandorolne kullanmayı düşünüyorum yada neler tavsiye edersiniz oral tablet öncelikli?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    620

Oxandrolon en güzel tercih olacaktır. 50 mg hakkını verir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    6

Sadece tablet anabolikler ile pek bir sonuç edemezsin + yanında o toksik etkiyi almana değmez illa bu işe gireceksen enjeksiyon anaboliklere yönelmen lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    20
ggaridesgafa, 3 saat önce yazdı:

Herkese iyi forumlar,

170 kilodan 125 kiloya bir düşüş yakaladım ancak güç konusunda halen çok tatmin olmuş değilim bunun için 4, 5 haftalık pct gerektirmeyen ürün kullanmak istiyorum mk677 şuan yağ oranımın yüksekliğinden çok etkili olmayacaktır diye düşünüyorum oxandorolne kullanmayı düşünüyorum yada neler tavsiye edersiniz oral tablet öncelikli?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

spor geçmişini açıklar mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: BGslayer
      Merhaba saygıdeğer dostlarım ve hocalarım ben şuanda 2. kürümde ve 11. Haftadayım ve haftaya bitireceğim ancak şöyle bir durum var ilk 6 haftada yaptığım spora göre (bilek güreşi) inanılmaz bir güç artışı sağladım fakat 6. Hafta ile 11. Hafta arasında hiç güç artışı sağlamadım kürüm şöyle
      Haftada 3 enjeksiyon, enjeksiyon başına:
      250 Mg sustanon 100 Mg NPP(Iran Pharma) 100 Mg rimobolan Ayrıca kür içinde; 2 günde 1 tane arimidex, günlük 50 mg proviron ve nac 600
      Kullanıyorum. Örnek vermek gerekirse küre başlarken bar ile biceps curl'de 55 kilo 5x5 çalışıyordum, 6. Haftada bu değer 75 kg 5x5'e kadar çıktı ancak 6. Haftadan sonraki 5 haftalık süreçte aniden 7 kilo aldım fakat hiç güç artışı göremedim. Sulu bir görüntüm yok su tuttuğunu da görmedim. Engin bilgileriniz ile aydınlatılmayı bekliyorum dostlar iyi günler hepinize
    • Yazan: Emmioğlu
      Haftanın 5 günü spora giderek ve elimizden geldiğince iyi beslenmeye çalışarak günde 150 mg proviron alımının vücuda ne gibi bir etkisi olur? Gelişim bakımından etkilerini sıralayınız. Bu şekilde 1 aylık bir kullanımın sporcuya nasıl bir etkisi olur, belirtiniz. Ayrıca protein tozu, kreatin ve balık yağının kullanılacağı hesaba katılmalıdır.
      Yukarıdaki metine göre bir analiz yapınız.  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.