Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

murta

Bu markalar içinden hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

KESKİN    0

Merhaba arkadaşlar, 

Şuan ulaşabildiğim markalar:

• Brighton
  • Proton labs
  • Meditech
  • Hellas Pharma
  • Zphc (medicine olmayan )
  • Oxy ve Oxy2
  • White tiger
  • Ovedose
  • Ultiamte
  • Veyron
  • Spectrum
  • Canada

Var sizce hangisini tercih etmeliyim bu markalardan birkaçını kulanan varsa ne kadar verim aldıklarını da belirtir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tuna59baba    14

hellas zphc spectrum ve canada iyidir overdoseda da biraz adamına göre muamele olayı var sanırım herkese aynı dolulukta ilaç gelmeyebiliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker, 10 saat önce yazdı:

Andozix iran enanthate bilen kullanan eden var mı ? tavsiye eder misiniz

Fiyat ne kadar, merak etmişimdir hep?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
GomuGomuFuseN, 13 saat önce yazdı:

Fiyat ne kadar, merak etmişimdir hep?

Fiyat almadım fakat aynı satıcı aburaihanı 1000 e satıyor muhtemelen aynıdır fakat andozix hakkında bu forumda çok kısıtlı tecrübe var bilmiyorum nasıldır. Son kullandığım aburaihan da boş çıkınca iran testolara güvenim düştü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    86
thelastcrimeantatar, 20 dakika önce yazdı:

Winstrol ve testo enant alacagim orijin zhpc mi overdose mu tercih etmeliyim

kesinlikle zphc tercih etmelisin satıcılar aynımı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
Fuhrer, 18.09.2025 - 20:42 yazdı:

söylediğin markalar sapasağlam markalar, orjinal spectrum boldenun kullanıyorum tertemiz orjinal zphc kullanıyorum tertemiz aynı emsal ürünler. Aynı yerin üretimi.

Hocam Spectrum için check yapabileceiğimiz orjinal sitesi var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Roâ    3

İyi günler, primobolan siparişi vereceğim erişimim olan markalar ve fiyatları bu şekilde;

Humax 110 $
Novo 80$
Meditech 65 $
Brighton 63 €
SP 65 $
Progen 70$
Rezzlab 75 $
Veyron 70$
Alien pharma 65 $
Optimum overdose 2000 TL

Forumu incelediğimde 2 ay önce Novo’yu 2.000 tl’ye alan gördüm. Sizce bu listenin fiyatları nasıl ve bu listeden hangi markayı almamı önerirsiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    86
Roâ, 40 dakika önce yazdı:

İyi günler, primobolan siparişi vereceğim erişimim olan markalar ve fiyatları bu şekilde;

Humax 110 $
Novo 80$
Meditech 65 $
Brighton 63 €
SP 65 $
Progen 70$
Rezzlab 75 $
Veyron 70$
Alien pharma 65 $
Optimum overdose 2000 TL

Forumu incelediğimde 2 ay önce Novo’yu 2.000 tl’ye alan gördüm. Sizce bu listenin fiyatları nasıl ve bu listeden hangi markayı almamı önerirsiniz ?

hocam felaket pahalı rakamlar humax ve novo ozellikle. rezzlabe veyrona bulaşma derim. biraz daha fiyat aratşır soruştur derim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    810
Roâ, 39 dakika önce yazdı:

Humax 110 $
Novo 80$
Meditech 65 $
Brighton 63 €
SP 65 $
Progen 70$
Rezzlab 75 $
Veyron 70$
Alien pharma 65 $
Optimum overdose 2000 TL

Şuanki durumda rimobolan almak mantıklı değil, ayrıca fiyatlar çok fazla. Humax primo 75 dolara bulunabiliyor. Bunlara vereceğin paraya naçizane fikrim masteron ya da boldenon almanı öneririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    86
hectordoyle, 10 dakika önce yazdı:

Şuanki durumda rimobolan almak mantıklı değil, ayrıca fiyatlar çok fazla. Humax primo 75 dolara bulunabiliyor. Bunlara vereceğin paraya naçizane fikrim masteron ya da boldenon almanı öneririm

kesinlikle haklısın bu arada 300 primo kullancağına 400 500 mast kullanıp benzer etkileri alırsın. tek farkları primo biraz daha anabolik masteron daha androjenik. hedefin doğrudan anabolik güç kas kazancıyla boldenone daha iyi bi seçenek her zaman.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Roâ    3
hectordoyle, 22 dakika önce yazdı:

Şu an aktif 20 haftalık bir testo e+primobolan kürünün içerisindeyim, son 5 hafta daha yapıp dinlenmeye geçeceğim o yüzden primodan devam etmeyi düşünüyorum. Dinlenmeden sonraki süreçte primoya bulaşmayacağım teminat konusunda sıkıntılar yaşadım sürekli :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    359
sven, Bir saat önce yazdı:

kesinlikle haklısın bu arada 300 primo kullancağına 400 500 mast kullanıp benzer etkileri alırsın. tek farkları primo biraz daha anabolik masteron daha androjenik. hedefin doğrudan anabolik güç kas kazancıyla boldenone daha iyi bi seçenek her zaman.

Bu konu aslında tam net değil masteronun primoya göre bazı avantajları var 3-alfa-hsd'ye daha dayanıklı dokulara girdiğinde daha geç inaktif oluyor ayrıca masteronun ar affinitesi daha yüksek daha fazla gen transkripsiyon sinyali üretip daha yüksek protein sentezi sağlıyor ve en önemlisi primodan 2-2.5 kat daha ucuz lipidleri çok kolay bozulmayan biriysen mükemmel bir ilaç. Bizim bildiğimiz anabolik androjenik oranlar 10 günlük fare kas/prostat büyümesi oranıyla ölçülmüş testler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    86
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Bu konu aslında tam net değil masteronun primoya göre bazı avantajları var 3-alfa-hsd'ye daha dayanıklı dokulara girdiğinde daha geç inaktif oluyor ayrıca masteronun ar affinitesi daha yüksek daha fazla gen transkripsiyon sinyali üretip daha yüksek protein sentezi sağlıyor ve en önemlisi primodan 2-2.5 kat daha ucuz lipidleri çok kolay bozulmayan biriysen mükemmel bir ilaç. Bizim bildiğimiz anabolik androjenik oranlar 10 günlük fare kas/prostat büyümesi oranıyla ölçülmüş testler.

evet teoride hepsi. bence masteron primobolandan daha iyi bi ilaç. görüntüsü daha iyi daha ucuz  kas protein sentezi olarak tartışmaya açık cns ve güç artışı var tabiki bide. açıkcası primobolan artık gereksiz bi tercih tek artısı dediğin gibi lipid bozması daha az ama buda daha güçsüz kılıyor onu. uzun çaplı bi bulk isteniyorsa boldenone hem daha güçlü hem daha etkili hemde hedefe daha uygun. cut recomp isteniyorsada masteron istenileni daha iyi karşılıyor. açıkçası primoya ekstra açıçağım bütçeye gh veya peptid türevleri eklmeyi tercih ederim 

tarihinde sven tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    359
gönderildi (düzenlendi)
sven, 23 dakika önce yazdı:

evet teoride hepsi. bence masteron primobolandan daha iyi bi ilaç. görüntüsü daha iyi daha ucuz  kas protein sentezi olarak tartışmaya açık cns ve güç artışı var tabiki bide. açıkcası primobolan artık gereksiz bi tercih tek artısı dediğin gibi lipid bozması daha az ama buda daha güçsüz kılıyor onu. uzun çaplı bi bulk isteniyorsa boldenone hem daha güçlü hem daha etkili hemde hedefe daha uygun. cut recomp isteniyorsada masteron istenileni daha iyi karşılıyor. açıkçası primoya ekstra açıçağım bütçeye gh veya peptid türevleri eklmeyi tercih ederim 

Ben de şuan test bolde masteron kullanıyorum boldenone ile düzgün bir e2 değeri yakalamaya çalışıyorum 378mg test 175mg bolde deniyorum serum seviyeleri oturunca bir kan testi vericem duruma göre doz güncellemesi yapıyorum boldenone kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu boldenonla beraber arimidexi kestim henüz bir göğüs kaşıntısı yok testoyu yeni arttırdım boldenin kanda yükselmesini bekledim bu dozla güzel bir e2 seviyesi yakalarsam masteronu 300 e çekip devam edicem. Bir yandan da yağları kazıyorum 😂

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    810
Roâ, 1 saat önce yazdı:

Şu an aktif 20 haftalık bir testo e+primobolan kürünün içerisindeyim, son 5 hafta daha yapıp dinlenmeye geçeceğim o yüzden primodan devam etmeyi düşünüyorum. Dinlenmeden sonraki süreçte primoya bulaşmayacağım teminat konusunda sıkıntılar yaşadım sürekli :)

Dinlenme yapacaksan testodan başka bir şey eklemene gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batuhanz    0

Bende böyle bir fiyat listesi aldım zhpc npp kullanacaktım ama stokta yokmuş onun yerine humax kullanmayı düşünüyorum arada çok fark olur mu sizce ? birde darklabs diye bir marka deneyimleyen oldu mu? bi tane yarışmacıdan fiyat listesi almıştım şu şekildeydi;

• Testosterone Enanthate – 2000
  • Testosterone Cypionate – 2000
  • Testosterone Propionate – 1900
  • Testosterone Mixed Ester Blend – 2100
  • Boldenone Undecylenate – 2250
  • Nandrolone Decanoate (Deca-Durabolin) – 2250
  • Nandrolone Phenylpropionate (NPP) – 2250
  • Drostanolone Propionate (Masteron P) – 2300
  • Trenbolone Enanthate – 2400
  • Trenbolone Acetate – 2250
  • Metribolone (Methyltrienolone) – 2500
  • Stanozolol Injection (Winstrol Enj.) – 2000 Oral Formlar
  • Stanozolol Tablets (Winstrol Tab) – 1900
  • Methandienone (Dianabol / Danabol) – 1900
  • Oxandrolone (Anavar / Oxa) – 2250

fiyat.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
gönderildi (düzenlendi)

Fiyatlar iyi gibi

Zphc i o yarışmacı dediğniiz kişinin fiyatlarımı medicine olmasın foto iste bence arkasını önünü

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batuhanz    0
hascey27, 58 dakika önce yazdı:

Fiyatlar iyi gibi

Zphc i o yarışmacı dediğniiz kişinin fiyatlarımı medicine olmasın foto iste bence arkasını önünü

yok yarışmacı olan kişi darklabs kullanıyormuş. zhpc satan kişiden fotoğrafları istedim medicine değildi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    188
Batuhanz, 23 dakika önce yazdı:

yok yarışmacı olan kişi darklabs kullanıyormuş. zhpc satan kişiden fotoğrafları istedim medicine değildi

darklabs ne kanka :D web sitesi var mı markanın ben markayı ilk kez duyuyorum çoğu merdiven altı yarışmacı tiplerde milleti ben kullanıyorum diye kandırıyorlar sonra istediğini alamayınca ben kaç kişiyi yarışa hazırladım bunlarla diye müşterisini zorbalayıp engeli basıp yoluna bakıyorlar. dikkatli olun

testo 2k olacak tren en 2k :D sana bişi diyim o ilaçların etiketleri başka sadece içinin hepsi testo.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
onlytrenbolone, 2 saat önce yazdı:

darklabs ne kanka :D web sitesi var mı markanın ben markayı ilk kez duyuyorum çoğu merdiven altı yarışmacı tiplerde milleti ben kullanıyorum diye kandırıyorlar sonra istediğini alamayınca ben kaç kişiyi yarışa hazırladım bunlarla diye müşterisini zorbalayıp engeli basıp yoluna bakıyorlar. dikkatli olun

testo 2k olacak tren en 2k :D sana bişi diyim o ilaçların etiketleri başka sadece içinin hepsi testo.

Bence Zphc tercih et türkiye temsilcisinde sprctrumda var diye biliyorum oda iyi marka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batuhanz    0
hascey27, 1 saat önce yazdı:

Bence Zphc tercih et türkiye temsilcisinde sprctrumda var diye biliyorum oda iyi marka 

öyle yapacağım zhpc testo humax masteron ve npp düşünüyorum sadece npp de kararsızım noxy zhpc humax arasında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Lightweight
      Selam arkadaşlar bu ZPHC markasına dair olumlu şeyler duymaya başladım.(Yan markası Spectrum Pharma bana Balkan ve SP'nin ilişkisi gibi geldi)
      İnternet sitesinde T-shirt siparişi verir gibi Anabolik steroid söyleyebiliyorsunuz bu biraz garibime gitti ama internet siteleride bir o kadar ciddi gözüküyor ki Adres ve telefon bilgisi de verilmiş sitesinde. Belki bir avlama politikasıdır ve bende yemişimdir bunu ama siz ne düşünüyorsunuz.
      Kullanan edeniniz varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp