Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sasplk

Bacaktan enjeksiyon nasıl yapılır?

Önerilen İletiler

Sasplk    6

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sasplk    6
GHOST, Bir saat önce yazdı:

Youtube bunun için cennet dostum.

Evet cennet fakat çok kirli bilgi var bu anlatım güzel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    764
GHOST, 2 saat önce yazdı:

Youtube bunun için cennet dostum.

Bu arada kalem gibi bir defa batırılmasından korkuyorum ben, sinire denk gelebilir ve bacağın ani kasılmasına akabinde iğnenin içinde kırılmasına neden olabilir. Bunun yerine yavaş yavaş sokma taraftarıyım.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

Bu arada kalem gibi bir defa batırılmasından korkuyorum ben, sinire denk gelebilir ve bacağın ani kasılmasına akabinde iğnenin içinde kırılmasına neden olabilir. Bunun yerine yavaş yavaş sokma taraftarıyım.

Birazdan denemek amacıyla 1ml ilaç enjekte eldicem bende öyle düşünüyorum ben batırıcım yere iğnenin ucunu koyduktan sonra sokmanın taraftarıyım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Sasplk, 49 dakika önce yazdı:

Birazdan denemek amacıyla 1ml ilaç enjekte eldicem bende öyle düşünüyorum ben batırıcım yere iğnenin ucunu koyduktan sonra sokmanın taraftarıyım

Yada daha kolay yolunu söyliyim batıracağın yeri kalemle daire içine al direk sok 90 derece kendini kasmadıktan sonra emin ol bişi olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
ardas, 56 dakika önce yazdı:

Yada daha kolay yolunu söyliyim batıracağın yeri kalemle daire içine al direk sok 90 derece kendini kasmadıktan sonra emin ol bişi olmaz.

İlk bacak enjeksiyonumu yaptım çok güzel oldu ne acı ne bişey normalde bilirsin koldayken sürekli enjeksyon yapıyorsan kol ilaçı emmemişse yanma ve ağrı yapıyordu fakat bacak çok güzel ilacı aldı ve ağrı ödem yok keşke daha önce bacaktan deneseymişim diyorum kendı kendıme sülün ediyormuşum koldan 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 5 dakika önce yazdı:

İlk bacak enjeksiyonumu yaptım çok güzel oldu ne acı ne bişey normalde bilirsin koldayken sürekli enjeksyon yapıyorsan kol ilaçı emmemişse yanma ve ağrı yapıyordu fakat bacak çok güzel ilacı aldı ve ağrı ödem yok keşke daha önce bacaktan deneseymişim diyorum kendı kendıme sülün ediyormuşum koldan 

bacak iyidir 3-4 mle kadar gıkı çıkmaz adamdır bacak 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
trendifferent, Şimdi yazdı:

Sorma ya işkence çekiyormuşum koldan bugün sustanol almaya gittim Eve yakındı diye x eczanesine gittim artık reçeteli satıyoruz dedi sonra tanıdık eczaneme gittim dedim böyle böyle abi dedi sen lazım olunca bana gel kaç tane istersen veririm ben sana sıkma canını dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Sasplk, 3 saat önce yazdı:

Bacağın bi diğer güzel yanıda sık enjeksiyon yapsan bile uzun süre götürür seni en kötü ayda 1 sağ sol diye döndürürsün.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    6
trendifferent, 11 saat önce yazdı:

hacı sana bişey sorıcam güvenilir ilaç alabiliceğim biyer varmı ya araştırmaya başladım eczaneden hem pahalıya geliyor hemde devamı yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jalrex    6
Sasplk, 21.11.2024 - 21:33 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

kral yag oranına göre kas a girdigini hissedersin zaten igneyi batırcagın yere sabitledikten sonra öksür zınk diye acısız giriyor igne

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1

Omuz enjeksiyonu çok ağrı yapıyor diye bacaktan enjeksiyon yapmaya başladım. Forum ve videolari izleyip 2 numaralı yerden yapmaya çalışıyorum ancak çoğu kez iğne girer girmez, sanırım sinire denk geliyor, büyük bir acı oluyor. İlaci vurmadan iğneyi çekip değiştirip yine omuzdan vuruyorum mecburen. Sol bacaktan hiç yapamadım.

1 numaralı yerde kası elimde daha iyi daha sert hissediyorum. Daha rahat olacağını düşünüyorum. 1 numaralı yerden yapsam olur mu, bir riski var mı? 

Omuz için kahverengi bacak için turuncu uç kullanıyorum. En fazla 1.5 ml ilaç vuruyorum.

Yardımcı olur musunuz?

17650517543903512984176443549003.jpg 17650518161841201531563297191283.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    110

Senelerdir ya kalçadan yada omuzdan iğne yaparım, bu zamana kadar bir kere bile bacaktan denemedim çünkü çok ağrılı oluyor ama yapacak olursam 1 ile gösterdiğin yerden yaparım fakat daha ileriden..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1
Adrian, 12 dakika önce yazdı:

Senelerdir ya kalçadan yada omuzdan iğne yaparım, bu zamana kadar bir kere bile bacaktan denemedim çünkü çok ağrılı oluyor ama yapacak olursam 1 ile gösterdiğin yerden yaparım fakat daha ileriden..

Daha ileriden derken 2'ye, diz kapağına doğru olan yerden demek istedin değil mi? Videolarda tam yana diyordu bu şekilde biraz bacağın üstüne doğru olacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Ahmetfaruk, 19 saat önce yazdı:

Omuz enjeksiyonu çok ağrı yapıyor diye bacaktan enjeksiyon yapmaya başladım. Forum ve videolari izleyip 2 numaralı yerden yapmaya çalışıyorum ancak çoğu kez iğne girer girmez, sanırım sinire denk geliyor, büyük bir acı oluyor. İlaci vurmadan iğneyi çekip değiştirip yine omuzdan vuruyorum mecburen. Sol bacaktan hiç yapamadım.

1 numaralı yerde kası elimde daha iyi daha sert hissediyorum. Daha rahat olacağını düşünüyorum. 1 numaralı yerden yapsam olur mu, bir riski var mı? 

Omuz için kahverengi bacak için turuncu uç kullanıyorum. En fazla 1.5 ml ilaç vuruyorum.

Yardımcı olur musunuz?

Ben 2 ye yakın yapıyorum 90 derece biraz daha kalçaya doğru

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
weoji0    0

1'den turuncu uç ile yapabilirsin, aspirasyon yapabilirsin. Bi sıkıntı yoksa basarsın, sol bacaktan da vurmanı tavsiye ederim, sağ ve sol olarak rotasyon yapıyorum alışınca ve titretmeden yaparsan yavaş basarsan ağrı sızı olmuyor. Bacaktan vurucaksan bacak idmanına 2-3 gün önceden vurmanı tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Bacaktan enjeksiyon yaparken vastus lateralis kasının üzerinde resimde işaretlediğin 1 ve 2 numaralı bölgelerin kesişim noktasına yakın bir yeri göz kararı olarak tercih ediyorum.

IMG_20251207_114200.jpg

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetfaruk    1

O halde bacakta dışari doğru bakan tarafta diz kapağından da 4-5 parmak yukarı ve kaşıktan aşağıda olduğu süre her yerden yapılır. Sinire denk gelme ihtimali olan hiç bir yer yok o zaman değil mi? Tam gösterdigin yerde baya şer kası yakın hissediyorum. Onu da deneyeceğim 

Ahmetfaruk, 06.12.2025 - 23:15 yazdı:

Fuhrer, 06.12.2025 - 23:19 yazdı:

1

1 numaralı yerden enjeksiyon harika oldu. Yağ oranım biraz fazla (22-23) ama turuncu ile sona yakın olacak kadar iğneyi soktum. Kan kontrolü yaptım sonra ilk defa bu kadar hızlı basabildim. Toplam 1.5 ml ilaç (testo+tren) tek şırıngada karışık halde kas aşırı rahat aldı. 20-25 saniyeyi gecmemiştir. Ağrı ödem inşallah çok olmaz. Sagolun. Başka konuyu okuyacak arkadaşlara da dönüt olsun

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2

Bacaklarım genel olarak yağsız bölgem diyebilirim tek başıma kalçadan enj yaparken zorlandım quada geçeyim diyorum zaten haftalık şuan için 1 ml testo kullanıyorum 20 gün sonrada testo 2ml rimo 1 ml olacak hangi şırınga tipini kullanmalıyım ve fotoğrafta işaretlediğim quadın orta dış tarafı uygun mudur?

IMG_6224.jpeg

• Şaşkın 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    181
Metoonline, 19 dakika önce yazdı:

Bacaklarım genel olarak yağsız bölgem diyebilirim tek başıma kalçadan enj yaparken zorlandım quada geçeyim diyorum zaten haftalık şuan için 1 ml testo kullanıyorum 20 gün sonrada testo 2ml rimo 1 ml olacak hangi şırınga tipini kullanmalıyım ve fotoğrafta işaretlediğim quadın orta dış tarafı uygun mudur?

Yukarıda 10 kişi tarif etmiş yetmediyse bide ben tarif edeyim :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Metoonline    2
onlytrenbolone, 15 dakika önce yazdı:

Yukarıda 10 kişi tarif etmiş yetmediyse bide ben tarif edeyim :D

Konuyu görmemiştim dostum normal konu açtım admin buraya taşımış taşındıktan sonra gördüm içerikleri hangi enjektör konusunda yazılan bişey göremedim sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    278
Metoonline, Bir saat önce yazdı:

Konuyu görmemiştim dostum normal konu açtım admin buraya taşımış taşındıktan sonra gördüm içerikleri hangi enjektör konusunda yazılan bişey göremedim sadece

25g 25mm sarı uç iş görür enjektör farketmez kaç ml ilaç vurucaksan sığıcak bir enjektör al

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlara merhaba,
      4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
      AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Torento33
      Herkese selamlar üst vücudum beni tatmin ediyor fakat genetik olarak alt vücudum zayıf bacaklarımı kalınlaştırmak için bir kür yapacağım(doğal olarak gelişmiyor) 4 yıldır aktif Vg yapıyorum daha önce iki kür yaptım ilki sahte çıktı burada da paylaştım o dönem Burak hocanın izniyle ikincisi de underground bir üründü kür bitiminde elde var sıfır...Şimdi gerçekten tecrübeli kişilerden öneri istiyorum. @Loving   @metinav  ve diğer tecrübeli arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim. 
      Boy:182
      Kg:78
    • Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: centuriofilius
      Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.