Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trendifferent

Trenbolone olan kürde concerta kullanımı sorun yaratır mı?

Önerilen İletiler

Selam arkadaşlar,

Şuanda aktif olarak şunları kullanıyorum;

• 200mg tren
  • 100mg deca
  • 300 test 

Yarından itibaren test 500mg yükselecek deca 50mg'a düşecek ve 200 bolde 30 mg stano ekleyeceğim (stano sadece 4 hafta kullanacağım) Doktorum concerta yazdı iştahımı kesecek biliyorum ona okeyim ama özellikle tren kullanırken concerta bir sorun yaratır mı kan basıncı vesaire? Deneyimleyen var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rimobolanberke, 15 dakika önce yazdı:

sanırsam dikkat dağınıklığı ilacı bende attex aldım yarın başlıyacağım ama sorun olmaz herhalde ama trenle decayı neden mixledin ?

deca sevdiğim bir ilaç düşük doz alıyorum eklemlerim için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    26
trendifferent, 1 saat önce yazdı:

Selam arkadaşlar,

Şuanda aktif olarak şunları kullanıyorum;

• 200mg tren
  • 100mg deca
  • 300 test 

Yarından itibaren test 500mg yükselecek deca 50mg'a düşecek ve 200 bolde 30 mg stano ekleyeceğim (stano sadece 4 hafta kullanacağım) Doktorum concerta yazdı iştahımı kesecek biliyorum ona okeyim ama özellikle tren kullanırken concerta bir sorun yaratır mı kan basıncı vesaire? Deneyimleyen var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Tren ve decanın yarattığı prolaktini concerta biraz müdahale edip azaltıcaktır dostinex alıyorsan dozunu buna göre ayarlamanı tavsiye ederim.
zamanında çok kullanırdım hala bazen antrenman öncesi ritalin alıyorum fakat concerta kullandığım dönemlerde hiç iştahım olmuyodu karnım gurulduyodu fakat iştah olmuyordu iştah biraz problem yaratabilir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu, 1 dakika önce yazdı:

Tren ve decanın yarattığı prolaktini concerta biraz müdahale edip azaltıcaktır dostinex alıyorsan dozunu buna göre ayarlamanı tavsiye ederim.
zamanında çok kullanırdım hala bazen antrenman öncesi ritalin alıyorum fakat concerta kullandığım dönemlerde hiç iştahım olmuyodu karnım gurulduyodu fakat iştah olmuyordu iştah biraz problem yaratabilir

Çok teşekkürler 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trendifferent, 44 dakika önce yazdı:

kim diyor dostum 😀

yaw dostum 2 sinde nor-19 grubu birisi bulk biri define 2 sini niye aynanda mixliyorsun delimisin sen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    21
rimobolanberke, 24 dakika önce yazdı:

yaw dostum 2 sinde nor-19 grubu birisi bulk biri define 2 sini niye aynanda mixliyorsun delimisin sen

Yanlış düşünce, bulk için tren enanthate kullanılabilir hatta cut için nandrolone phenylpropionate ile de cut yapabilirsin. Düşük doz decayı ben de severim. Kişinin burada psikolojisini ve yaptığı iş sosyal hayatını göz önünde bulundurmak gerekli bunu söylemek için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 16 dakika önce yazdı:

Yanlış düşünce, bulk için tren enanthate kullanılabilir hatta cut için nandrolone phenylpropionate ile de cut yapabilirsin. Düşük doz decayı ben de severim. Kişinin burada psikolojisini ve yaptığı iş sosyal hayatını göz önünde bulundurmak gerekli bunu söylemek için

Tamamdır hocam siz öle yapın tren dick + deca dick olunca gelirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    132
rimobolanberke, 8 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam siz öle yapın tren dick + deca dick olunca gelirsiniz

Kral hayatında hiç kullandınmı ikisini  bir arada sanki kullanmış veya kullandırtmış işe yaramadıgını görmüş gibi konuşmuşsun. Ben tam 5 defa ıkısını farklı kürlerde mixledim. Aynı zamanda instagramda gördügünüz bazı ünlü vücut geliştirmecilerlede konusuyorum aram coguyla iyi onlarda bu kürü yıllardır uyguluyor. Ağzı olan konusuyor olmaz diye. Öyle bir güzel oluyorki bi kere dene bakalım bidaha böyle konusabiliyormusun güldürmeyin insanı :D

• Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rimobolanberke, Bir saat önce yazdı:

konu hakkında bir fikrin yoksa yorumun da olmasın dostum. peki deliyim ben😁

Yusufdemir1995, 31 dakika önce yazdı:

Kral hayatında hiç kullandınmı ikisini  bir arada sanki kullanmış veya kullandırtmış işe yaramadıgını görmüş gibi konuşmuşsun. Ben tam 5 defa ıkısını farklı kürlerde mixledim. Aynı zamanda instagramda gördügünüz bazı ünlü vücut geliştirmecilerlede konusuyorum aram coguyla iyi onlarda bu kürü yıllardır uyguluyor. Ağzı olan konusuyor olmaz diye. Öyle bir güzel oluyorki bi kere dene bakalım bidaha böyle konusabiliyormusun güldürmeyin insanı :D

Sonra Türkiye neden gelişmiyor 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu, 1 saat önce yazdı:

Hocam concerta prolaktini neden düşürsün ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995, 9 saat önce yazdı:

kullanmadım kullanmamda 2sini mixlemişsin ilacların orjinalliği 0 o form ile deca ile trenle hayvan gibi olman lazimdi canim benim

trendifferent, 9 saat önce yazdı:

konu hakkında bir fikrin yoksa yorumun da olmasın dostum. peki deliyim ben😁

Sonra Türkiye neden gelişmiyor 😂

tamam kardeşim kalkmıyo diye gelirsin artık veya meme ucumdan sıvı çıkıyor diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rimobolanberke, 42 dakika önce yazdı:

gelmem kanka merak etme 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    26
Dagcıkomando, 9 saat önce yazdı:

Hocam concerta prolaktini neden düşürsün ki

Dostinex dediğimiz ilaç vucütta dopamini taklit eder ritalin ise vucütta dopamin ve norepinefrin geri alımını engeller ve merkezi sinir sistemini stimüle eder kişi daya uyanık ve konsantrasyonu artmış hale getirir yani dopamini arttırdığı için azaltma etkileri vardır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    187
rimobolanberke, 2 saat önce yazdı:

kullanmadım kullanmamda 2sini mixlemişsin ilacların orjinalliği 0 o form ile deca ile trenle hayvan gibi olman lazimdi canim benim

trenle hayvan gibi mi olursun? kullanmadığın belli bari bilmediğin şeyler hakkında konuşma senin gibileri mülakatla sokmak lazım bu foruma 

• Beğen 2
  • ahahaha 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    689

1 defa npp+tren acetat

1 defa deca+tren enant mixledim hemde nasılda güzel oluyor anlatamam bana göre de aslında olmaz ama yapınca oluyor B|

Yusufdemir1995, 13 saat önce yazdı:

yusuf sana ne zaman denk gelsem forumda aklıma hemen deca+tren geliyor bizi tahrik etme kardeşim ya B|

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    132
rimobolanberke, 9 saat önce yazdı:

Şuraya bi güncel formunu veya bu zamana kadarki en iyi formunu yüklesene görelim hep beraber :D ilaçların orjinalliği 0 hayvan gibi olmaa lazımdı diyo :D güzel kardeşim sen acemisin belliki senle laf dalaşına gitmeyeceğim klavye ile değilde formunu yüklede bide seni görelim saklama kendini 

SERKO, 5 saat önce yazdı:

1 defa npp+tren acetat

1 defa deca+tren enant mixledim hemde nasılda güzel oluyor anlatamam bana göre de aslında olmaz ama yapınca oluyor B|

yusuf sana ne zaman denk gelsem forumda aklıma hemen deca+tren geliyor bizi tahrik etme kardeşim ya B|

Abi bu iki ilaç kombin yapıldıgı zaman uçuruyor kim ne derse desin kontrollü gidildigi sürece sorun olmuyor :))

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: 07cesi05
      Öncelikle hocalarım ilk kürüm bu 20 hafta kadar testesteron enantat boldenon yaptım yanında genotropin 0,4 iu kullandım temiz büyüdüm saf adele kazandıgımı ayna karşısında anladım ve çevremdekilerde farkettiler söylediler zaten daha sonra kg alamıyordum hiçbir şekilde iyi dinlenip iyi besleniyordum 4 k kadar alıyordum ve temiz yiyeceklerdi ara sıra kaçamaklarım lahmacun üzerineydi 4 5 tane tek severde yiyip uyuyordum sulanmıyordum bile o derece yani vicudum temiz kalıyordu daha sonra 10 hafta deca yapmaya karar verdim bir cesaretle oda işte sertleşme bozuklugu falan dedim risk alayım zaten steroid başlı başına risk benim için zaten herkes için öyle sonra su tuttu güzel büyüdüm decayı kestim şuanda sadece testesteron enantat 400 mg da boldenon yapıyorum ilaç bittiginde test yaptırıp pct yapıcam inşallah allahın izniyle ama birdahada uzun kür yapmam hem mental hem psikolojik beni çok etkiledi maddi manevide zaten yordu beslenmedir ilaçtır antrenmandır zamandır yordu gerçekten SORMAK İSTEDİGİME DEĞİNİYORUM,
      Hocalarım ben 3yıl önce concerta ritalin kullanıyordum çocuklugumdan beri dikkat eksikligş hastalıgım var yani çok ileri derecede benimki tanı konulacak kadar ama ben doktora tanı koydurmadım koydurucaktım istemedim ileride mesleki hayatımda ya kusurlu görünürsem diye 
      son 1 yıldır kullanmıyordum ve tekrarladı bu sefer çok kötü şekilde kürdende olabilir belki ama tabaga sabahları yumurtayı kırıcagıma gidip çöpe kırıyorum pirinçi haşlıyacagıma tencerenin içine yulaf koyup haşlıyorum bu derecede bir dikkat eksikligi var sakıncalı bir ilaç concerta uyarıcı oldugu için ama mecbur hayatım boyunca kullanıcagımı son 2 aydır anladım konuşmalarım birbirine karışıyor açıklayıcı konuşmuyorum 20 kere okudyorum birşeyi anlamak için ve anlamıyorum en sonunda kafam bulanık oluyor bu yüzden okulda okuyamadım zaten ama ilacı kullanmaya başladıgımda tekrardan benim için bi ışık doğdu okuma istegim geldi bana zor gelmiyordu artık okumam çünkü normal bir insan gibi odaklanabiliyordum bende.
      hocalarım kür içerisinde concerta ritalin kullababilirmiyim kullanırsam küçülme kas kaybı yaşarmıyım karacigerime çok zararı olurmu toksik etkisi yok deniliyor ama karacigerden emiliyor ben ekstradan zaten kürdeyim birde bu ilacı kullanıp zarar görürmüyüm ilaç uyarıcı oldugu gibi çarpıntıda yapıyor ama antrenmanda ara ara oluyor sürekli değil kürü bıraktıgımda bana söylenenler şöyleydi hiçbir ilaç içme karacigerini vicudunu iyice dinlendir ağrı kesici dahil içme enginar ye işte milk thistle kullan bol bol yeşillik ye dediler bana tanıdıklarım vg ile uğraşanlar ama tabikide sizin kadar tecrübeli değillerdir 
      alt ast boldenon testo kullanırken 10. Haftada 5 haftalık dianabol yapmıştım test yaptırgımda alt ast 150 90 civarındaydı sonra kestim dianabolden belkide kaynaklı uçtu değerler.
      hocalarım lütfen yardımcı olun bana concerta kullanmak istiyorum ilaca devam etmek istiyorum ama bir yandan karacigerde çok yük bırakırmı bilmek istiyorum eğer gelişimimi engellerse benim için 1. Hedef tabikide vicut geliştirme bırakırım concertayı ama bir sıkıntı olmaz kullan zaten karacigere çok fazla yüklenmemişsin veya hergün enginar yersin birşey olmaz derseniz bunları duyarsam dünyalar benim olur
      Beni inşallah anlamışsınızdır çok uzun oldu vaktinizi biraz alıcam belkide ama bana vakit ayırıp bu yazdıklarımı okuduysanız çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden 
      yaş 21 boy 173 kilo 84 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.