Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bariskaraca0

Kendim enjeksiyon yapacağım fakat bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR DETAYLARIM:

• Testosteron Enanthate
  • Turinabol

Bir dönem önce eczanede vurdururken baktım beni arada sallıyor yarın vururuz öbür gün vururuz yapıyor olacak gibi değil kendim kalçadan enjekte etmeyi öğrendim o şekilde vuruyordum ama ister istemez hep bi tarafa vurabildiğim için sorun yaşar oldum yakından tanıdığım bi eczacı arkadaşa omuzdan vursam nasıl olur dediğimde gardaş kasa ulaşmaz yağda kalır olmaz kalça iyi gibisine birkaç yorumda bulundu sizin rahat ederek enjekte ettiğiniz bölge neresi ve hangi bölgede enjekte ederken nelere dikkat etmeliyim kendi fikir ve yaşadıklarınızı belirtir misiniz.

Teşekkür ederim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mastercoach    11

Toplamda kaç ml ilaç kullanıyorsun

Yağ oranın çok yüksek değilse kahverengi uçlu ile omuzdan problem yaşamazsın 

Omuzdan enjeksiyon yapabilirsin. Omuz, bacak ve kalçaya sırasıyla geçebilirsin böylelikle diğer bölgeler dinlenmiş olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    565

bacaktan yap hem fazla ml alır hem sık enjeksiyonda uzun süre sorun yaratmaz sağ sol döndürürsün.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach, 2 saat önce yazdı:

Toplamda kaç ml ilaç kullanıyorsun

Yağ oranın çok yüksek değilse kahverengi uçlu ile omuzdan problem yaşamazsın 

Omuzdan enjeksiyon yapabilirsin. Omuz, bacak ve kalçaya sırasıyla geçebilirsin böylelikle diğer bölgeler dinlenmiş olur

haftalık pazartesi perşembe olmak şeklinde toplamda 750 tren 500 alıyorum 

ardas, 1 saat önce yazdı:

bacaktan yap hem fazla ml alır hem sık enjeksiyonda uzun süre sorun yaratmaz sağ sol döndürürsün.

bacak ve omuz için çok ağrı ve ödem olur tarzında şeyler okudum ama düşüncen nedir 

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
gönderildi (düzenlendi)

Vg kasını eğer doğru noktayı tanımlayabilirseniz yağ oranıda %15 altı ise dünyanın en rahat enjeksiyonunu yaparsınız. Ventroglute yani yan kalça. Self Vg injection yazarak bulabilirsiniz yönergeleri. 15 tane enjeksiyon yaptım birkere bile kanama yada sinire denk gelme olmadı. Kasa ulaşmak kalçadan kolay olduğu için insülin iğneleri iş görür ayrıca

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest, 23 dakika önce yazdı:

Vg kasını eğer doğru noktayı tanımlayabilirseniz yağ oranıda %15 altı ise dünyanın en rahat enjeksiyonunu yaparsınız. Ventroglute yani yan kalça. Self Vg injection yazarak bulabilirsiniz yönergeleri. 15 tane enjeksiyon yaptım birkere bile kanama yada sinire denk gelme olmadı. Kasa ulaşmak kalçadan kolay olduğu için insülin iğneleri iş görür ayrıca

ben kalçada 2.5luk siyah uclu iğne kullanıyorum insülin iğnesi hiç denememiştim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    565
bariskaraca0, Bir saat önce yazdı:

bacak ve omuz için çok ağrı ve ödem olur tarzında şeyler okudum ama düşüncen nedir 

Biri kendinde olduysa herkeste olucak diye bir şey yok ilaç steril değilse her yerde olur zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metropol    148
bariskaraca0, 45 dakika önce yazdı:

kalçada yeşil ile dene bakalım bir de 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    9
gönderildi (düzenlendi)

Hocam kalcayi dönebilsem iyi de dönemiyorum bacaktan vastustan vuruyorum eğer dize yaklaştırmazsan vastusun orta kısmından vurursan ağrın çok olmaz 

tarihinde MainEK tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
bariskaraca0, 11 saat önce yazdı:

Bu glute kası değil hocam. Benim yağ oranın %10-12 civarında ama kalça olsaydı bende en az 1 inch iğne kullanırdım. Vg kası kalça kemiğinin sağ tarafında olan bir bölge. Ventrogluteal kas diye aratırsaniz neresi olduğunu görürsünüz. Bu alanda kasa ulaşmak kalça kasına göre daha kolay. Kalçada %6-7 yağ oranı olmadan insülin iğnesi kullanılmaz gibi geliyor. Ama yine de emin değilim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62

Arkadaşlar bende de bir sorun var ama daha fazla konu açmak istemedim. Omuzdan enjeksiyon yaptım normal çoğu enjeksiyon gibi ağrı var yaptığım kısımda sadece ve şimdi bi daha oraya yaparsam olur mu? Başka yere mi yapayım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    83
Draqul Org, 19 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar bende de bir sorun var ama daha fazla konu açmak istemedim. Omuzdan enjeksiyon yaptım normal çoğu enjeksiyon gibi ağrı var yaptığım kısımda sadece ve şimdi bi daha oraya yaparsam olur mu? Başka yere mi yapayım?

ödemli yere enjeksiyon yapmanı önermem. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    62
6arrows, 14 dakika önce yazdı:

ödemli yere enjeksiyon yapmanı önermem. 

Hocam ödem falan yokta normal iğnenin girdiği yerde sadece dokununca ağrı var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    11
Unrest, 20.11.2024 - 14:03 yazdı:

Hocam Vg kası için hangi ucu tavsiyem edersiniz? 3m ilaç enjekte edeceğim. Yağ oranım %16-17maks.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
AnarchyZone, 23 dakika önce yazdı:

Hocam Vg kası için hangi ucu tavsiyem edersiniz? 3m ilaç enjekte edeceğim. Yağ oranım %16-17maks.

Gördüğüm 1 inch yapanda var 0.5 inch yapanda. Yan kaslarınız yürür pozisyona geçince belirginse 0.5 inch yetecektir. 27g kalınlıkta iğneler yetecektir. Benimde 1buçuk aylık tecrübem olduğunu bilmenizi isterim. 

3ml tek seferde testo mu enjekte edeceksin? 3ml tek seferde çok fazla değil mi? Ben haftalık 150 mg aburaihan enanthate alıyorum ve bunuda 2 günde bir olarak 0.16 ml alıyorum. Yakında lcarnitine ekleyeceğim ama o bile 1ml. Tek seferde 3ml ne enjekte edeceksin çok merak ettim hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    11
Unrest, 1 saat önce yazdı:

Gördüğüm 1 inch yapanda var 0.5 inch yapanda. Yan kaslarınız yürür pozisyona geçince belirginse 0.5 inch yetecektir. 27g kalınlıkta iğneler yetecektir. Benimde 1buçuk aylık tecrübem olduğunu bilmenizi isterim. 

3ml tek seferde testo mu enjekte edeceksin? 3ml tek seferde çok fazla değil mi? Ben haftalık 150 mg aburaihan enanthate alıyorum ve bunuda 2 günde bir olarak 0.16 ml alıyorum. Yakında lcarnitine ekleyeceğim ama o bile 1ml. Tek seferde 3ml ne enjekte edeceksin çok merak ettim hocam 

Şu anlık sadece testo 1ml bolde 1ml alıyorum beraber de. Yaza doğru 3ml e çıkmayı düşünüyorum o yüzden sordum hocam. Sadece pazartesi perşembe 2şer ml enjekte ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
AnarchyZone, 27 dakika önce yazdı:

Şu anlık sadece testo 1ml bolde 1ml alıyorum beraber de. Yaza doğru 3ml e çıkmayı düşünüyorum o yüzden sordum hocam. Sadece pazartesi perşembe 2şer ml enjekte ediyorum 

Çok yüksek dozlar hocam. Gerçekten aşırı bilgisizim bu konularda. Ben TRT ve onun biraz üstü dozları araştırıyorum. Ama vg kası oldukça büyük bir kas bu yüzden uygulanabilir. Tabi bukadar yüksek dozlarda sadece vg yetmeyecektir. Degişmeli olarak baska kaslarada geçmek gerekebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    11
Unrest, Bir saat önce yazdı:

Çok yüksek dozlar hocam. Gerçekten aşırı bilgisizim bu konularda. Ben TRT ve onun biraz üstü dozları araştırıyorum. Ama vg kası oldukça büyük bir kas bu yüzden uygulanabilir. Tabi bukadar yüksek dozlarda sadece vg yetmeyecektir. Degişmeli olarak baska kaslarada geçmek gerekebilir

Haftalık sağ vg 2ml sol vg 2ml kaldırır diye düşünüyorum ben :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
AnarchyZone, 17 saat önce yazdı:

Haftalık sağ vg 2ml sol vg 2ml kaldırır diye düşünüyorum ben :)

Ben yine de sağlık tavsiyemi verim. Buna bence gerek yok :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    7

sürekli kendim yaptım iğneyi şimdi sağlık kabinine gidiyorum iğneyi sokma stresi kalmadı. arada bir ağrı yaptığı oluyordu hala oluyor. yeni flakona geçişte bazen marka değişmesinde ise kesin oluyor bende. bazen iğnenin ucu dandik oluyor bazen sinire filan denk geliyor. bacaktan başladım ama çok sert kas saplamayla giriyor ancak. ittirerek sokmak ölüm sanki taş deliyorum gibiydi. kalçaya geçince rahat yapmaya başladım ama oda terste kalıyor bir elde pamuk diğer elde şırınga kıç açıkta :) sol tarafa hiç yapamadım bir defa sapladım şırıngayı basamadım çıkardım yine sağa yaptım. omuzlar genişse omuza paylaştırmak bir çözüm olabilir.

en rahat yayılımı ilaç aldım hissini yaşatan bacak derim ben yinede.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lifter31
      Merhabalar arkadaşlar kısa tutacağım haftada 2 kere 250 mg testosteron mu yoksa 1 kere 500 mg mi daha iyidir?
    • Yazan: berkcndk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ÖAncelikle son iki enjeksiyonumda derim çok hafif ilacı geri kusuyor bununla beraber kan kusuyor fakat kan ilaca nazaran baya bi yoğun oluyor. Bugüne kadar doktora vuruluyordum doktordayken hiçbir ilaç kusması vs olmamıştı. Kas içine enjeksiyon yaptığıma eminim şırıngayı geriye çektiğimde kan gelmiyor.
      Yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: ceman
      Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim. 
      Mevcut koçumdan ziyade farklı bir koç ile konuştuğumda verdiği bilgiler mantıklı geldi ve bunu buradaki değerli hocalarıma da sormak istiyorum. Haftalık 3 ml propionate 3ml masteron kullanıyorum ve günlük 20 mg yohimbine,  eczaneden rimabolan temin edeceğim ve kürüme ekleyeceğim,  konuştuğum koç bacaktan enjeksiyonda bacağın en fazla 2ml alacağını söyledi ilacın bu sebeple de enjeksiyon günlerini değiştirdi.
      Ve kur içinde bu koç haftalık 1 armidexin yeteceğini de söyledi,  ilk koç her enjeksiyon da yarım tab önerdi bu yeni koç fazla olduğunu belirtti. Aynı bacağa sürekli yapılan enjeksiyon un bir süre sonra sorun olacağını söyleyip iki tarafı da kullanmam gerektiğini söyledi enjeksiyon günlerini de bu şekil ayarladı sizce nasıl ve propionate 4 ml çıkardı...
      KÜR DETAYLARI:
      Pazartesi - çarşamba - cuma - cumartesi= propionate  Pazartesi çarşamba cuma = masteron  Salı perşembe cumartesi= rimabolon  Şimdiden iyi forumlar teşekkür ederim yanıtlar için umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
    • Yazan: efe1101
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Enjeksiyon sırasında damar kontrolü yapmak dışında yanlış yere enjekte etmememiz için başka dikkat etmemiz gereken şeyler var mı?  Daha kolay geldiği için bacak enjeksiyonu yapıyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: yigitcancamci
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme dün akşam itibarıyla başlıyordum fakat enjeksiyon yapamadım kalçanın dış üst kısmına iğneyi batırdım. İlk de ufak bir acı (bunun normal olduğunu düşünüyorum iğne deriden geçtiği için) ondan sonra iğnenin 3/2 kısmı içerideyken bir acı hissettim ve sinire geldiğini düşünerek geri çektim ve bir daha cesaret edip yapamadım bu konuda bana tavsiyeniz nedir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.