-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kendim enjeksiyon yapacağım fakat bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
bariskaraca0, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Halil03
Merhabalar Peptid Türkiye,
Bir sıkıntım var ve başına gelen oldu mu ? Dün enjeksiyon günümdü ve eşime omuzuma nereye vuracağını söyledim, ve tabi omuzumun en üst bölgesine vurdu 🤦🏻♂️, vurduktan sonra fark ettim ve şu an kolumu zor kaldırıyorum ağrıdan .
SORULARIM:
Sebebi be olabilir? Bu durum ne kadar sürer? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ahmets
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Biliyorsunuz ki sustanon yasaklandı. Sipariş ettiğim enanthe ise kırık geldi ben yenisi bir hafta sonra elimde olacak. Son testosteron enjeksiyonumu 250mg sustanon olarak dün yaptım. Yeni testom gelene kadar 1 hafta boyunca npp ve rimoya devam etsem sıkıntı olur mu? Yoksa onları da bir hafta kesmeli miyim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar,
Kalçama enjeksiyon yapamıyorum kendim. Omzuma da 1-1.5ml üstü yapamadığımdan omzuma fazla yüklemiyorum enjeksiyon olarak.
SORULARIM:
Ön bacaktan enjeksiyon için nelere dikkat etmem lazım? 0.16mm bir iğne yeterli midir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Lifter31
Merhabalar arkadaşlar kısa tutacağım haftada 2 kere 250 mg testosteron mu yoksa 1 kere 500 mg mi daha iyidir?
-
Yazan: berkcndk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ÖAncelikle son iki enjeksiyonumda derim çok hafif ilacı geri kusuyor bununla beraber kan kusuyor fakat kan ilaca nazaran baya bi yoğun oluyor. Bugüne kadar doktora vuruluyordum doktordayken hiçbir ilaç kusması vs olmamıştı. Kas içine enjeksiyon yaptığıma eminim şırıngayı geriye çektiğimde kan gelmiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
-