-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron + npp + oxandrolone küründe deca dick riski var mı?
Oluşturan:
Vezuchiy, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BRABUS
Kür içinde ki Streoidler:
Testosteron Enanthate: Haftalık 500mg
Boldenon: Haftalık 400mg
Npp: Haftalık 150mg
Peptidler:
GHRP-6 5mg + CJC-1295 5mg: Sabah ve akşam 5iu(insülin şırıngası)
-
Yazan: Gordo
Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
https://tk.zphcgroup.com/products/
-
Yazan: Anapolon
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Tren ile npp aynı kür içersinde kullanılır mı? Kullanılırsa ne gibi sonuçlar doğurur? KÜRÜM:
test cypio tesy prop masteron tren ace oxandrolone Bu küre npp eklemeyi düşünüyorum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Kürümün 8 haftasında npp eklemeyi düşünüyorum 250 kullanmayı planlıyorum haftalık. Hangi marka önerirsiniz. Başlangıç kürüm testo 500 ve bolde 500, maalesef deca etkisini göstermedi.. 20 hafta testo ve bolde ile ilerleyeceğim.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-