Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HayalleriOlanBirisi

Kürümü hangi markanın ilaçlarıyla tasarlamalıyım? (güncel kullandığınız markalar hangileri)

Önerilen İletiler

Rma    229
Hologlv, 3.09.2026 - 21:37 yazdı:

Arkadaşlar eczacı arkadaşım var steroidlerde yeniyim de  testo Rima kullanacaktım eczane ürünü zor bulursun dediler  arkdasim bana alabiliyor gerçek Rimami bu  istediğin kdar getirtireyim dedi bana 

Screenshot_2026-09-03-21-12-50-149_com.whatsapp.jpg

Eczanede de rimo yok knk. Eczanede satılan urunlerde sahte yada boş, benim akraba direk eczane deposu ortağı, depoda bile ürün yokken eczacı nası bulcak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    462
Rma, 7 saat önce yazdı:

Eczanede de rimo yok knk. Eczanede satılan urunlerde sahte yada boş, benim akraba direk eczane deposu ortağı, depoda bile ürün yokken eczacı nası bulcak

Anca imhaya gidecek varsa bulunabilir ama çok düşük ihtimal geçen vigorius steve yayında 50 ampul rimo çıkardı türk üretimi skt'si yaklaştığı için imhaya gidicek ürünü bedavaya vermiş tanıdığı böyle tanıdıklar bi bizde yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    15

Bu sefer anabolik olarak spectrum tercih ettim bakalim nasil olacak. Iran testo, spectrum dianabol ve spectrum deca gideceğim bu sefer trt bitince.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pusat    0
Rma, 05.09.2026 - 01:57 yazdı:

ECZACIYIM BİZDE RİMO VAR AMA HER ECZANEDE YOK TEDAVİDEN ÇOK STEROİD OLARAK KULLANILDIĞI İÇİN ÜRETİMİ BÜYÜK ÖLÇÜDE KISITLANDI ÇOK NADİR ECZANELERDE VAR RİMO EĞER İSİTYOSAN ZPHC ÇİN MENŞEİLİ VEYA , HTP MARKALARINI SORMANI ÖNERİRİM SANA BU MARKALARINDA QR KODUNU OKUTMAYI VE HOLOGRAMLI YAZI OLMASINA DİKKAT ET ZPHC NİN ORJİNAL SİTESİ VAR ORDAN SİTEYİ İNCELEYEBİLİRSİN GÜVENİLİR Bİ SİTE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM EĞER İLACI ZPHC MARKA SÖYLERSEN MUTLAKA SİTENİN BARKOD BÖLÜMÜNDEN ÜRÜNÜ DOĞRULAMAYI UNUTMA 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    151
Pusat, 3 saat önce yazdı:

ECZACIYIM BİZDE RİMO VAR AMA HER ECZANEDE YOK TEDAVİDEN ÇOK STEROİD OLARAK KULLANILDIĞI İÇİN ÜRETİMİ BÜYÜK ÖLÇÜDE KISITLANDI ÇOK NADİR ECZANELERDE VAR RİMO EĞER İSİTYOSAN ZPHC ÇİN MENŞEİLİ VEYA , HTP MARKALARINI SORMANI ÖNERİRİM SANA BU MARKALARINDA QR KODUNU OKUTMAYI VE HOLOGRAMLI YAZI OLMASINA DİKKAT ET ZPHC NİN ORJİNAL SİTESİ VAR ORDAN SİTEYİ İNCELEYEBİLİRSİN GÜVENİLİR Bİ SİTE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM EĞER İLACI ZPHC MARKA SÖYLERSEN MUTLAKA SİTENİN BARKOD BÖLÜMÜNDEN ÜRÜNÜ DOĞRULAMAYI UNUTMA 

Hocam htp önermişsin ama htp rimo deneyimin var mi, testoya bile underdose koyan tayfanin dolu rimo satacağını düşünmenin akla mantığa yatan bir yanı yok :) bir de konudan bağımsız ama osel efedrin isteyebiliyor musunuz depodan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pusat    0
Ruthless, 2 saat önce yazdı:

Hocam htp önermişsin ama htp rimo deneyimin var mi, testoya bile underdose koyan tayfanin dolu rimo satacağını düşünmenin akla mantığa yatan bir yanı yok :) bir de konudan bağımsız ama osel efedrin isteyebiliyor musunuz depodan 

hacım htp kullanmasam zaten kullanmadığım malı insanlara neden öneriyim en dandik malıda kullandım en zirve malıda ve ona göre tecrübe edinip önerim yapabiliyorum ve ayrıca osel efedrin artık üretim dışı efedrin kullanımı kalp krizine çok iyi bir davetiye çıkarır ve efedrini genelde kalbi duranlarda veya tansiyonu çok aşırı düşenlerde ani reaksiyon için enjekte ediyolar onun yerine clenbuterol kullanmanı tavsiye ederim canına yazık kralım 

tarihinde Pusat tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pusat    0
Ruthless, 1 saat önce yazdı:

hacım htp kullanmasam zaten kullanmadığım malı insanlara neden öneriyim en dandik malıda kullandım en zirve malıda ve ona göre tecrübe edinip önerim yapabiliyorum ve ayrıca osel efedrin artık üretim dışı efedrin kullanımı kalp krizine çok iyi bir davetiye çıkarır ve efedrini genelde kalbi duranlarda veya tansiyonu çok aşırı düşenlerde ani reaksiyon için enjekte ediyolar onun yerine clenbuterol kullanmanı tavsiye ederim canına yazık kralım free-imp-smile-animation-gif-download-12152276.gif 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
Pusat, 6 saat önce yazdı:

Eczacı olarak öğren o zaman elindeki rimolar boş istersen dene ve gör. Ayrıca afedersinde Htp kimde rimo üreticek marka ztn türkiyede ve balkanlarda üretim yapıyor, hammade bulamaz htp o kapasitesi yok.
Kaldıki en kral markalar rimo hammadesi bulamıyorken çoluk çocuğun kurduğu yada hayattan nasibini almamış 55 60 yaşındaki tek derdi para olan adammın markalarımı rimo hammadesi bulabilecek.

Elindeki rimoların bir ihtimal orjinal olma olasılığı var onda da skt si geçmiş yada çok yakın tarihli olmalı herhalde. Üretim kapasitesi yok bayerin şu anda rimo üzerine. Ztn tr rimarı indiamark a bile düştü

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    151
Pusat, 20 dakika önce yazdı:

hacım htp kullanmasam zaten kullanmadığım malı insanlara neden öneriyim en dandik malıda kullandım en zirve malıda ve ona göre tecrübe edinip önerim yapabiliyorum ve ayrıca osel efedrin artık üretim dışı efedrin kullanımı kalp krizine çok iyi bir davetiye çıkarır ve efedrini genelde kalbi duranlarda veya tansiyonu çok aşırı düşenlerde ani reaksiyon için enjekte ediyolar onun yerine clenbuterol kullanmanı tavsiye ederim canına yazık kralım free-imp-smile-animation-gif-download-12152276.gif 

Cleni hiç sevmiyorum hiçbir işe yaramıyor sadece terletip ellerde titreme yapıyor 😂  efedrini ihtiyaç duydukça kullaniyorum elimde 5-6 ampul daha var ve tedarikçimde stok yok o yüzden başka satıcı arıyorum bu ara. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pusat    0
Rma, 11 dakika önce yazdı:

Eczacı olarak öğren o zaman elindeki rimolar boş istersen dene ve gör. Ayrıca afedersinde Htp kimde rimo üreticek marka ztn türkiyede ve balkanlarda üretim yapıyor, hammade bulamaz htp o kapasitesi yok. Kaldıki en kral markalar rimo hammadesi bulamıyorken çoluk çocuğun kurduğu markalarmı rimo hammadesi bulabilecek.

Elindeki rimoların bir ihtimal orjinal olma olasılığı var onda da skt si geçmiş olmalı herhalde.

tamam kankam sensin bilader en bilici sensin bilmiyorum yeniyim idyosun sana yol gösteriyoruz rimabolone eczanede satılanın boş olmamsının ihtimali olmadığını önce bi öğren sonra konuş kardeşim tamam mı 

Ruthless, 9 dakika önce yazdı:

Cleni hiç sevmiyorum hiçbir işe yaramıyor sadece terletip ellerde titreme yapıyor 😂  efedrini ihtiyaç duydukça kullaniyorum elimde 5-6 ampul daha var ve tedarikçimde stok yok o yüzden başka satıcı arıyorum bu ara. 

vallaha kime göre neye göre kralım ya bende 2 ayda yağ oranımı sıkı bi diyetle 20 den 9 a 8 e düşürebiliyorum milli muaythai dövüşçüsüyüm o yüzden acil kilo düşmem gerektiği zamanlarda piramit şeklinde kullanıyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
Pusat, 11 dakika önce yazdı:

tamam kankam sensin bilader en bilici sensin bilmiyorum yeniyim idyosun sana yol gösteriyoruz rimabolone eczanede satılanın boş olmamsının ihtimali olmadığını önce bi öğren sonra konuş kardeşim tamam mı 

Ecza deposu ortağı bizzat akrabam, ben markaya sordurttum adamlar üretim yapmıyor ilaçlar gökten gelmiyorsa sahte üretimdir tabiki 😂 eczanelerde çok sahtecilik oluyor bu arada bunuda bi araştır çok soruşturma açıldı bu konuyla alakalı.
Bu kadar sinirlenmene gerek yok bilmiyorsan öğren diye söylüyoruz.

Ayrıca senin derdin burda marka iyilemek orası çok belli formda 1 tane htp öven kişi gördüm o da sen. Üstelik bunu durduk yere yaptın ortada hiçbir soru yokken

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pusat    0
Rma, 1 dakika önce yazdı:

Ecza deposu ortağı bizzat akrabam, ben markaya sordurttum adamlar üretim yapmıyor ilaçlar gökten gelmiyorsa sahte üretimdir tabiki 😂 eczanelerde çok sahtecilik oluyor bu arada bunuda bi araştır çok soruşturma açıldı bu konuyla alakalı.
Bu kadar sinirlenmene gerek yok bilmiyorsan öğren diye söylüyoruz.

sinirlenme yok hacım ve emin ol spora steroidlere hayatımı vermiş biriyim ve Türkiye sağlık bakanlığından onaylı geliyor bu ilaçlar ve teftişe gelenler her ilacın kontrolünden mesul oluyor yani eczane ortamı bambaşka sağdan soldan duyduğunn şeylere inanma sana tek söylediğim bu eczane ortamı içinde olmadığın sürece sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilmen mümkün değildir kardeşim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
Pusat, 7 dakika önce yazdı:

sinirlenme yok hacım ve emin ol spora steroidlere hayatımı vermiş biriyim ve Türkiye sağlık bakanlığından onaylı geliyor bu ilaçlar ve teftişe gelenler her ilacın kontrolünden mesul oluyor yani eczane ortamı bambaşka sağdan soldan duyduğunn şeylere inanma sana tek söylediğim bu eczane ortamı içinde olmadığın sürece sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilmen mümkün değildir kardeşim 

Tamam o zaman sen haklı kal velevki orjinal rimo var o rimoları ztn eser miktarda olduğundan halka satmıycaklar. Htp den de rimo bekleme bolde vurmuşsundur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pusat    0
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Tamam o zaman sen haklı kal velevki orjinal rimo var o rimoları ztn eser miktarda olduğundan halka satmıycaklar. Htp den de rimo bekleme bolde vurmuşsundur

kankam zaten sana eczaneden al demedimki eczaneden lman son derece mantıksız olur tanıdğın satıcıdan zphc marka al diyorum sana eczaneden zaten steroidmi alınır ben hiçbir steroid veya peptidimi eczanede tedarik etmem ne kadar benim rczanemde olsa türk menşeisine asla güvenmem hindistana güvenirim türkiyeye gene güvenmem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
Pusat, 13 saat önce yazdı:

kankam zaten sana eczaneden al demedimki eczaneden lman son derece mantıksız olur tanıdğın satıcıdan zphc marka al diyorum sana eczaneden zaten steroidmi alınır ben hiçbir steroid veya peptidimi eczanede tedarik etmem ne kadar benim rczanemde olsa türk menşeisine asla güvenmem hindistana güvenirim türkiyeye gene güvenmem 

Kral bak az önce sen demedinmi eczaneler çok sıkı denetimde diye. Şimide eczaneye güvenmem türk menşei diyorsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    15
V3venomm, 58 dakika önce yazdı:

Güvenebileceğim dolu ilaç markaları neler herkese güvenemiyorum @Fuhrer

Orijinal zphc ye erişimin varsa zphc kullan suan pek bir marka kalmadı acikcasi onun disinda cooper deneyebilirsin ya da spectrum. Nessie nin testosunun bos olduguna ben de eminim artık hafta da 4ml su niyetine vuruyorum. Humax falan da hikaye bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testolamel    0
V3venomm, Bir saat önce yazdı:

zphc geçen sene kullanmıştım tren testo boldenone dianabol şeklinde çok verim aldığım bi kürdü markanın orijinali ülkede yok istanbul da merdiven altı üretiliyor ama dolu bi marka öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
levenna, 10 dakika önce yazdı:

Orijinal zphc ye erişimin varsa zphc kullan suan pek bir marka kalmadı acikcasi onun disinda cooper deneyebilirsin ya da spectrum. Nessie nin testosunun bos olduguna ben de eminim artık hafta da 4ml su niyetine vuruyorum. Humax falan da hikaye bence.

Humax neden hikaye hocam hala kullananlar çok memnun yarışmacılar falan humaxla hazırlanıyor sponsorları yoksa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    15
Seco, 28 dakika önce yazdı:

Humax neden hikaye hocam hala kullananlar çok memnun yarışmacılar falan humaxla hazırlanıyor sponsorları yoksa

Testosunun bos çıktığı kan testleri var forumda, anabolikleri icin de lab testi patlamıştı en son. Ben şahsen kullanmam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.125
V3venomm, 2 saat önce yazdı:

noxy

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    842
Seco, Bir saat önce yazdı:

Gördüğüm kadarıyla humax test cyp ve test prop ürünleri bazılarına dolu bazılarına boş parti geliyor. Elimde humax npp ve masteron var ikisi de çalışıyor ama testo için bir sürü alternatif var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    229
V3venomm, 21 saat önce yazdı:

Tr de diyorsan noxy alabilirsin wp butonuna tıklayarak, cooper bulabilirsen orjinalini çok iyi, bide unique gördüm satan fiyat sormadım ama unique bulursan unique de iyi. Bunlar haricine çok çıkma bence. Yeşil kapak var birde ulaşabilirsen ama stok var mı bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pusat    0
Rma, 13.09.2026 - 06:54 yazdı:

Kral bak az önce sen demedinmi eczaneler çok sıkı denetimde diye. Şimide eczaneye güvenmem türk menşei diyorsun. 

dostum içinde 1 tane mal var bunun içinde ona vericeğim parayı giderim içinde 10 tane olan malı alırım daha iyi ve hiçbir ilaç asla %100 olmaz en fazla %90 olur onun dışında etken maddenin kalitesi çok önemli birisi a kalite kullanırken birisi b kalite kullanıyor neden yurt dışından a kalite kullanmak yerine türkiyede b kalite kullanıyım ki üstelik türkiye isterse %100 doldursun b kalite olduktan sonra a kaliteden aldığım gibi verim alamam bunu söylüyorum sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
V3venomm    0
Rma, 9 saat önce yazdı:

Tr de diyorsan noxy alabilirsin wp butonuna tıklayarak, cooper bulabilirsen orjinalini çok iyi, bide unique gördüm satan fiyat sormadım ama unique bulursan unique de iyi. Bunlar haricine çok çıkma bence. Yeşil kapak var birde ulaşabilirsen ama stok var mı bilmiyorum.

Yeşil kapak dediğin hangi marka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: exnulla
      Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp