Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Bulk, hacim küründeyim ekstra eklemem veya çıkarmam gerekenler konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

h4runx    14
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Nandrolone deca yan etkileri seni rahatsız ederse bıraktıktan sonra kanından çıkana kadar sıkıntı yaşarsın. O yüzden npp kullanman mantıklı. Orjinal turinabol ise ekleyebilirsin.

novagen marka hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.839
h4runx, Şimdi yazdı:

novagen marka hocam 

Marka hakkında bilgim yok forumda araştır öyle kullan bence. Yada neden ilaç ekleme zorunda hissediyorsun kendini?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Diver, 9 dakika önce yazdı:

Marka hakkında bilgim yok forumda araştır öyle kullan bence. Yada neden ilaç ekleme zorunda hissediyorsun kendini?

hocam öncelikle maksimum verimi almak istiyorum 24 haftalık kür planladım, bütçe sorunum yok. 500 testo e 500 bolde küründe 2. hafta bitti fakat libido dışında henüz etki göremedim ilaçlar açılana kadar farklı şeyler, kombinler arıyorum. beslenme ve antrenman sorunsuz, 24 haftayı dolu dolu geçirip kür serüvenimi tamamlayacağım. 

boy 185

kilo 84

yağ oranı %13

testo bolde yanına deca, masteron dianabol, wlns, turinabol gibi diğer ilaçları eklemek gibi düşüncem var .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
h4runx, 18 dakika önce yazdı:

hocam öncelikle maksimum verimi almak istiyorum 24 haftalık kür planladım, bütçe sorunum yok. 500 testo e 500 bolde küründe 2. hafta bitti fakat libido dışında henüz etki göremedim ilaçlar açılana kadar farklı şeyler, kombinler arıyorum. beslenme ve antrenman sorunsuz, 24 haftayı dolu dolu geçirip kür serüvenimi tamamlayacağım. 

boy 185

kilo 84

yağ oranı %13

testo bolde yanına deca, masteron dianabol, wlns, turinabol gibi diğer ilaçları eklemek gibi düşüncem var .

Npp bulamıyorsan 300 deca ekle o zaman dostum. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
h4runx, 46 dakika önce yazdı:

boy 185

kilo 84

yağ oranı %13

Çok ilaç çok verim demek değildir. Çok ilaç çok iyi hormon takibi ve sorumluluk demektir bazen kardan çok zarara döner. Ayrıca 2.haftada zaten bi etki alamazsın ki, acele etmeye gerek yok bence.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Diver, 18 saat önce yazdı:

Npp bulamıyorsan 300 deca ekle o zaman dostum. 

hocam mk677 mi eklesem yoksa fragment mi kararsızım. fragment günlük 250mcg sadece 20 gün kullanabilirim paraya değer mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
h4runx, 51 dakika önce yazdı:

hocam mk677 mi eklesem yoksa fragment mi kararsızım. fragment günlük 250mcg sadece 20 gün kullanabilirim paraya değer mi? 

Dostum amacını söyle ona göre yardımcı oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Diver, Bir saat önce yazdı:

Dostum amacını söyle ona göre yardımcı oluruz.

hocam temel amacım kas kütlesi eklemek, kaslarımı güçlendirmek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
h4runx, 4 dakika önce yazdı:

hocam temel amacım kas kütlesi eklemek, kaslarımı güçlendirmek 

Rad140 daha iyi seçim olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Rad140 daha iyi seçim olur.

kısa süreli (20 gün 250mcg) fragment yerine mk677+rad140 daha iyi kombine olur yani 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
h4runx, 2 dakika önce yazdı:

kısa süreli (20 gün 250mcg) fragment yerine mk677+rad140 daha iyi kombine olur yani 

Fragment yağ yakım ürünü...

Mk677 is gh üretimine katkısı olur iştah açabilir çok güzel derin uyutur. Rad140 ile kombine edilebilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Diver, 19 dakika önce yazdı:

Fragment yağ yakım ürünü...

Mk677 is gh üretimine katkısı olur iştah açabilir çok güzel derin uyutur. Rad140 ile kombine edilebilir.

hocam testo bolde npp kürüne ek olarak, 1 aylık kullanımda yag yakımı açısından fragment mi yoksa rad140+mk677 mi tercih edersiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
h4runx, 5 dakika önce yazdı:

hocam testo bolde npp kürüne ek olarak, 1 aylık kullanımda yag yakımı açısından fragment mi yoksa rad140+mk677 mi tercih edersiniz 

1 aydan pek bişe anlamazsın ama Rad140 daha mantıklı sanki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Diver, 35 dakika önce yazdı:

1 aydan pek bişe anlamazsın ama Rad140 daha mantıklı sanki.

Ghrp6

Cjc

Fragment fln

Mgf

Folli de var

ya da boşa para harcamayıp bu küre devam mı etsem? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839

Aynen boşa bir ay için para harcama küre devam et. Kürden memnun kalmazsan kaliteli markalardan devam edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Aynen boşa bir ay için para harcama küre devam et. Kürden memnun kalmazsan kaliteli markalardan devam edersin.

şu an kullandığım ilaçları Burak hocadan aldım, 0 ödem 0 şikayet ilaçlar fena 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
h4runx, Şimdi yazdı:

şu an kullandığım ilaçları Burak hocadan aldım, 0 ödem 0 şikayet ilaçlar fena 

Daha ne devam et o zaman 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Daha ne devam et o zaman 😂

hocam iki farklı sebep var.

geçirdiğim rahatsızlık sebebiyle bacak kaslarımı güçlendirmem gerekiyor zamanım biraz kısıtlı.

3 ay sonra önemli bir olay var, mümkün olanın en iyisini yapmaya çalışıyorum. peptid sarms vs ne bulursam kullanıp maksimum verimi almam gerek 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.839
h4runx, 26 dakika önce yazdı:

geçirdiğim rahatsızlık sebebiyle bacak kaslarımı güçlendirmem gerekiyor zamanım biraz kısıtlı.

3 ay sonra önemli bir olay var, mümkün olanın en iyisini yapmaya çalışıyorum. peptid sarms vs ne bulursam kullanıp maksimum verimi almam gerek 

Geçmiş olsun. Rad140,cardarine ve igf-lr3 ekleyebilirsin. Burak hoca daha iyi yönlendirir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
h4runx, Bir saat önce yazdı:

Tren acetat buradayım diyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
gönderildi (düzenlendi)
Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

şu an testo bolde  küründeyim, yarın npp ekliyordum. npp yerine tren mi ekleyeyim yoksa hepsini beraber mi kullanayım @Diver  @Tony Montana @rastlantisal 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    39
Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

Naptın be

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

Naptın be

Tren kullanmayayım mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14

Merhaba, iyi günler. 500 testo, 500 bolde küründeyim. 2 yıldır fitness yapıyorum, daha önce only testo kullandım, 185 boyunda 84 kiloyum. Kısa zamanda bacak kaslarımı güçlendirmem gerekiyor, kürüme npp ekliyordum fakat tren acetat kullanmam tavsiye edildi, siz değerli hocalarımdan fikirlerinizi rica ediyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
h4runx, 36 dakika önce yazdı:

şu an testo bolde  küründeyim, yarın npp ekliyordum. npp yerine tren mi ekleyeyim yoksa hepsini beraber mi kullanayım @Diver  @Tony Montana @rastlantisal 

Hocam bence kısa sürede forma gireceğim diye her şeyi kullanma. Hepsini beraber zaten kullanma. Testo bolde devam çok istiyorsan da npp eklersin bence. Tren toksik ilaç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.