Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AnarchyZone

Prolaktin ve e2 referans aralığındayken kür içinde jinekomasti olmak mümkün mü?

Önerilen İletiler

AnarchyZone    45

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kendim de kürdeyim ve merak ettiğim bir konu var. Her ay kan testi vererek süreci takip edip sizlerden bilgi almak için paylaşıyorum. Ama aklıma takılan bir soru var. Prolaktin ve E2 referans aralığındayken kür içinde jinekomasti olmak mümkün mü?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.138
AnarchyZone, 42 dakika önce yazdı:

Kendim de kürdeyim ve merak ettiğim bir konu var. Her ay kan testi vererek süreci takip edip sizlerden bilgi almak için paylaşıyorum. Ama aklıma takılan bir soru var. Prolaktin ve E2 referans aralığındayken kür içinde jinekomasti olmak mümkün mü?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Çok düşük ihtimalde olsa; eğer senin normal değerin hastane referansından düşükse ve jinekomastiye yatkınsan olabilir. Referans değerleri içinde jinekomasti olan duymadım görmedim 😄

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    45
Diver, 22 saat önce yazdı:

Çok düşük ihtimalde olsa; eğer senin normal değerin hastane referansından düşükse ve jinekomastiye yatkınsan olabilir. Referans değerleri içinde jinekomasti olan duymadım görmedim 😄

Teşekkür ederim hocam :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enes2525    0

kesin bişey söylenemez ama vücudunun yatkınlığıda önemli ve şöyle bir şey var kürde jinekomasti sürpriz olmamalı tavsiyem antremanda kendini bir tık daha zorlaman böyleve yatkınlığın olsada başlamadan kurtulabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    45
enes2525, 57 dakika önce yazdı:

kesin bişey söylenemez ama vücudunun yatkınlığıda önemli ve şöyle bir şey var kürde jinekomasti sürpriz olmamalı tavsiyem antremanda kendini bir tık daha zorlaman böyleve yatkınlığın olsada başlamadan kurtulabilirsin 

Anladım. Yeterince tükenişe gittiğimi düşünüyorum. O yüzden referans aralığında tutmak mantıklı geliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Bslglben
      En son yaptığım kürde kan testine istifaden 5. haftadan itibaren 3 günde 0,5 mg arimidex kullandım ancak psikolojik ve libido açısından bir çöküş yaşadım. Şimdiki kürümde bunun olmasını istemiyorum ve diğer e2 kontrol ilaçları hakkında bilgim yok.
      SORULARIM:
      Arimidexi hangi durumda kullanmalı? Tamoksifeni hangi durumda kullanmalı? Blast esnasında östrojenin ne seviyelerde durması gerekiyor bir daha aynı çöküşü yaşamak istemiyorum. Belki de o kadar bir etkisi olmamasına rağmen ben diyeti fazla kastığım içinde bunlar yaşanmış olabilir bir fikrim yok. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mark
      KÜR İÇERİĞİM:
      TRENBOLONE DECA Kullanımının sonucunu görüyorsunuz  1 aydır göğsümde yaşadığım sorunlar ve özellikle psikolojik sorunlar sebebiyle test verdim ve şok geçirdim Deca+Tren yapılmasını kesinlikle önermiyorum.

• Yazan: Emir7778
      İlk kürümün 1. Ayı bitti 500 testo 400 bolde kan testimi yorumlarmısınız östrojen baskılayıcı almama gerek varmı koçum gögüs ucunda batma sertlik hissedersen tamofiksene başlayalım dedi

• Yazan: Sinan06
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testo enantat 500 mg boldenon Küründeyim Testesteronun östrojene dönüşmesini engellemek veya minimum a indirmek için ne gibi bir önlem alınabilir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Mcfallen
       Toplam 3 aylık testo bolde kürüm sonunda bir haftadır trt yapıyorum bugün kan tahlili verdim ve e2 çok düşüş çıktı sebebi ne olabilir ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.