-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Prolaktin ve e2 referans aralığındayken kür içinde jinekomasti olmak mümkün mü?
Oluşturan:
AnarchyZone, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Bslglben
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
En son yaptığım kürde kan testine istifaden 5. haftadan itibaren 3 günde 0,5 mg arimidex kullandım ancak psikolojik ve libido açısından bir çöküş yaşadım. Şimdiki kürümde bunun olmasını istemiyorum ve diğer e2 kontrol ilaçları hakkında bilgim yok.
SORULARIM:
Arimidexi hangi durumda kullanmalı? Tamoksifeni hangi durumda kullanmalı? Blast esnasında östrojenin ne seviyelerde durması gerekiyor bir daha aynı çöküşü yaşamak istemiyorum. Belki de o kadar bir etkisi olmamasına rağmen ben diyeti fazla kastığım içinde bunlar yaşanmış olabilir bir fikrim yok. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mark
KÜR İÇERİĞİM:
TRENBOLONE DECA Kullanımının sonucunu görüyorsunuz 1 aydır göğsümde yaşadığım sorunlar ve özellikle psikolojik sorunlar sebebiyle test verdim ve şok geçirdim Deca+Tren yapılmasını kesinlikle önermiyorum.
-
Yazan: Emir7778
İlk kürümün 1. Ayı bitti 500 testo 400 bolde kan testimi yorumlarmısınız östrojen baskılayıcı almama gerek varmı koçum gögüs ucunda batma sertlik hissedersen tamofiksene başlayalım dedi
-
Yazan: Sinan06
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg testo enantat 500 mg boldenon Küründeyim Testesteronun östrojene dönüşmesini engellemek veya minimum a indirmek için ne gibi bir önlem alınabilir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Mcfallen
Toplam 3 aylık testo bolde kürüm sonunda bir haftadır trt yapıyorum bugün kan tahlili verdim ve e2 çok düşüş çıktı sebebi ne olabilir ?
-