Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crizbi01

Anavar + clenbuterol kullanırken hangi yan vitaminleri veya mct ürünlerini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

crizbi01    0

Merhabalar,

Buddha pharma:

• Clen
  • OX
  • Anavar

Aldım. Hafif şekilde kilo vermeme yardımcı olmasını bekliyorum. Ürünleri düşük MG de kullanacağım.

• Boy 170
  • Kilo 104'dü ve 99 Kilolara 1 ayda diyet antrenman ile düştüm.
  • Kan şekerini ayarladım.
  • Herhangi bir şey kullanmadım bu süreç içerisinde ortalama 2700-2800 Kalori alarak 5 kilo verdim.

Şimdi ise Ox ve clenin yanına:

• B12
  • C Vitamini
  • Magnezyum
  • Çinko

Yazdırdım. Başka almam gereken bir şey var mı? Testoyu baskıladığı için genelde 3 hafta ve sonrasında 2 Hafta On 2 Hafta OF olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde karaciğer e baskınında ciddi anlamda azaldığı araştırmalar var. Ve bu süreç içerisinde yada sonunda sizce PCT gerekebilir mi? Kan değerlerine göre tabiki.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. :)

Testosterona kullanmayacağım en azından şimdilik.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    475

milkthistle alabilirisn onun dışında oxandroloneyi kullancaksan piramit şeklinde kullanabilirsin 1-2-3 diye çıkarsın 3-2-1 diye düşersin 30mg ın altına düşmeni tavsiye etmem tam etkisi 40 da geliyor zaten 30 da yeterli olur ama genede.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
ardas, Bir saat önce yazdı:

milkthistle alabilirisn onun dışında oxandroloneyi kullancaksan piramit şeklinde kullanabilirsin 1-2-3 diye çıkarsın 3-2-1 diye düşersin 30mg ın altına düşmeni tavsiye etmem tam etkisi 40 da geliyor zaten 30 da yeterli olur ama genede.

Teşekkür ederim. Bende piramit şeklinde düşünüyorum. Başka yapmam gereken yada almam gereken herhangi bir şey var mı acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89

Oxandrolone/Anavar kullanıyorsan endişelenmen gereken şey karaciğer değil böbrek olur genelde böbrekte metabolize edilir koruyucu kullanmaya gerek yoktur eğer orijinal ise. Günlük 30-50mg aralığında kullanabilirsin 2 hafta on 2 hafta off yaparsan baskılanma minimal olur ama alacağın etki de kanda birikme yapmadığından yani tepe noktasına çıkamayacağından oranla sınırlı olur… Off verdiğin sürelerde Testosteron üretimini destekleyecek gıdalar ve takviyeler tüketerek sorun yaşamayabilir ve yıl boyunca bile bu kürü sürdürebilirsiniz. PCT gerektirme şansı neredeyse 0 çoğu kullanıcı Anavar sonrası PCT zaten yapmaz radikal kalori açığı oluşturursan eğer ki elbette baskılanma çok daha yoğun olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    475
crizbi01, 49 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim. Bende piramit şeklinde düşünüyorum. Başka yapmam gereken yada almam gereken herhangi bir şey var mı acaba?

hayır omega 3 filanda kullanabilirsin ama ilaç kullanmıyorkende kullanıyorkende.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Oxandrolone/Anavar kullanıyorsan endişelenmen gereken şey karaciğer değil böbrek olur genelde böbrekte metabolize edilir koruyucu kullanmaya gerek yoktur eğer orijinal ise. Günlük 30-50mg aralığında kullanabilirsin 2 hafta on 2 hafta off yaparsan baskılanma minimal olur ama alacağın etki de kanda birikme yapmadığından yani tepe noktasına çıkamayacağından oranla sınırlı olur… Off verdiğin sürelerde Testosteron üretimini destekleyecek gıdalar ve takviyeler tüketerek sorun yaşamayabilir ve yıl boyunca bile bu kürü sürdürebilirsiniz. PCT gerektirme şansı neredeyse 0 çoğu kullanıcı Anavar sonrası PCT zaten yapmaz radikal kalori açığı oluşturursan eğer ki elbette baskılanma çok daha yoğun olur.

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Testosteron için off zamanlarında ek takviyelerle destekleyeceğim. Böbrekler karaciğer için Enginar haricinde yapmam gereken bir şey var mıdır? Aylık olarak düzenli Kan testi de vereceğim hormonlar ve alt-ast değerlerimi takip edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    475
crizbi01, 17 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Testosteron için off zamanlarında ek takviyelerle destekleyeceğim. Böbrekler karaciğer için Enginar haricinde yapmam gereken bir şey var mıdır? Aylık olarak düzenli Kan testi de vereceğim hormonlar ve alt-ast değerlerimi takip edeceğim.

yok engilen yada milk thistle ikisinden biri yeter zaten eğer orijinal anavarsa fazla yormaz vücudu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    89
crizbi01, 13 saat önce yazdı:

Dostum, koruyucu kullanmana gerek bile yok böylesine hafif bir steroid küründe hatta prensiplerim olmasa kan tahliline de hiçbir şekilde gerek yok derim ama kontrollü ilerleme benim için bir mottodur. ALT ve AST değerleri yanıltır dostum sadece karaciğere yoktur bu enzimler kalp olsun vücuttaki bütün kaslarda vardır ve kas hasarı olursa bu enzimlerde artış görülür ve yanıltıcı sonuçlar verir. GGT ve bilirubin değerleri çok daha tutarlı sonuçlar verir bize. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Dostum, koruyucu kullanmana gerek bile yok böylesine hafif bir steroid küründe hatta prensiplerim olmasa kan tahliline de hiçbir şekilde gerek yok derim ama kontrollü ilerleme benim için bir mottodur. ALT ve AST değerleri yanıltır dostum sadece karaciğere yoktur bu enzimler kalp olsun vücuttaki bütün kaslarda vardır ve kas hasarı olursa bu enzimlerde artış görülür ve yanıltıcı sonuçlar verir. GGT ve bilirubin değerleri çok daha tutarlı sonuçlar verir bize. 

Teşekkür ederim bunlara da dikkat edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli hocalarım. Anavar - testo kürüne başlamayı düşünüyorum anavar tercih etmemin sebebi sakatlık yaşamış olmam ve büyük ölçüde iyileşsem bile hala eski halime dönememiş olmam. Anavarın eklemler üzerinde ve inflamasyon üzerindeki etkilerini okumuştum, bu konu altında yine tavsiye almak isterim. Peptid daha önce defalarca düşündüm ancak bütçemi aşıyor, ayrıca süreçte kaybettiğim kas kütlesininde üzerine çıkmak için kür yapmak daha çekici geliyor bana. Şimdiye kadar yazdıklarım başlıktan bağımsız ama yine de bunlar hakkında da fikir almak isterim. Şimdi geleyim başlığa. İlk kür öncesi kan testimi verdim inşallah sonuçlar aşağıda. 

Ayrıyeren daha önce yakın bir tarihte başka bir test daha yaptırmıştım hormon testi değil ama haricinde kapsamlı bir testi, herşey referans aralığındaydı. vit d, b12 vs...
      Prolaktin yüksekliği için önlem almam gerekiyor mu? Ashwaganda kullanıyorum önemli bir süredir, gerçekten etkisini hissettiğim bir takviye, o stres eksikliğini hissediyorum. Onun etkisi olabilir mi? Onun haricinde de aklıma başka bir sebep gelmiyor.. 3 yıllık bir spor geçmişim vardı ve uzun süredir, 4 aydan fazla antrenman yapmıyorum belki ondandır da bilmiyorum. 
      Sonuçta;
      1) Anavar-testo sakatlığı hafifletmek ve ilk kür için uygun mudur? Doz olarak ne önerirsiniz?
      2) Prolaktin için ne yapmam lazım ya da bişey yapmalı mıyım?
    • Yazan: Boemss
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Clenbuterol almak istiyorum ama sizce en iyi ve en güvenilir markalar nelerdir?
    • Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kişisel bilgilerim:
      Yaş: 23 Spor tecrübem : 7 yıl Aktif spor durumum : 6 ay Kg : 95 Daha iyi bir form yakalamak için:
      Rad 140 Anavar Provion Kürü düşünüyorum elimde x bir satıcıdan aldığım swiss pharma rad 140 ve optimum marka anavar var önerebileceğiniz bir durum var mı bu marka tr üretimiymiş ama satıcıyı tanıyorum sağlam bir  yerden aldım sizin düşünceleriniz nelerdir
      Güncel formum ve ürün fotoğrafı ekte:

• Yazan: anlv
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Yapmayı planladığım kür:
      TESTOSTERON ENANTHATE OXANDROLONE RIMABOLONE Kürü yapmayı düşünüyorum. Şuan yağ oranım yüksek fakat küre düşük kilolarda girmeyi planladığımdan dolayı sert diyet yapıyorum önceden clenbuterol kullandım ve kalp sorunum vs olmadı şu an yağ oranı yüksek olduğundan dolayı clenbuterol kullandığımda sorun teşkil eder mi? Veya önerebileceğiniz başka bir şey varsa yazar mısınız?
    • Yazan: Hakansteo
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      Kişisel bilgilerim:
      Kilo 93-94 Yağ oranı %15-16 civarı Kür detaylarım: swiss pharma
      Günde 30mg winstrol  Spordan önce 1 tablet clenbuterol (ilerleyen günlerde artabilir etkiye göre) Günde 30mg oxandrolon Definasyon kürü yapacağım. Bilgisi olan veya yorumu olan varsa bilmek isterim.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.