Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

batmanflash

Hangi marka supplement tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

batmanflash    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Aşağıdaki marka supplementlerden hangisi güvenilir?

• High Nutrition
  • Bodymax
  • Powerlife
  • Xtreme Nutrition

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    462

hiçbiri sırf ucuz diye bu markalara yönelme ucuz olan malın ucuz olmasının bi sebebi var :) .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
ardas, 9 dakika önce yazdı:

hiçbiri sırf ucuz diye bu markalara yönelme ucuz olan malın ucuz olmasının bi sebebi var :) .

Bunun için soruyorum. Bunların ucuz olmasının sebebi tozun işlevsizliği mi ? Sizin öneriniz nedir ? Bigjoy iyi midir mesela ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    462
batmanflash, 15 dakika önce yazdı:

Bunun için soruyorum. Bunların ucuz olmasının sebebi tozun işlevsizliği mi ? Sizin öneriniz nedir ? Bigjoy iyi midir mesela ?

Evet misal adam içeriğine wpc80 yazmış ama alakası bile yok analiz raporu olmadığı için arkasına istedikleri gibi yazıyorlar değerleri. Bigjoy iyi instagramda filan bazı markalar %20-30 indirim yapıyorlar lansmana özel grizzonede vardı en son wpc80 dubai çikolatası aromalı 1.8kg 1450tl di.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
ardas, 45 dakika önce yazdı:

Evet misal adam içeriğine wpc80 yazmış ama alakası bile yok analiz raporu olmadığı için arkasına istedikleri gibi yazıyorlar değerleri. Bigjoy iyi instagramda filan bazı markalar %20-30 indirim yapıyorlar lansmana özel grizzonede vardı en son wpc80 dubai çikolatası aromalı 1.8kg 1450tl di.

Teşekkür ediyorum çok. Wpc değerini doğru veren bir marka veya bunu doğrulayabileceğimiz bir mekanizma var mı ? Analiz raporları da gerçeği yansıtmayabilir sonuçta. Belirli sertifikalar alıyorlar mı ?

mustafaskh, 44 dakika önce yazdı:

F/P açısından grizzone olabilir 

Daha önce duymamıştım. Baktım da, fiyatı uygun.

En verimli protein tozu türü olarak Whey ve Beef'i değerlendiriyorum. Bunlar doğru mudur ? Bir de toz sütle mi suyla mı alınmalı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    7

Kanka ben Trendyol dan run nitrution diye bişey aldım  bir sivilcelenme yaptı anlatamam supplementlerin protein tozu hiçbir şey yapmamisti bence uzak dur böyle markalardan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
Yasar, Şimdi yazdı:

Kanka ben Trendyol dan run nitrution diye bişey aldım  bir sivilcelenme yaptı anlatamam supplementlerin protein tozu hiçbir şey yapmamisti bence uzak dur böyle markalardan 

Geçmiş olsun kankam. İşte işlevli bir toz düşünüyorum. Deneyimlerin varsa sporla ilgili, özele gelebilir misin ? Buradan sorup yanıt almam çok uzun sürüyor, bir de birden fazla sorum var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2

Elimde eskiden kullandığım bir protein tozu var. Bu tozun son kullanma tarihinin üzerinden 1 yıl kadar geçmişti. Daha sonra ben difrize atarak aktiviteyi tamamen dondurdum. Bu üründen kullansam, kokusu rengi dokusu vs normal ise, protein anlamında işlevsel olur mu ? @ardas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    462
batmanflash, 7 dakika önce yazdı:

Teşekkür ediyorum çok. Wpc değerini doğru veren bir marka veya bunu doğrulayabileceğimiz bir mekanizma var mı ? Analiz raporları da gerçeği yansıtmayabilir sonuçta. Belirli sertifikalar alıyorlar mı ?

En verimli protein tozu türü olarak Whey ve Beef'i değerlendiriyorum. Bunlar doğru mudur ? Bir de toz sütle mi suyla mı alınmalı ?

Sertifikaları var kutunun üzerinde de mevcut eline ulaştığında ordan da bakabilirsin analiz raporuda var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
ardas, 1 dakika önce yazdı:

Sertifikaları var kutunun üzerinde de mevcut eline ulaştığında ordan da bakabilirsin analiz raporuda var.

Teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    462
batmanflash, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim.

rica ederim yani kısaca diceğim bu tarz güvenilir markaların indirimlerini yakalayıp stok yapabilirsin protein oceanda da kreatin lansmana özel indirim oluyor bazen 2 kutu alırsın 4 ay yeter zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    7
batmanflash, 13 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun kankam. İşte işlevli bir toz düşünüyorum. Deneyimlerin varsa sporla ilgili, özele gelebilir misin ? Buradan sorup yanıt almam çok uzun sürüyor, bir de birden fazla sorum var.

Valla benim cildim sivilceye yatkın supplementlerin kendi proteinini kullandigimda sivilce olmadı hardline kullandim bir kutu o da çok sivilce yaptı bana birde bigjoy kullandım o da yaptı weider scitech falan kullanmadım daha 🥺

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
Yasar, 8 dakika önce yazdı:

Valla benim cildim sivilceye yatkın supplementlerin kendi proteinini kullandigimda sivilce olmadı hardline kullandim bir kutu o da çok sivilce yaptı bana birde bigjoy kullandım o da yaptı weider scitech falan kullanmadım daha 🥺

Hömm. Ama sivilceye yatkın olsan da yapması gene de bir olay. Hardline ben de kullandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    462
batmanflash, 26 dakika önce yazdı:

Elimde eskiden kullandığım bir protein tozu var. Bu tozun son kullanma tarihinin üzerinden 1 yıl kadar geçmişti. Daha sonra ben difrize atarak aktiviteyi tamamen dondurdum. Bu üründen kullansam, kokusu rengi dokusu vs normal ise, protein anlamında işlevsel olur mu ? @ardas

tozların üzerinde yazan son kullanma tarihi değil tavsiye edilen tüketim tarihi o tarihten sonra ürünün yapısında kokusunda bozulmalar olabilir anlamında son kullanma tarihi ise ürünün o tarihten sonra kullanılmaması gerektiğini belirtir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
ardas, 28 dakika önce yazdı:

tozların üzerinde yazan son kullanma tarihi değil tavsiye edilen tüketim tarihi o tarihten sonra ürünün yapısında kokusunda bozulmalar olabilir anlamında son kullanma tarihi ise ürünün o tarihten sonra kullanılmaması gerektiğini belirtir.

Tett miymiş. Aklımda skt olarak kalmış. Eğer öyleyse tamam. Teşekkür ediyorum.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
daemon    2

Whey alıcaksanız:
hardline
supplementler

diğer amino asitler için:
hangisiz ucuzsa (tercihen kingsize, ssn vb.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
daemon, 12 dakika önce yazdı:

Whey alıcaksanız:
hardline
supplementler

diğer amino asitler için:
hangisiz ucuzsa (tercihen kingsize, ssn vb.)

Teşekkür ediyorum. Whey'in en verimlisi olduğu söylenir. Bu doğru mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    462
batmanflash, 12 dakika önce yazdı:

Teşekkür ediyorum. Whey'in en verimlisi olduğu söylenir. Bu doğru mu ?

neye göre protein tozları srasından mı yoksa diğer supplementler arasından mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
ardas, Şimdi yazdı:

neye göre protein tozları srasından mı yoksa diğer supplementler arasından mı ?

Protein tozu türevi olarak. Kazein, Isolate vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    24

Ucuz ve yerli marka kesinlikle kullanmam, maddiyattan dolayı illede yerli kullanacak olursam supplementlerin kendi ürünlerini ve kingsize (oda supplementlerin) kullanırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batmanflash    2
Adrian, 33 dakika önce yazdı:

Ucuz ve yerli marka kesinlikle kullanmam, maddiyattan dolayı illede yerli kullanacak olursam supplementlerin kendi ürünlerini ve kingsize (oda supplementlerin) kullanırım.

Teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    68
batmanflash, 6 saat önce yazdı:

Grizzone whey al geç ve ben süt ile karıştırıyordum tat olarak daha iyi olduğu için ama tabi zevkler renkler değişir. Ekstra olarak istersen direk aromasız wpc70 satan yerler var 400 500 tlye 

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    462
batmanflash, 9 saat önce yazdı:

Protein tozu türevi olarak. Kazein, Isolate vs.

Isolate daha iyi tabi ama o fiyata değmez içindeki 1-2gr şeker bişi yapmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.