-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yigit3541
Merhaba değerli forum üyeleri
Forumda yeniyim ve kendimin de şikayetçi olduğu ve birçok kişinin sorunu olan cilt sağlığı ile ilgili neler yapılabilir bununla ilgili bilgi paylaşımı yapmak için bu başlığı açtım
Herkezin bildiği gibi çeşitli anabolik lerin yan etkisi olan çoğumuzun çektiği sivilce probleminden nasıl kurtulabiliriz
Ben genetik olarak sanırım bu duruma yatkın biriyim steroid ile alakam yok iken bile beslenme ile sivilcelerim çoğalırdı Kür içinde 4.haftadan sonra dahada artıyor bu sorunum ve pct bitene kadarda devam ediyor azalıyor artıyor ama hiçbir zaman bitmiyor kan testleri mde AST-ALT değerilerim referans değerleri aralığında olsa bile bu değişmiyor
Milk thistle düzenli hayatımda kullanıyorum
Onun dışında
Omega 3 - magnezyum - C vitamini - düşük dozlarda içeriği olan multivitamin
Ve beslenmeme yeşillik te ekliyorum
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
Yazan: Dagcıkomando
Normalde yağlı bir cildim var,bir de dışarıdan aldığım steroid de androjenik yapısı gereği ekstradan yağlandırıp sivilce sorunumu ağırlaştıracaktır.Bu yüzden kürde yağ üretimini baskılamam için kür boyunca roaccutane kullanmayı düşünüyorum,karaciğer için oral steroid kullanmayıp nac 600 kullanacağım.Sizce nasıl olur,deneyimleriniz var mı ?
-