-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Burak hoca ile sarms + yohimbine kürü ( 22 kilo verdim )
Oluşturan:
Margot, in Sarms Referansları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Tkaya
Merhabalar hocalarım abilerim kardeşlerim,
İlk defa küre giriyorum 2 yıl gibi bir sure gym lerde vakit gecirmis biri olarak ekte paylastigim resimdeki ilacları su sekilde kullamaya bugun itibari ile başladım;
yaş 26 boy 1.83 kilo 81 İLAÇLAR:
2 adet testo ent 2 adet bolde 1 adet masteron ent 1 adet turinabol Kullanım pazartesi-cuma :
1 ml testo ent 1 ml bolde 0.5 ml masteron ent 2. Hafta arimidex ve tamoxifen 1 er adet 3. hafta 2 şer adet Beslenme:
(1. ÖĞÜN) 5 yumurta 1 tam 150 gram yulaf/pirinç unu 150gr salatalık 2 adet ceviz (2.ÖĞÜN) 300 gr bonfile 150 gr pirinç 200gr yeşil salata 5gr zeytin yağı (3.ÖĞÜN) Protein tozu 80gr yulaf ya da 75gr vitargo (4.ÖĞÜN) 300 gram tavuk/hindi göğüs 200gram yeşil salata 120 gr pirinç Yeşil salata-yeşil kabak Yarım limon 5gram zeytin yağı (5.ÖĞÜN) 250 gram balık Yeşil salata 100gr patates Kan testim ve antrenman programım asadaki gibidir beni engin tecrübelerinizle bu kur programımı değerlendirir misiniz rica etsem vereceğiniz her turlu bilgi beni bir adim daha öne taşıyacaktır teşekkürler şimdiden iyi forumlar
-
Yazan: ahmet377
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 aylık cruise dönemini yeni bitirdim.
Bundan önceki kürüm:
TESTOSTERON ENANTHATE DECA DURABOLIN BOLDENON Şuanda ise 2 aylık cruise nin ardından:
TESTOSTERON ENANTHATE TRENBOLONE ENANTHATE BOLDENON Kürüne başladım 3 gün önce pazartesi ilk enjeksiyonumu yaptım ve gelişimimi de kür başlangıcımı da burada hafta hafta paylaşmayı düşünüyorum bu sayede hem güzel muhabbet açılır, hem de eksik ve kaçırdığım noktalar olursa ve karşılaştığım sorunlarda forumdan tavsiye almış olurum ve deneyimlerim sonucu başkalarına da yardımım dokunmuş olur.
kilom 85 boyum 176 Amacım 90 nın üstüne mümkün olduğunca temiz çıkmak bu yüzden bu kürde deca yerine treni tercih etme gereği duydum. 2-3 senedir aralıklı kür yapıyorum bu 3. veya 4. tren kürüm olacak 10-12 haftalık bi tren kürü düşünüyorum şuanda.
Ekstra kür düşüncem:
TESTOSTERON ENANTHATE 500 MG TRENBOLONE ENANTHATE 500 MG BOLDENON 400 MG İle başlayıp ilerleyen haftalarda tren ve testoyu arttıracağım...
-
Yazan: Memo41
Bu gün ilk kürüme girmiş bulunmaktayım haftalık 500 sustanon 200 rimobolan almaktayım salı ve cuma olarak iki böldüm bana önerebileceğiniz ve bir küçük olarak abilerimin anlatmak istediği şeyler varsa bunları bilmek isterim,
Güncel formu mu yarın ekleyeceğim, ve her ay güncel formumu koyacağım.
-
Yazan: Taha2323
Öncelikle merhaba abilerim hocalarım,
Kişisel bilgiler:
28 yaş 180 boy 66 kilo 3 aydır fitness yapmaktayım Güncel formum ve kür öncesi gerekli kan testslerimi yaptırdım onlarda fotolarda mevcuttur. Küre başlama kararı aldım!
Kür başlangıç tarihi ( 05.08.2024 ) ve 20 hafta olacak:
Testo 250 mg ( pazartesi 250 + perşembe 250 ) bolde 200 mg ( pazartesi 200 + perşembe 200 ) ilk 4 hafta Danabol ( sabah 10 mg + öğle 10 mg + akşam 10 mg ) Konuyu açma amacım siz değerli abilerim ve hocalarım ile gelişim sürecimi paylaşma tecrübelerinizden varsa tavsiyelerinizi almak teşekkür ederim hepinize şimdiden. Her 4 haftada bir foto ve tahlillerimin güncellemesini yapacağım.
Ek olarak şöyle bir sorum var karaciğer ve böbrek koruyucu almadım şuan için almalı mıyım?
-
Yazan: Askabar
Merhabalar arkadaşlar,
Buraya uzun süredir kendin için bir şeyler yazmıyordum.
Şuan yeni kürüme start verdiğim için buraya da yazmak istedim. Benim için de hem not defteri olacak hemde değişimimi görmek için fırsat olacak. Güncel kür planım hayat düzenimden dolayı daha güvenilir sayılabilecek bir şekilde ilerleyecek.
Başlangıç olarak;
500 Testosteron Enanth 400 Primobolan 300 Npp ( ilk 4-5 hafta olacak sadece ) Normalde her kürüme gh eklerim 3 iü bile olsa ama bu sefer başlangıç ta eklemeyi düşünmüyorum. İlerde insülin eklersem insülin kullandığım süre boyunca 6-8 iü eklerim. Şuan için günlük 30-50 mcg İgf-1 lr3 ekleyeceğim. İnsilün planlamam suan için yok 4-5 hafta sonra npp sonrası istenilen yağ oranına düşersem eklemeyi düşünüyorum. Eklemezsem 40 gün igf-1 kullanıp sonra 20-30 gün ara verip sonra tekrar igf-1 eklerim. Yaklaşık 15 gündür 0 karb gidiyorum. Bu hafta kademeli artışlar ile 350 karb a çıkacağım. Eklediğim fotolarda ki küçük görünmemin sebebi 0 karb gitmem
Uygulayacağım Beslenme planım;
350 pirinç 100 pirinç unu 3-4 ölçü whey (şuan mutant kullanıyorum ) 300 kıyma, 300 tavuk, 300 balık (karides),5 yumurta
-