Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fiorentina

Hormon kullanımı sonrası vücudun eski haline dönmesi durumunu nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

fiorentina    9

Selamlar biraz uzun ve detaylı yazacagım anlayışınız icin teşekkür ederim. 

4yıldır bu sporu yapıyorum hep naturaldim steroit korkusu yüzünden mk677 kararı almıştım ufaktan yoluma destek olsun diye. İsim vermek sorun olur mu bilmiyorum o yüzden bişe demeyeyim ünlü bir youtuber den aldım diyeyim.

Natural olmama ragmen saglam ve dikkat çeken bir formum vardı mk kullandıktan sonra cok kısa sürede cok hızlı şişmeye ve cok hızlı sonuc almaya başladım her şey mükemmel ve kusursuzdu hayatımda hiç olmadığım kadar enerjiktim kaldırdıgım ağırlıklar cok güzel arttı eksik bölgem olan kollarım kafam kadar şişti ve dopdoluydu. vücudum cok hızlı değişti. Kullanımı kestikten 1 ay sonra düşüş başladı bende ve her antreman daha da kötüye gitmeye başladım hem formum hem agırlıklarım düştü ve şuanki formum mk kullanmaya başlamadan önceki natural formumdan bile daha kötü. Kısa kollu giymeye bile utanır oldum ölçülerim düştü ve fazla sönük duruyorum moral olarak bu beni mahvediyor. Her anteemanın hareketi agırlıgı tekrarı deftere yazan birisiyim şimdi kafam bozuldu artık birisi bana bir yol göstersin ne yapabilirim???? bu iş böyle gitmeyecek gibi bi şekilde bu durumdan kurtulmak istiyorum lütfen bilgili hocalar bana yardım etsin kafayı yiyecek kadar manyak oldum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    8

Dostum kullandığın ürünün markası nedir? Mk677 hızlı şişirmez ve hormonlarını kolay kolay etkilemez. Kullandığın ürünün içine muhtemelen dianabol gibi steroidler koymuşlardır. 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    183

Bunu oku anlarsın ne kullanırsan kullan geriye döneceksin. dönüş süreleri değişkenlik gösterebilir kabiliyetlerine göre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
  1. Kullandığın markayı söyler misin?
  2. Mk677 yerine danabol koymuş olabilirler.
  3. Cinsel sorun var mı?
  4. Kan tahlili yaptırdın mı?
  • Beğen 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fiorentina    9
Diver, Bir saat önce yazdı:
  1. Kullandığın markayı söyler misin?
  2. Mk677 yerine danabol koymuş olabilirler.
  3. Cinsel sorun var mı?
  4. Kan tahlili yaptırdın mı?

1. Oxygen

2. Bilmiyorum

3. Cinsel sorun ereksiyon olarak yaşamadım 1 hafta kadar erken gelme oldu sadece sonra geri normale döndü. (Düzenli cinsel hayatım var suan bir sorun sıkıntı yok)

4. Hayır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
fiorentina, 7 dakika önce yazdı:

1. Oxygen

2. Bilmiyorum

3. Cinsel sorun ereksiyon olarak yaşamadım 1 hafta kadar erken gelme oldu sadece sonra geri normale döndü. (Düzenli cinsel hayatım var suan bir sorun sıkıntı yok)

4. Hayır

Dostum kan tahlili yaptırmanı öneririm. Piyasada adı çıkmış bir markayı almışsın malesef kim bilir içinde ne vardı. Aşağıya attığım testleri yaptır.

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fiorentina    9
Diver, 7 dakika önce yazdı:

Dostum kan tahlili yaptırmanı öneririm. Piyasada adı çıkmış bir markayı almışsın malesef kim bilir içinde ne vardı. Aşağıya attığım testleri yaptır.

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh

Devlet hastanesinden bu testleri yaptırabiliyor muyuz? Ayrıca şunu demek istiyorum ben ilactan falan cok korkan birisiydim şimdi şunu diyorum artık en ufak bi mk677 tek başına bile bana bunu yaptıysa demek ki ilaca girsem bambaska işler olacaktı. Artık icim icini yiyor resmen 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
fiorentina, 1 dakika önce yazdı:

Devlet hastanesinden bu testleri yaptırabiliyor muyuz? Ayrıca şunu demek istiyorum ben ilactan falan cok korkan birisiydim şimdi şunu diyorum artık en ufak bi mk677 tek başına bile bana bunu yaptıysa demek ki ilaca girsem bambaska işler olacaktı. Artık icim icini yiyor resmen 

Kullandığın mk677 değildi. İstemeden steroid kullanmışsın :) Bu testleri devlet hastanesinde dahiliyeciye yaptırabilirsin. Sakin ol herşeyin bir çözümü var :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fiorentina    9
Diver, 21 dakika önce yazdı:

Kullandığın mk677 değildi. İstemeden steroid kullanmışsın :) Bu testleri devlet hastanesinde dahiliyeciye yaptırabilirsin. Sakin ol herşeyin bir çözümü var :)

Hocam öyle diyosunuz ama hani diyorlar steroit kullanınca yok kalkmaz yok şöyle olur yok böyle olur. Her şey mükemmeldi aşırı enerjiktim cok güzeldi ve cinsel sorunda yaşamadım sadece mk yı kestikten  somra 1hafta erken gelme oldu sonra geri öncekine döndük. Cinsel ilişkide bir sorun sıkıntı yok mesela. Eğer steroit böyle bişeyse ben korkularımı yendim kendimi cok daha üst seviyelerde görmek istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
fiorentina, 2 dakika önce yazdı:

Hocam öyle diyosunuz ama hani diyorlar steroit kullanınca yok kalkmaz yok şöyle olur yok böyle olur. Her şey mükemmeldi aşırı enerjiktim cok güzeldi ve cinsel sorunda yaşamadım sadece mk yı kestikten  somra 1hafta erken gelme oldu sonra geri öncekine döndük. Cinsel ilişkide bir sorun sıkıntı yok mesela. Eğer steroit böyle bişeyse ben korkularımı yendim kendimi cok daha üst seviyelerde görmek istiyorum.

😂  yavaş ol şampiyon 😄😄 Doğru kullanım olsa bile risk her daim bulunur. Bu iş hiç basit değil forumda bolca vakit geçir. Neyin ne olduğunu öğren ondan sonra kullanmak istersen yardımcı oluruz. Önce bilgilenmelisin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fiorentina    9
Diver, 7 dakika önce yazdı:

😂  yavaş ol şampiyon 😄😄 Doğru kullanım olsa bile risk her daim bulunur. Bu iş hiç basit değil forumda bolca vakit geçir. Neyin ne olduğunu öğren ondan sonra kullanmak istersen yardımcı oluruz. Önce bilgilenmelisin.

1 yıldır hep araştırma yapıyorum ufak caplı.natural olarakta burdan öte gidebileceğimi cok sanmıyorum acıkcası. Hep kafamdaydı fakat hep korkuyordum kendime dedim yarısmacı değilsin bişe değilsin ufaktan en düşük doz sarm al yolumu desteklesin yeter dedim kendime. Ama şimdi diyorum en ufak doz sadece bi mk da bile böyle olduysa demek ilaçta neler neler olacak... Haftada 1 sustanon düşünüyorum ilk deneyim olarak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    186
fiorentina, 2 saat önce yazdı:

1 yıldır hep araştırma yapıyorum ufak caplı.natural olarakta burdan öte gidebileceğimi cok sanmıyorum acıkcası. Hep kafamdaydı fakat hep korkuyordum kendime dedim yarısmacı değilsin bişe değilsin ufaktan en düşük doz sarm al yolumu desteklesin yeter dedim kendime. Ama şimdi diyorum en ufak doz sadece bi mk da bile böyle olduysa demek ilaçta neler neler olacak... Haftada 1 sustanon düşünüyorum ilk deneyim olarak 

yaptığın araştırmanın doğruluğundan çok emin değilim kalkmaz etmez muhabbetleri bir kaç adı çıkmış hatta bu konuda kendina ait (decadick/trendick) ismi olan Deca ve Tren yüzünden yayılan bir durum veya eski sporcuların bilinçsiz dianabol anapolon tarzı eczaneden rahat temin edebilecekleri östrojeni tavan yaptıran steroidlerin eseridir. Mk677'nin senin üretimine bir etkisi olmaması gerekir eğer orijinal hammaddeyse Testestoron değerin %5-10dan fazla oynamayacaktır bile buda üretime olan negatif veya pozitif etkileri yüzünden veya Prolaktini arttırabileceği içindir. Sen hemen şişip büyüdüğünü söylüyorsun tablet olarak bunu sana yaptırabilecek ilaç türleri (anapolon,dianabol v.b) tarzı ilaçlardır ve kürü kestiğinde de ani kayıpları bu ilaçlarda yaşayabilirsin sadece. üzülerek belirtiyorum sahte bir ürün kullanmışsın üretimlerini ve şuan ki testestoron e2 değerlerini kontrol ettirmeni tavsiye ederim çünkü epey bi düşmüş olmaları gerekir ve pct de yapmadığın için düşük seviyelerde seyrediceklerdir bir süre daha sen önce bir test ver devamında gerekliyse bir pct protokolü uygularız ve sorununu da çözmüş oluruz bir daha ününe ve şöhretine güvendiğin insanlardan hormon almadan önce tekrar düşün derim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fiorentina    9
Vezuchiy, 4 saat önce yazdı:

yaptığın araştırmanın doğruluğundan çok emin değilim kalkmaz etmez muhabbetleri bir kaç adı çıkmış hatta bu konuda kendina ait (decadick/trendick) ismi olan Deca ve Tren yüzünden yayılan bir durum veya eski sporcuların bilinçsiz dianabol anapolon tarzı eczaneden rahat temin edebilecekleri östrojeni tavan yaptıran steroidlerin eseridir. Mk677'nin senin üretimine bir etkisi olmaması gerekir eğer orijinal hammaddeyse Testestoron değerin %5-10dan fazla oynamayacaktır bile buda üretime olan negatif veya pozitif etkileri yüzünden veya Prolaktini arttırabileceği içindir. Sen hemen şişip büyüdüğünü söylüyorsun tablet olarak bunu sana yaptırabilecek ilaç türleri (anapolon,dianabol v.b) tarzı ilaçlardır ve kürü kestiğinde de ani kayıpları bu ilaçlarda yaşayabilirsin sadece. üzülerek belirtiyorum sahte bir ürün kullanmışsın üretimlerini ve şuan ki testestoron e2 değerlerini kontrol ettirmeni tavsiye ederim çünkü epey bi düşmüş olmaları gerekir ve pct de yapmadığın için düşük seviyelerde seyrediceklerdir bir süre daha sen önce bir test ver devamında gerekliyse bir pct protokolü uygularız ve sorununu da çözmüş oluruz bir daha ününe ve şöhretine güvendiğin insanlardan hormon almadan önce tekrar düşün derim.

Tamam hocam test verip buraya atacagım. Detaylı bilgi icin teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Merhabalar.

Arkadaşlara katılıyorum. Çok yüksek ihtimalle danabol kullandın MK677 diye. MK677 kullanan biri olarak söylüyorum şu saydıkların MK677'den olmaz.

Üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama danabol doluluğu ile natural halini kıyaslama. Bize lütfen rakamlarla gel. Mesela natural iken kollar kaç cm idi? Danabolün sonunda kaç cm? Şuan kaç cm? Kişinin algısı yanıltabiliyor. Ama rakamlar yanılmaz.

Eğer döngün sekteye uğradı yada kondisyon kaybetti ise küçük bir PCT ve @SERKO'nun "Bitkisel Kür 1" başlığı ile halledersin. Ama yok danabollü halinle kıyaslıyorsan algı düzeltilmeli. Bunun içinde bize rakamlar lazım. Test sonuçları ve ölçüler.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.