Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Soju

Kür içi kasıklarda ve böbreklerde ağrı sorunum var! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Soju    17

Herkese selamlar sevgiler. Testo bolde masteron ve kick start dianabol (4 hafta) kürümün 9. haftasını geride bıraktım. Test sonuçlarında her şey olması gerektiği gibiydi herhangi bir sorun yoktu. Fakat son 3 gündür böbreklerimden kasıklarıma doğru ara ara aşırı şiddetli ara ara durgunlasan bir ağrı söz konusu.

Önce üşüttüğümü vs düşündüm. 2 gündür ağrı kesici kas gevşetici serum yaptırıyorum. Düzeliyor fakat tekrar baslıyor. Mevcut kürümün bu sekilde bir yan etki yapması söz konusu mudur? Henüz ilk kürüm oldugu icin tecrübesizim. Eğer ilaçlarla ilgiliyse nasıl bir yol izlemeliyim? @Diver @rastlantisal @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mustafaskh    74
gönderildi (düzenlendi)

Tekrardan hemogram testi ver ek olarak bolde böbrek üstünde çok sıkıntılı bir ilaç, minimum 5lt su iç aşağısına inme. Ve çok geçmiş olsun.

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Geçmiş olsun dostum. Son tahlilini gönderir misin?  Böbreklerde kum, taş veya enfeksiyon olabilir. En güzeli ürolojiye gitmen olacaktır. Aşağıya attığım testleri de ürolojiye gidemezsen yaptırırsın.

• Alt
  • Ast
  • Tam kan
  • Crp
  • Bun
  • İdrar tahlili 
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • Sodyum, potasyum ve kalsiyum 
  • pct
  • Ürik asit 
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun dostum. Son tahlilini gönderir misin?  Böbreklerde kum, taş veya enfeksiyon olabilir. En güzeli ürolojiye gitmen olacaktır. Aşağıya attığım testleri de ürolojiye gidemezsen yaptırırsın.

• Alt
  • Ast
  • Tam kan
  • Crp
  • Bun
  • İdrar tahlili 
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • Sodyum, potasyum ve kalsiyum 
  • pct
  • Ürik asit 

Abi yarın sabah erkenden ac karnına test verip sonucunu atacagım buraya. Bir bakalım. Üroloji secenegi de aklımda. Cok tesekkür ederim seviliyorsun 🫡

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Soju, 47 dakika önce yazdı:

Abi yarın sabah erkenden ac karnına test verip sonucunu atacagım buraya. Bir bakalım. Üroloji secenegi de aklımda. Cok tesekkür ederim seviliyorsun 🫡

kaç kalori alıyorsun ve  ne kadar su içiyorsun belki bolde zorlamış olabilir arkadaşın dediği gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Vezuchiy, 9 saat önce yazdı:

kaç kalori alıyorsun ve  ne kadar su içiyorsun belki bolde zorlamış olabilir arkadaşın dediği gibi

Sanırım suyu az iciyorum 4-5 litrelere asla cıktıgımı düsünmüyorum belki 3 bucuk civarı iciyorumdur. Arttırmam gerektiginin farkındayım önlem alacagım herkes böyle söylüyorsa bir bildiginiz vardır demek ki 🫡

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851

Boldenonun böbrek damarlarını genişletici etkisinden kaynaklanabilir...Tansiyon ilacı kullanıp duruma bakabilirsin...Arkadaşların da dediği gibi kesin böbrek kaynaklı bir sorunsa, kum taş idrar kesesi iltihabı vb. durumlar sözkonusu da olabilir...

Su içmek kişisel bir durum.Herkesin metabolizması farklıdır.Fazla su da az su gibi olumsuz durumlara neden olur.En başta vucuttaki elektrolit eksikliğine tansiyon sorunlarına ve diüretik hormon artışına vb. silsile yoluyla diğer organları da etkileyebilir...İdrardan ve dışkıdan içilen suyun yeterli olup olmadığı basitçe anlaşılır...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
metinav, 15 saat önce yazdı:

Boldenonun böbrek damarlarını genişletici etkisinden kaynaklanabilir...Tansiyon ilacı kullanıp duruma bakabilirsin...Arkadaşların da dediği gibi kesin böbrek kaynaklı bir sorunsa, kum taş idrar kesesi iltihabı vb. durumlar sözkonusu da olabilir...

Su içmek kişisel bir durum.Herkesin metabolizması farklıdır.Fazla su da az su gibi olumsuz durumlara neden olur.En başta vucuttaki elektrolit eksikliğine tansiyon sorunlarına ve diüretik hormon artışına vb. silsile yoluyla diğer organları da etkileyebilir...İdrardan ve dışkıdan içilen suyun yeterli olup olmadığı basitçe anlaşılır...

Abi su miktarını arttırdım ve takribi birkac günde gövdemi sıcak tutmaya gayret gösteriyorum agrılarım hafifledi. Kan tahlili verdim @Diver abinin söyledigi degerlere baktırıyorum sonuc cıkınca sizinle de paylasırım. Degerli görüsleriniz icin cok tesekkür ederim 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju, 7 saat önce yazdı:

Abi su miktarını arttırdım ve takribi birkac günde gövdemi sıcak tutmaya gayret gösteriyorum agrılarım hafifledi. Kan tahlili verdim @Diver abinin söyledigi degerlere baktırıyorum sonuc cıkınca sizinle de paylasırım. Degerli görüsleriniz icin cok tesekkür ederim 

hocam bendede öle bi sorunlar var noldu ? acil cevap

bide böbrek ağrısı keskin mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
rimobolanberke, Şimdi yazdı:

hocam bendede öle bi sorunlar var noldu ? acil cevap

Benim böbrek-kasık agrısı hayvani boyutlara ulasmıstı 2-3 gün üst üste agrı kesici igne yaptırmak zorunda kaldım doktora gidemedim islerden dolayı. Kürün ilk 8 haftası asla böyle bir durum yoktu ama degerli hocalarımızın söyledigi gibi boldenon galiba acılmaya basladı o da böbreklerde bu tarz sıkıntılar yaratabiliyormus. Tahlilleri verdim sonuca bakacagız yine de ama agrılarım KESİLDİ. Tavsiyeler üzerine ictigim suyu arttırdım ve atlet giymeye basladım bir de aksamları sıcak suya oturuyorum sıcak tuttukca ve su ictikce kademeli olarak agrılarım kesildi cok sükür. Sana da tavsiye ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.