Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Sinan35

Alt karın yağlarını eritemiyorum! alt karın yağlarını nasıl eritebilirim?

Önerilen İletiler

Sinan35    0

Herkese merhabalar,

Size danışmak istediğim bir konu var, 

Toplamda 6 ay sürecek:

  • 1-10 hafta deca testo
  • 10-26 hafta arası Bolde testo

Kürüne başladım, deca nin 3. Haftasındayım günde 30-40 dk kardiyo yapmama ve beslenmeye dikkat etmeme rağmen, alt karını eritemiyorum, bu konuda öneriniz var mı? Ekleyeceğim başka bir ilaç yada bulk kürü sonrasında hemen kısa ester bir definasyon kürü mü yapmak gerekiyor?

Tavsiyeleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ardas    447

deca varken biraz zor östrojeni kontrol altında tutuyorsan pek sorun olmaz vücut yağ ihtiyacını o kısımdan karşıladığı için en zor ordan gider yohimbine yada enjeksiyon l carnetine alabilirsin. Tavsiyem bulktasın anlaşılan onu yakmakla vakit kaybetme yada küre başlamadan önce yapıcaktın kür sonu duruma göre 1 ay only testo devam edip definasyon kürüne girebilirsin ufak çaplı sana kalmış kan değerlerinede bağlı tabi.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    154

Danabol ile  endomorf yapıya sahip olmama rağmen 3 kg verdim karbonhidratı kısarak , sende öyle yapabilirsin 0 karbonhidrat ile zayıflayabilirsin sıfırlamayı bnde başaramadım not olarak söyliyim

tarihinde Testocu tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    71

Keşke deca gibi su tutan ve vücudu büyümeye,kilo almaya iten bir ilaca girmeden önce alt karın yağlarını eritseydiniz, tavsiyem yukarda yazdığınız gibi ilk 10 hafta deca ile bulka devam edip sonrada ufak bir mini cut yapmak, baktınız 10 hafta geçtikten sonra çok fazla yağlandınız  duruma göre direk cutda yapabilirsiniz cut için 10. hafta masteron ve winstrol de ekleyebilirsin testo boldenin yanına 

  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    164

Başlamışsın artık görmezden gelip büyümeye odaklanırsan diğer kürde halledersin.

Şuanda da yapabilirsin ama deca varken gerçekten zor olur ve mantığa ters olur karb kısman gerekicek ve boldenin acıktırma etkisinide sayarsak öğünlerin artıcaktır kardiyo aktiviteni arttırman gerekebilir bunlar glikojen harcamana neden olup kas koymanı yavaşlatır.

Formunu atar mısın daha uygun yorumlayabilmemiz için?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Ahmetphenylprop
      Selamlar,
      Şuan clean bulktayim kilom 75, 90a kadar çıkmak istiyorum fakat yağ alımını 0,5de mi 1 de mi tutmalıyım kiloma göre sizce ayrıca insülinde kullanıyorum bunu göz önünde bulundurarak yanıtlarsanız sevinirim.
    • Yazan: arnoldşıngırmıngır
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Çevremde yağ ve su oranını azaltmanın yani ciddi diyetlerin bir kaç santim boy kısaltma yapabileceğini duydum.
      Bu doğru mu sizce? @rastlantisal @metinav
    • Yazan: metinkarayagci0
      Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sizlere bir şey sormak istiyorum, bilgili kişiler yanıtlarsa sevinirim 🤗🙏 Önceden çok şişmandım ve yağ oranım tahmin edebileceğiniz üzere yüksekti. Çok şükür o durumdan kurtuldum bir miktar kütle aldım ama vücudumda deri fazlalığı, sarkması ve normal bir bireyden daha fazla miktarda yağ hücresi var. bu yüzden vücudum hiçbir şekilde estetik durmuyor.
      Düşük yağ oranlarına indim ama deri fazlalığından olsa gerek vücudum hiçbir şekilde estetik gözükmüyor sanki omuz çatısı geniş olan hayati boyunca spor yapmamış normal bir birey gibi gözüküyorum kimse spor yaptığımı anlamıyor. ayriyeten bulk yaptığım zamanlarda da muhtemelen yağ hücrelerinin fazla olmasından kaynaklı Çok hızlı yağlanıyorum bu durumda bulku çok kotu etkiliyor bir turlu yağlanmadan temiz kütle koyamıyorum.
      Soracağım soru su; bu durumdan kurtulmak için hangi ameliyat, işlem (vs.) artık ne olursa, ne önerirsiniz.
      Şimdiden teşekkürler 🤗🙏
    • Yazan: Amator91
      Sayın Arkadaşlarım Abilerim,
      Vücut takıntısı olan 31 yaşında birisiyim. 185 boyundayım. Güncel kilom 85. Çocukluğum dahil olmak üzere 20 yaşına kadar hep kilolu olarak büyüdüm, dalga geçildim (özellikle büyük kalçam ve memelerimle), hep uzun mont giydim kalçamı kapatsın diye, sahillerde üstümü çıkaramadım. Allah'a şükür biraz tipim düzgündü oradan kazandım  ve eski resimlerime baktığımda 10 yaşında armut tipi vücut şeklim zaten oturmuştu ve inanın 31 yaşında hala armutum, bir vücut şekli hiç mi değişmez yahu  Ama 20 yaşında bir azimle ve sağlıksız bir şekilde (neredeyse hiç yemeyerek) 115 kilodan 70 kiloya düştüm ve oldukça zayıfladım (skinny fat). 
      Akabinde fitness/vücut geliştirme sporuna başlayarak ilk aylarda çok güzel gelişmeler kaydettim tabi bilinçsiz bir diyet ve eksik antrenman bilgisi ile gelişim belli bir süre sonra durdu. Ara vermek zorunda olduğum dönemler oldu. Hiç ara vermeden 2-3 sene çok disiplinli yaptığım dönemler oldu. Ancak genetik sınırımın oldukça limitli olduğunu gördüm. Supplementlerden ara sıra faydalandım. Pandemi döneminde ise tekrar kilo aldım, ara verdim ancak tekrar toparlandım ve şu an diyet döneminde 85 kiloya ulaşarak yakın zamanda doğuştan kalma jinekomasti ameliyatı olacağım ve abdominal liposuction da düşünüyorum. Ameliyattan sonra artık zararıyla ve faydasıyla ve yaşım itibarıyla da karar verdiğim için küre başlamak istiyorum. 10 senedir aralıklarla da olsa bu sporu yapmak ve uzun süre gelişim görememek büyük bir motivasyonsuzluğa yol açıyor. Evet sağlık, kondisyon hareketli bir hayat, arkadaş çevresi kazandırıyor ancak o kadar ağırlığın altına girme motivasyonu ve diyeti sürdürme isteği kalmıyor. Bana en azından bir motivasyon verebilecek kadar bir değişim yaratabilecek kür arayışı içerisindeyim.
      Peki neden şimdi? Artık ekonomik olarak gücüm var, çok disiplinli bir diyet ve antrenman ile 77 kiloya kadar düştüm ama alt karın, kol-omuz çizgisi yağları, bel çevresi bir türlü gitmiyor ve pes ettim. Motivasyon kalmadı. Yaş oldu 31 ve bundan sonra naturel olarak ciddi ölçü almak veya %7 gibi yağ oranlarına ulaşmak neredeyse benim genetiğim için imkansız.
      Bu kadar yıldır fazla kilolarla uğraşmam ve kiloya takıntılı olmam nedeniyle ilk hedefim olan (veya olmayan) kas kütlemi koruyarak olabildiğince yağ yakmak ve kurumak (hedef %7-8 civarı). Bu hedef için hangi kürleri tavsiye edersiniz? Sizlere farklı dönemlerimden, en fitinden en kilolusuna resimlerimi paylaşıyorum ve deneyimli kardeşlerimden abilerimden yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. 
         
        
       
    • Yazan: erdaloztpp
      Babalar iyi akşamlar ben testosuz bir küre girmek istiyorum biliyorum zor ama şuan 66  kiloyum%19 yağ oranım var , 26 iken yağ oranım clen kullanıp 21 e düşğrebildim, ne yada neler kullanabilirim, sarms da kullanbilirim bilgisi olan yazabilirmi? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×