-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi halsizlik, yorgunluk, uyku hali gibi sorunlar yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
mtnsk25, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: oisobb123
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1.5 yıldır günde 3-4 saat uyuyorum.işim 11 saat +3 saat yol üstüne spor ve yemek hazırlama derken anca bu kadar vaktim oluyor.işimi değistirme gibi bir fırsatım yok maalesef. bu düzenin bana uzun vadede zararı olur mu ?
Uzun sürdir hiç bir şeyden zevk alamıyorum acaba uyukuyla mı ilgili?
-
Yazan: Famon
Merhaba değerli arkadaşlarım sizlere birşey danışman istiyorum. 3 gündür sadece 4-5 saatlık uykuyla duruyorum ve uyuyamıyorum.
Nasıl düzene otutturabilirim ?
Düzene girmesi için ne tür takviyeler kullanmam gerekir?
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar,
2 ay süreyle:
testo prop 300mg masteron 300mg 500 enanthat 500 boldenona Geçtim ve 15 gündür bu şekilde devam ediyorum. Son zamanlarda uyuşukluk yataktan kalkamama halsizlik çalıştığım günlerde de spora giderdim şimdi işe gitmesem de spora gidecek halim olmuyor pre workout da artık eskisi gibi etki göstermiyor 2-3 ölçek sonrası da mide bulantısı yapıyor zaten.
Bu halsizliği yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan abilerimin cevaplarını bekliyorum. Bir de enjeksiyonu kendim yapıyorum bazen sanki tam kas içine vurmuşum gibi bazen de kastan dışarı vuruyor gibi hissediyorum. Omuz enjeksiyonu kendim yapıyorum 1ml sağ 1 ml sol. İlacın yanlış enjeksiyon sonucu çalışmama ya da vücudun kullanamama durumu var mıdır?
-
Yazan: SAMOtrophin
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Uyku problemi yaşıyorum bazı geceler başımı yastığa koyduğumda saatlerce uyuyamıyorum. Önceden sabah uyanma gibi bir mecburiyetim yoktu uyku tutmayınca 2-3 saat film izler veya kitap okurdum ama şimdi net olarak gece 12-1 gibi uyumam gerekiyor.
Şimdiye kadar bu problemi antidepresan kategorisinde olmayan reçetesiz unisom25 mg ile çözdüm ama kimyasal çözümle uyku problemimi çözmek istemiyorum. Depresyonda değilim, çok kafaya takan biride değilim tamamen biyolojik bir engel olduğu için uyuyamıyorum. Bu konuyla ilgili tecrübelerinizi, bitkisel kürlerinizi veya ilaç kategorisine girmeyen farklı önerilerinizi dinlemek isterim.
-
Yazan: Ritalin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
kafayı yedim ya da yiyeceğimi galiba 4-5 yıllık uy*/*/* geçmişim var, şuan temizim. tek kullandığım ilaç doktor kontrolünde rivoclon. sakinleştiricilerin babası diyebiliriz. kürüm şöyle testo tren bolde, saat başı uyanıyorum çok fazla zaman geçti sanıyorum geçen zaman max 1 saat veya 30 dk. 3d rüyalar cabası uyku sorununa önerin lazım?
-