Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mootyy

Ilk kürüme girdim only testosteron olarak fakat tecrübesizim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Mootyy    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüme girdim yaşım 18, büyüklerim bu konu hakkında cahillik diyebilir saygım sonsuz ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok 3 hafta oldu haftada 1 ml susta 1ml evigen alıyorum, 12 haftalık bir süreç düşündüm pct konusunda pek bilgim yok tecrübeli bir ağabeyim sayfayı önerdi her türlü konuda yardımcı olurlar dedi bende tecrübelerinizden istifade etmek için ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım...

SORULARIM:

• NE TÜR KORUYUCULAR KULLANMALIYIM?
  • NELERE DİKKAT ETMELİYİM?
  • İLAÇ NE ZAMAN HİSSİYAT OLARAK KENDİNİ GÖSTERİR?
  • İLAÇ NE ZAMAN AYNADA KENDİNİ GÖSTERİR?
  • PCT NASIL YAPILACAK?
  • İLK KÜR İÇİN MG NE OLMALI?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rıza333    63

Yol yakınken dön bu genç yaşta hormon işine hiç girme bırakmak sandığın gibi olmuyor vücut kimya değişiyor bikere bıraktığın an hacim kaybetmeye başlıyorsun buna bağımlı olmayacaksan hele bu yaşta hiç mi hiç bulaşma...

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shet    24
gönderildi (düzenlendi)

Bizde istemeyiz tabiki 18 yaşına yeni gelmiş arkadaşlarımızın vücudundaki hormonlar zaten zirvedeyken dışarıdan hormon takviyesi alıp ilaçlara başlamasını fakat kardeşimiz 18 yaşına geldi ve kararını verdi ne kadar kendimde bu düşünceyi desteklemesemde onun kararından sonra bu sürecini daha olabildiğince sağlıklı ve verimli geçirmesi için tecrübelerimizi aktarmak düşer bizlere, sorularını genellikle ardas üyemiz cevaplamış forumun pct süreciyle ilgilide kürden sonra kan testi gerektiğini ve sonuçlara göre hocalarımızın yönlendirme yapacağını bilmelisin.

tarihinde shet tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    63
shet, Bir saat önce yazdı:

Bizde istemeyiz tabiki 18 yaşına yeni gelmiş arkadaşlarımızın vücudundaki hormonlar zaten zirvedeyken dışarıdan hormon takviyesi alıp ilaçlara başlamasını fakat kardeşimiz 18 yaşına geldi ve kararını verdi ne kadar kendimde bu düşünceyi desteklemesemde onun kararından sonra bu sürecini daha olabildiğince sağlıklı ve verimli geçirmesi için tecrübelerimizi aktarmak düşer bizlere, sorularını genellikle ardas üyemiz cevaplamış forumun pct süreciyle ilgilide kürden sonra kan testi gerektiğini ve sonuçlara göre hocalarımızın yönlendirme yapacağını bilmelisin.

Kor topal yetersiz bilgiyle verilmiş bi karar pek sağlıklı değildir bence  ama haklısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mootyy, 13.10.2024 - 18:01 yazdı:

İlk kürüme girdim yaşım 18, büyüklerim bu konu hakkında cahillik diyebilir saygım sonsuz ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok 3 hafta oldu haftada 1 ml susta 1ml evigen alıyorum, 12 haftalık bir süreç düşündüm pct konusunda pek bilgim yok tecrübeli bir ağabeyim sayfayı önerdi her türlü konuda yardımcı olurlar dedi bende tecrübelerinizden istifade etmek için ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım...

SORULARIM:

• NE TÜR KORUYUCULAR KULLANMALIYIM?
  • NELERE DİKKAT ETMELİYİM?
  • İLAÇ NE ZAMAN HİSSİYAT OLARAK KENDİNİ GÖSTERİR?
  • İLAÇ NE ZAMAN AYNADA KENDİNİ GÖSTERİR?
  • PCT NASIL YAPILACAK?
  • İLK KÜR İÇİN MG NE OLMALI?

Öncelikle bu yaşta yapmanı önermem ben de 18 yaşında girmiştim ilk kürüme. Çok aşırı bir koruyucu derdin olmasın zaten only testo gidiyorsun nac600 ve milk thistle işini çözecektir ben öyle yapmıştım. Kür sırasında sürekli kan vererek değerlerine dikkat etmelisin ayrietten de kullandığın ilaçların sterilliğine ve orjinalliğine dikkat etmen iyi olacaktır. İlaç ilk haftadan zaten libido olarak etkisini gösterecektir ancak tam olarak kanda 3. hafta gibi açılır. Only testodan çok bir şey beklememek gerekir hayalindeki devasa güç artışları çok uzun sürede olacaktır. İlaç aynada kendini en azından 8 9 haftadan sonra göstermeye başlayacaktır (tabi göstermeden kastın ne tam olarak anlayamadım). Pct için önce kan testi vermelisin kan testi sonucuna göre forumda yardımcı oluruz. İlk kür için mg belirtilmez hedeflere ve kabul ettiğin risklere göre değişir. Benim fikrimi sorarsan sustanonu çıkartıp only test e. gitmen daha iyi olacaktır sustanon karışık ester bir ilaç olduğu için dalgalanmalar yapacaktır. ben ilk kürümde only testo başlamıştım ve 500mg ile başlamıştım bence mantıklı olan da 500mg zaten. Çünkü 250 mg vurmana değmeyecek bir katkı sağlayacaktır ve vücuduna hormon soktuysan bari anlamı olsun 500 kullan. Ayriyetten de proviron eklemen iyi olacaktır kürüne. İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yigitcancamci
      İnstagramdan bir koç’dan kür desteği aldım.
      Kür içeriği şu şekilde;
      Testo Enanthat Dianabol Boldenon 15 hafta haftada iki kere olacak şekilde:
      Pazartesi;1ml testo enanhtat , 1ml boldenon Her gün sabah öğle akşam dianabol tablet Sizce nasıl bir kür?  
      İlk kürüm olacak az çok korkularım var lütfen görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: fatman
      Merhaba bugün eczacı arkadaşım verdiği bilgiye göre sustanonlar bugünde itibaren satışı reçeteli olup, reçetesiz satış yapılmayacakmış.
      Hepimize geçmiş olsun sürekli zam dalgasından dolayı elimin altında 60 adet depolamıştım.6 aylık sustanonum var artık bitince eczane dışına devam.
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: Fuarkistan
      18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
      Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.