-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Dikkat: magnus pharma labs çakallığı sırp markası gibi gözükse de aslında yerli üretim! (kanıtlarıyla)
Oluşturan:
emirix, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mero4646
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Ürünü instagram üzerinden bir satıcıdan aldım araştırdığımda sahte boş gibi sonuçlara vardım.
Haftalık kür detaylarım:
500 mg testo 750 mg mesteron Olarak 2. Enjeksiyonunu yaptım ilk kürüm oluyor bu. Satıcı ilacın yerli olduğunu ama hammadesinin dolu olduğunu çalışacağını söylüyor artık parasını geçtim vücuduma hormon alıyorum sağlık için sorun yaratacaksa ilacı keseceğim bi yardımcı olur musunuz?
-
Yazan: Cadofakoo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Magnus pharma hakkında bilgisi olan var mı?
TESTOSTERON 1140 TL MASTERON 1200 TL Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tyler Durden
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Magnus ya da evogen pharma’dan oxandrolone ya da oxanabol almayı düşünüyorum(950₺) sizce ürün nasıldır, kullanan var mı ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: voSaydin
Birisi normal satıcıdan magnus diğeri ise arkadaşım aracılığı ile alacağım hellas.
Fiyatlar birbirine yakın bu iki markadan birinden Masteron almayı düşünüyorum.
Markalar hakkında yorumlarınız deneyimleriniz nedir?
Trenbolone ile birlikte kullanacağım.
-
Yazan: metropol
Sahte magnus anapolon aldım.
Deneyeceğim 2-3hafta kullanacağım bakalım nasıl bir etkisi olacak güncelleyeceğim bu konuyu.
-