Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tony Montana

Tony montana 2024-2025 sezonu kür günlüğü

Önerilen İletiler

rastlantisal    3.969
Tony Montana, 46 dakika önce yazdı:

Dostum senin için yazıyorum 😅

az önce tren enjeksiyon yaptıktan sonra boğazımda önce yanma sonra ciddi bi tıkanma oldu ardından da kısa bi öksürdüm. Üstünden 15dk geçmesine rağmen nefes aldığımda o tıkanıklığı hala hissediyorum. Kardiyo kapasitemde de düşüş var set aralarından sonra daha zor toparlanmaya başladım gibime geliyor nabız olarak. Bir de su tüketimim aynı olmasına rağmen idrarımda sararma başladı

Trene hoş geldin :) 

Tam olarak bunlar tren emaresi. Enhantate esterinde öksürük yaşamadım ama ace. esterinde her enjeksiyonda ciğerlerim hemen yükseliyordu. Hiç öksürük krizi yaşamadım. İlaç çalıştıkça kapasite düşecek bu normal. Yemeklerde karb aldığında yanacaksın efil efil. Bu da normal. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    540
rastlantisal, 1 dakika önce yazdı:

Trene hoş geldin :) 

Tam olarak bunlar tren emaresi. Enhantate esterinde öksürük yaşamadım ama ace. esterinde her enjeksiyonda ciğerlerim hemen yükseliyordu. Hiç öksürük krizi yaşamadım. İlaç çalıştıkça kapasite düşecek bu normal. Yemeklerde karb aldığında yanacaksın efil efil. Bu da normal. 

Hoş buldum hocam 😅

zor günler bizi bekliyor desenize 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.969
Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

Hoş buldum hocam 😅

zor günler bizi bekliyor desenize 

Prolaktini kontrol altında tut en en en önemlisi bu. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
rastlantisal, 1 dakika önce yazdı:

Prolaktini kontrol altında tut en en en önemlisi bu. 

Evet hocam, Burak hocayla da konuştuk bunu. Bu pazartesi yarım dostinex ile başlayıp duruma göre ilerleyeceğiz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Dostum senin için yazıyorum 😅

az önce tren enjeksiyon yaptıktan sonra boğazımda önce yanma sonra ciddi bi tıkanma oldu ardından da kısa bi öksürdüm. Üstünden 15dk geçmesine rağmen nefes aldığımda o tıkanıklığı hala hissediyorum. Kardiyo kapasitemde de düşüş var set aralarından sonra daha zor toparlanmaya başladım gibime geliyor nabız olarak. Bir de su tüketimim aynı olmasına rağmen idrarımda sararma başladı

Süper bir gece terlemesine bombayız ahahahahhah kankam bilgilendirmeye devam et bizi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Emin982, Şimdi yazdı:

Süper bir gece terlemesine bombayız ahahahahhah kankam bilgilendirmeye devam et bizi.

Gece terlemesi daha yaşamadım ama uykum bölünüyor hep tuvalete gitmek için. Bunu çok su içmeme bağdaştırıyorum ben biraz da tren ile ilgili olmayabilir. Ama hergelişme güncel yazacağım brom 😅

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    261

şu trenle bulk yapmak okuduğum kadarıyla  ölüm resmen allah kolaylık versin :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
EmreGundi, 1 dakika önce yazdı:

şu trenle bulk yapmak okuduğum kadarıyla  ölüm resmen allah kolaylık versin :D 

Valla hocam girdik bi yola artık 😁

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540

2 günde bir form güncellenmez biliyorum ama söz konusu tren olunca dayanamıyorum, mazur görün beni 😅

şaka maka idmanlarda öyle bi pump alıyorum ki daha ısınma setinde derim yırtılacak gibi oluyor. İyileşmem de daha iyi olmaya başladı sanırım, dün bacak attım bugün neredeyse ağrı yok. Bunlar gerçekten mi oluyor yoksa ben mi kuruyorum artık yorumu size bırakıyorum hocalarım 

form ektedir

not: sanırım büyüyorum 🤔

IMG_6989.jpeg IMG_6973.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    36
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

2 günde bir form güncellenmez biliyorum ama söz konusu tren olunca dayanamıyorum, mazur görün beni 😅

şaka maka idmanlarda öyle bi pump alıyorum ki daha ısınma setinde derim yırtılacak gibi oluyor. İyileşmem de daha iyi olmaya başladı sanırım, dün bacak attım bugün neredeyse ağrı yok. Bunlar gerçekten mi oluyor yoksa ben mi kuruyorum artık yorumu size bırakıyorum hocalarım 

form ektedir

not: sanırım büyüyorum 🤔

Bence kollar omuzlar dolmaya baslamıs büyüyor gayet :)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540

2 hafta bitti

3.haftanın ilk antrenmanından herkese selamlar, işler kızışmaya başlayacak 😅

IMG_0331.jpeg IMG_0329.jpeg

• Beğen 1
  • 100 Puan 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    143
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

2 hafta bitti

3.haftanın ilk antrenmanından herkese selamlar, işler kızışmaya başlayacak 😅

var daha var, bana o canavarı göster

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    813

Güzel gidiyorsun vücuda zaman verirsen makine gibi olacaksın ama çok güncelleme yapma çok tartıya çıkma foto alma sonra herşey durdu gibi gelmeye başlar. Sende bizde bu kadar güncellemeyle farkı göremeyiz.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
GHOST, 2 dakika önce yazdı:

Güzel gidiyorsun vücuda zaman verirsen makine gibi olacaksın ama çok güncelleme yapma çok tartıya çıkma foto alma sonra herşey durdu gibi gelmeye başlar. Sende bizde bu kadar güncellemeyle farkı göremeyiz.

Çok teşekkür ederim. Valla aslında doğru diyorsun hocam, geçmişe dönük güncellemelere baktım da haftada 1-2 kez atmışım 😅 insan dayanamıyor.

o zaman sıradaki güncellemeyi 3-4 hafta sonra yapacağım hem net farkı görürüz 😁

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540

Selamlar hocalarım 

tren ile 3 hafta bitti ve ufak bi ara güncelleme yapmak istedim.

şu an için paranoya, sinir ve öfke durumu yok bundan çok memnunum 

Kondisyonum fark edilir şekilde düşüyor bazen nefes alırken resmen tıkanıyorum 😐

her zaman olmasa da ara ara vücut ısım artabiliyor 

gece uykuya dalmada hiç problem yaşamadım ama şunu diyebilirim ki her uykuda en az 2-3 kez uyanıyorum. Bazen tuvalete gitmek için bazen ise uyanıp bir şey olmamış gibi uyuyorum. Kısaca tren varsa kaliteli uyku yok 😃

yoğun gece terlemesi henüz yaşamadım sadece 1-2 kez biraz terli uyandım o kadar. O da tren ile ilgili olmayabilir 

bu arada yaklaşık 8 haftadır da bolde kullanıyorum onu da ekleyeyim ve böyle bi iştah yok. Zaten iştahım hep iyiydi ama bu artık başka seviye diyebilirim. Kendimi yemek yemek için değil yememek için zorluyorum 😅

@Emin982

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    4

Harbiden sağlam gidiyorsun kardeşim tebrik  ederim  gerçekten çok  temiz bir şekilde  büyüyorsun başlıktaki ilk fotoğraflar ve son attığın sağdaki foto bambaşka hem kütle koyup hemde açılılıyorsun karnın bulkta daha da açılmış daha ne  olsun bomba gibi tebrikler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.969

Sana MK677 şart :)

Şu uyku ve beslenme ile ilgili olumsuzlukları bastırır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
ermanx98, 42 dakika önce yazdı:

Harbiden sağlam gidiyorsun kardeşim tebrik  ederim  gerçekten çok  temiz bir şekilde  büyüyorsun başlıktaki ilk fotoğraflar ve son attığın sağdaki foto bambaşka hem kütle koyup hemde açılılıyorsun karnın bulkta daha da açılmış daha ne  olsun bomba gibi tebrikler 

Çok teşekkür ederim hocam, bu aralar biraz kapanmaya başladı vücut, sanırım çok yiyorum ama dediğim gibi lanet olası bi iştah var 😅

neyse ki artı olarak hacim ve kuvvet geliyor 

rastlantisal, 39 dakika önce yazdı:

Hocam mk677 alsam herhalde günde 7-8k kaloriyi zorlarım. Şu an bile öyle bi iştah var ki anlatamam 😁

Pardon eklemeyi unutmuşum

günlük 3lt altında su içersem idrarım sürekli sarı oluyor 

en az 5lt içmek gerekiyor kısaca 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

hocam yazılarınızda görüyorum mk ile uykuyu yan yana kullanıyorsunuz hep, mesela benim uyku düzenim oldukça bozuk ve geç yatıp geç kalkıyorum hiç zinde olamıyorum, mk kullanırsam gün içinde beni daha mı zinde tutar avantajı ne olur acaba?

Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

Çok teşekkür ederim hocam, bu aralar biraz kapanmaya başladı vücut, sanırım çok yiyorum ama dediğim gibi lanet olası bi iştah var 😅

neyse ki artı olarak hacim ve kuvvet geliyor 

Hocam mk677 alsam herhalde günde 7-8k kaloriyi zorlarım. Şu an bile öyle bi iştah var ki anlatamam 😁

Pardon eklemeyi unutmuşum

günlük 3lt altında su içersem idrarım sürekli sarı oluyor 

en az 5lt içmek gerekiyor kısaca 

bolde bende hiç iştah yapmadı ya garip bi şekilde, hatta en son hemogramım bile referans aralığındaydı yine vericem 1 ay dolunca kan tekrardan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.969
kreaks, Şimdi yazdı:

hocam yazılarınızda görüyorum mk ile uykuyu yan yana kullanıyorsunuz hep, mesela benim uyku düzenim oldukça bozuk ve geç yatıp geç kalkıyorum hiç zinde olamıyorum, mk kullanırsam gün içinde beni daha mı zinde tutar avantajı ne olur acaba?

MK677 uyutuyor. Bildiğin ergenlik derin uykusunu yaşatıyor. Direnemiyor veya karşı koyamıyorsun. Bence en önemlisi hızlıca derin uyku aşamasına geçirmesi. Az uyuyorsan yada bölük pörçük uyuyorsan bunu düzenler. Zaten çok uyuyorsan uyku kaliteni artırır. Yapısı gereği kendi ürettiğin büyüme hormonunun üretimini artırdığı için doğal tepkiler yaşıyorsun.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
kreaks, 6 dakika önce yazdı:

Mk uyku yapmaz erken yatmanı sağlamaz uykudayken aldığın verimi yükseltir. Gün içinde ekstra halsizlikte yapabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
rastlantisal, 13 dakika önce yazdı:

MK677 uyutuyor. Bildiğin ergenlik derin uykusunu yaşatıyor. Direnemiyor veya karşı koyamıyorsun. Bence en önemlisi hızlıca derin uyku aşamasına geçirmesi. Az uyuyorsan yada bölük pörçük uyuyorsan bunu düzenler. Zaten çok uyuyorsan uyku kaliteni artırır. Yapısı gereği kendi ürettiğin büyüme hormonunun üretimini artırdığı için doğal tepkiler yaşıyorsun.

anladım hocam teşekkür ederim.

Emin982, 9 dakika önce yazdı:

Mk uyku yapmaz erken yatmanı sağlamaz uykudayken aldığın verimi yükseltir. Gün içinde ekstra halsizlikte yapabilir.

halsizlik yapma sebebini merak ettim araştıracağım, teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 13 dakika önce yazdı:

bolde bende hiç iştah yapmadı ya garip bi şekilde, hatta en son hemogramım bile referans aralığındaydı yine vericem 1 ay dolunca kan tekrardan

Ben bayadır test vermedim ama muhtemelen hemogramı bozmaya başladı diye düşünüyorum. Kafada doluluk vb hissediyorum bazen çünkü

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Tony Montana, 21 dakika önce yazdı:

Ben bayadır test vermedim ama muhtemelen hemogramı bozmaya başladı diye düşünüyorum. Kafada doluluk vb hissediyorum bazen çünkü

valla acık olmak gerekirse ben pozitif hiç bi etkisini görmedim şuana kadar boldenin 😃 inşallah sebebi e2den dolayıdır ve testoyu arttırınca tamamen bambaska bir hal alırım:D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.969
kreaks, 39 dakika önce yazdı:

anladım hocam teşekkür ederim.

halsizlik yapma sebebini merak ettim araştıracağım, teşekkür ederim.

Ergen halsizliği işte :) Sürekli kemik ağrısı. Sürekli uyuma arzusu. Sürekli açlık. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.