Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Burak Alpa

Eski basketbolcu olarak ilk kürümü yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Burak Alpa    0

Merhabalar,

Eski basketbol oyuncusuyum. Basketbol yanında da fitness olarak çok iyi seviyedeydim. Ancak bir takım sorunlardan ötürü 10 senedir spor yapmamıştım. Şimdi 2 aydır tekrar fitness yapıyorum ancak sonuçlarıma daha hızlı ulaşmak istiyorum. Bu psikoloji ile doğru bir şekilde bilgi edinip yarar/zarar olarak steroid için bilgi almak istedim. Kesin kullanmak istiyorum ve kullanacağım ancak bunu olabilecek en az hasarla kış sonuna kadar atlatmam için yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim destekleriniz için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SantoR    154

Selamlar önce;

• Boy
  • Yağ oranı
  • Amacınız, hedef ve hayalleriniz nedir?

Biraz bilgilendirme yaparsan daha yardımcı olunur. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0

Selamlar, 31 yaşındayım. 1.78cm - 77kg'ım. Yağ oranım %18. Amacım kısa süre içerisinde kas kütlesi kazanmak. Bunun önerilmediğini, 2-3 sene dişimi sıkıp yapabileceğimin farkındayım. Beslenme konusunda ve spor konusunda zaten disiplinli yetiştim. Ancak kendime 3-4 aylık bir boost sağlamak istiyorum. Spor hayatımdan bundan sonra zorlayıcı koşullar olmadıkça devamlı olacak.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    140

Bi sağlık problemin yoksa testo - rimo veya testo - bolde ile başlayabilirsin ama riskleri göz önüne almayı unutma. Kürden sonra tamamen ilacı kesersen kazancın çoğu da gidecektir bunu da unutmayalım. Onun dışında başlamak istersen etki alacağın en düşük dozlarla başlamanı zamanla arttırıp vücudunu tanımanı önerebilirim. Kan testlerini mutlaka unutma 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
Burak Alpa, 1 saat önce yazdı:

re içeri

Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

Bi sağlık problemin yoksa testo - rimo veya testo - bolde ile başlayabilirsin ama riskleri göz önüne almayı unutma. Kürden sonra tamamen ilacı kesersen kazancın çoğu da gidecektir bunu da unutmayalım. Onun dışında başlamak istersen etki alacağın en düşük dozlarla başlamanı zamanla arttırıp vücudunu tanımanı önerebilirim. Kan testlerini mutlaka unutma 

Bu bahsettiğiniz rimo ve bolde'nin farkları nelerdir acaba? Bahsettiğiniz riskler standart; hormon baskılama, yumartalık küçülmesi, karaciğer/böbrek sorunları mı yoksa başka risklerden mi bahsediyorsunuz? Sağlam bir PCT dönemi ile kayıpları minimize etme yolu varmış sanırım?

Az önce hormon genel testi yaptırdım başlangıç öncesi, başladığımda esnasında ve sonunda olarak mı takip etmem gerekir? 

Son soru, 12 haftalık bir kür yeter mi yoksa 18 hafta gerekli mi? 6 hafta arasında ne kadar risk faktörü gelişmekte?

Sağolun...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    140
Burak Alpa, 32 dakika önce yazdı:

Bu bahsettiğiniz rimo ve bolde'nin farkları nelerdir acaba? Bahsettiğiniz riskler standart; hormon baskılama, yumartalık küçülmesi, karaciğer/böbrek sorunları mı yoksa başka risklerden mi bahsediyorsunuz? Sağlam bir PCT dönemi ile kayıpları minimize etme yolu varmış sanırım?

Az önce hormon genel testi yaptırdım başlangıç öncesi, başladığımda esnasında ve sonunda olarak mı takip etmem gerekir? 

Son soru, 12 haftalık bir kür yeter mi yoksa 18 hafta gerekli mi? 6 hafta arasında ne kadar risk faktörü gelişmekte?

Sağolun...

Evet genel olarak riskler böyle, kür içinde 6-8 haftada bi kan testi iyidir. Rimo insanlar bolde inekler için üretilmiş ilaçlar, etkileri benzer yan etkileri biraz farklı.

Bence kesinlikle 16 hafta üzeri yapılmalı kür hatta daha da uzun 20-24 hafta gibi çok daha verimli olacaktır. Risk faktörü pct sonrasında geri dönüş daha zor olabilir ve daha fazla organ hasarına maruz kalabilirsin bunu testler ile düzenli kontrol etmek gerek. Fakat bu iki ilaç için de 12 hafta için küre girmeye değmez diye düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Evet genel olarak riskler böyle, kür içinde 6-8 haftada bi kan testi iyidir. Rimo insanlar bolde inekler için üretilmiş ilaçlar, etkileri benzer yan etkileri biraz farklı.

Bence kesinlikle 16 hafta üzeri yapılmalı kür hatta daha da uzun 20-24 hafta gibi çok daha verimli olacaktır. Risk faktörü pct sonrasında geri dönüş daha zor olabilir ve daha fazla organ hasarına maruz kalabilirsin bunu testler ile düzenli kontrol etmek gerek. Fakat bu iki ilaç için de 12 hafta için küre girmeye değmez diye düşünüyorum 

Peki Anavar diye bir muhabbet karşıma çıkmaya başladı. Sanırım 20-40mg arası ağızdan alınıyormuş. Tek başına alınıyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    140
Burak Alpa, 47 dakika önce yazdı:

Peki Anavar diye bir muhabbet karşıma çıkmaya başladı. Sanırım 20-40mg arası ağızdan alınıyormuş. Tek başına alınıyor mu?

Alınır ama çok etki beklememek gerek, tek başına supplemented biraz etkili olur sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0

Peki bana kesin olarak steroid türü olarak hafta hafta mg ile birlikte ( pct de dahil ) almam gereken örnek bir plan yapabilir mi biri?

Ek olarak SARMS vs steroids nasıl karşılaştırılır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clay    4

Bu konular hakkında yeterli bilgiye sahip değil gibisin en azından ilacların ne ise yaradığını ne gibi yan etkilerin olduğunu forumda biraz daha zaman gecirerek ve okuyarak öğrenebilirsin bu risklerin farkına varmadan kimse sana örnek kür planlaması sunmak istemez bu riski almak istemez lütfen yanlıs anlasılmasın yazdıklarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    140
Burak Alpa, 2 saat önce yazdı:

Peki bana kesin olarak steroid türü olarak hafta hafta mg ile birlikte ( pct de dahil ) almam gereken örnek bir plan yapabilir mi biri?

Ek olarak SARMS vs steroids nasıl karşılaştırılır?

Pct kürden sonra değerlere göre yapılır ve geri dönüş hiçbir zaman kesin değildir. Belki kürden sonra hiçbir zaman eskisi gibi ereksiyon olamayabilirsn bu da bi risk. Kür planlaması için form atman en iyisi olur ama yine de bence önce iyice araştır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
Clay, 30.09.2024 - 17:52 yazdı:

Bu konular hakkında yeterli bilgiye sahip değil gibisin en azından ilacların ne ise yaradığını ne gibi yan etkilerin olduğunu forumda biraz daha zaman gecirerek ve okuyarak öğrenebilirsin bu risklerin farkına varmadan kimse sana örnek kür planlaması sunmak istemez bu riski almak istemez lütfen yanlıs anlasılmasın yazdıklarım

Aslında ciddi anlamda araştırma yaptım, sadece deneyimli insanlarla birlikte fikir yürüterek ilerlemek istiyorum. Tabii ki sorumluluk bana ait kim önerirse önersin. Açıkcası test+primo kürüne girmeyi düşünüyorum. 12-18 hafta arası kullanılıyor sanırım optimum süreyi bulmak istiyorum. PCT olarak ise yabancı ve yerli kaynaklar biraz değişebiliyor o yüzden de yönlendirme istiyorum.

Clay, 30.09.2024 - 17:52 yazdı:

Kan testi de yaptırdım öncesi için, esnasında ve bitimde de yaptıracağım.

test.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.612

Çok yanlış bir karar olmuş. Bu spor, sana uygun mu değil mi bilmiyorsun bile. 2 ayda ancak tendomların alışmış olur. Keşke acele etmeyip en azından 2 seneni tamamlasan, sürecin tamamına, sana uyan antrenman ve beslenme biçimlerine vakıf olsan. Bu şekilde biraz karambol atışı olacak.

Sen yine de risk alma. 250MG testosteron Cyp. ile başla. 4 ay kendini gözlemle. Ona göre anabolik eklersin yada eklemezsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    81
Tony Montana, 30.09.2024 - 13:01 yazdı:

Bolde mi ? Boldenone primobolone göre çok daha ciddi bir ilaçtır üstelik PCT yapılması çok daha zor olan bir ilaçtır Undesilenat Esteri sebebi ile yarılanma ömrü 15 gündür ve kandan çıkması genellikle yarılanma ömrünün 5 katıdır yani 75 gün! Bu ortalama bir değer ve kişiden kişiye farklılık gösterir ki 200 güne kadar bulunabilme potansiyeli vardır. More Plates More Dates özellikle bu konuya dikkatle değiniyor. Hemogramı bozması tansiyon ile ilgili problemler ve boldenon anksiyetesi dediğimiz olaylardan bahsetmiyorum bile. Primobolone yüzlerce kat daha iyi bir tercih olacaktır özellikle arkadaşın durumu gözden geçirildikten sonra.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    0
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Çok yanlış bir karar olmuş. Bu spor, sana uygun mu değil mi bilmiyorsun bile. 2 ayda ancak tendomların alışmış olur. Keşke acele etmeyip en azından 2 seneni tamamlasan, sürecin tamamına, sana uyan antrenman ve beslenme biçimlerine vakıf olsan. Bu şekilde biraz karambol atışı olacak.

Sen yine de risk alma. 250MG testosteron Cyp. ile başla. 4 ay kendini gözlemle. Ona göre anabolik eklersin yada eklemezsin.

Selamlar,

250mg test cyp aldıktan sonra anabolik almamak için tam olarak sebep nedir hocam. Sizin görüşünüz benim için değerli. Tercihen primo mesela.

tarihinde Burak Alpa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.612
gönderildi (düzenlendi)
Burak Alpa, 56 dakika önce yazdı:

Selamlar,

250mg test cyp aldıktan sonra anabolik almamak için tam olarak sebep nedir hocam. Sizin görüşünüz benim için değerli. Tercihen primo mesela.

Çünkü çok erken 2 aylık vücut geliştirme sporcusu için. Henüz üzerinde etkisi nedir bilmiyorsun. Kademeli olarak başlayıp sorun yaşamadığından emin olduğunda anabolik eklemek daha doğru. Sabit kürler tasarlamayın kafanızda. 

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: oguuzars
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      750 testo e 300 rimo 300npp SORULARIM:
      Kullanacağım nelere dikkat etmem lazım? Cycle kaç hafta sürdürmeli? Hangi koruyucuları kullanmam lazım? Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
    • Yazan: alpak

Şu an kürümün 2. haftasındayım ve haftada 500 mg Testo Enanthate kullanıyorum. Gerekli kalorinin çok üzerine çıkmıyorum, ancak ihtiyacım olan karbonhidrat ve proteini alıyorum. Haftada bir kez tartıya çıkıyorum. Kür öncesinde kilom 76.1 kg iken şu anda 81.0 kg'ye yükseldi. Ancak, gözle görülür bir kilo artışı yok; vücut şu anda su tutuyor.
      Fragment peptidini kullanmaktaki amacım, bu kür sonunda yağ oranımı ciddi oranda düşürmek. Günlük 250 mcg dozajıyla bu beslenme planı ile hedefime ulaşabilir miyim?
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlaç kullanımından sonra ortaya çıkan, daha önce hiç yaşamadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Yıllardır hem kulak içi AirPods hem de kulak üstü JBL kulaklıklar kullandım, ancak ilaçtan sonra kulak içi kulaklık taktığımda farklı bir his yaşamaya başladım. AirPods’un kulağa giren plastik kısmında, tam o noktada, sanki atar damar varmış gibi "tak tak tak" diye bir vurma hissediyorum. Önce kulaklığın bozulduğunu düşündüm. Kulaklığı çıkardım ve ellerimle her iki kulağımı nazikçe kapattım. O anda güçlü bir çınlama başladı ve bu çınlama 2 saniye içinde şiddetli bir hale geldi, en fazla 10 saniye boyunca bu şekilde dayanabiliyorum. Çınlama ve çok garip bir his oluşuyor.
      Bu garip hissi şöyle tarif edebilirim: Sol kulağımı ve sağ kulağımı birbirine çok yakın iki kale gibi düşünün, ve bu kalelere sürekli futbol topları çarpıyor. İlk olarak sol kulaktan sağa, oradan tekrar sola seken toplar her seferinde daha hızlı ve kuvvetli bir şekilde çarpıyor. 10. saniyeden sonra ise top sanki 300 km hızla hareket ediyor gibi ve kulaklarım patlayacakmış gibi hissettiriyor. Gün içinde böyle bir sorun yaşamıyorum.
      Benzer bir durum yaşayan var mı?
      Selamlar, fragment adı verilen bir peptit kullanacağım ve ilk defa peptit deniyorum.
      Bu peptidi nasıl hazırlayacağımla ilgili birkaç sorum var:
      Kaç ml su ile hazırlamalıyım? Hangi suyu kullanmalıyım? Örneğin, bu su ile hazırlamam bir sorun yaratır mı? Amacım yarışma değil, sadece yavaş yavaş kullanmayı düşünüyorum. Bu peptitten beklentim, 8-16 hafta sonunda fazla yağ yakmak. Uzun vadede bir etki için kaç ünite kullanmalıyım? Ayrıca, günlük dozu tek seferde mi yoksa ikiye bölerek sabah ve akşam mı almam daha iyi olur?
    • Yazan: yankiFit
      Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
      Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha  Sonra burayı buldum bla bla bla.
      Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
      Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes  gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
      Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
      kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.