-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Pct dönemimin 1. ay kan testi sonuçlarımı yorumlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
mamibolone, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: sp371
Merhabalar,
9 ay boyunca only testo kullandım. 3 ay trt doz sustanon, 2 ay haftalık 500mg testo enanthate, 3 ay haftalık 250mg enanthate ve son ay 125mg enanthate şeklinde kullandım. Kas yapmak için değil düşük testo belirtileri için kullandım, zaten hipofiz tümörüm olduğu için sustanona doktorum başlatmıştı 3 ay trt doz vermişti. Son enjeksiyonu 23 gün önce yaptım ve bugün kan testi verdim LH FSH açık çıktı normal mi?
Elimde klomen tamoksifen ve 1 adet ovitrelle var.
Nasıl pct yapmalıyım bilgili hocalarım yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Gorilla07
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Evogen Pharma Marka Kürümün 6. Haftasındayım:
Dianabol Testo Deca Boldenon Kullanmaktayım Haftada İki Kere İki ML enjeksiyon yaptırdım tahlillerim bu şekilde ve kilo artışımda afaki bir artış yok günlük 3500 Kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum ama bazı günlerde iş yoğunluğundan kaynaklı aksattığımda oluyor önerileriniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Rhapsody3132
Selamlar herkese 30-32 hafta sadece 250 mg testo kullandım sonrasında 1 ay sonra pct başladım 1 klomen 1 tamoksifen olarak 4.hafta devam ettikten sonra kan tahlili verdim sonuçlar nasıl kanda hala klomen çıkmış değil sanırsam ereksiyon bilido onun yüzündendir diye düşünüyorum hala pctye devam etmelimiyim bu süreçte @SERKO abimin bitkisel kür 1 ve pro versiyonları kullandım ve kullanmaya devam edicem son klomen ve tamoksifeni 24.11.2024 pazar günü almıştım hastanede en erken 29.112024 yani 4-5 gün sonra kan tahlili verdim kandaki klomen yoğunlu azalmıştır diye düşünüyorum östrojen e2 ise klomenden sanırsam herkesin yorumuna açığım şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: polatpr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Cypionate Masteron Bu küre girmiştim henüz tek enjeksiyon yaptım. Ürün markasında emin olamadığım için kalite ve sonuç anlamında bırakma kararı aldım! Bu yapmış olduğum tek seferlik enjeksiyon sonrası pct protokolü yapmalı mıyım?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-