-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Vücuttaki yağ ve su oranını azaltmanın boyu kısaltabileceğini okudum bu doğru mu?
Oluşturan:
arnoldşıngırmıngır, in Beslenme
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: j00x0
Merhabalar,
Evlilik arifesinde hatun ile birlikte çeki düzen vermeye başladık kendimize ben bulk kendisi de diyet ile birlikte yağ yakmak istiyor fakat kendim için az çok fikrim bilgim var ama onun için hiç bir bilgiye vakıf değilim hele yağ yakmayı hiç bilmem bildim bileli hep kilo almak için uğraşan bir tipim burada sıkıntımız iğne olsun istemiyorum tablet üzerinden veya sarms üzerinden gitmek istiyoruz yağ ve kilo bilgilerini vereyim yardımlarınızı bekliyorum.
1,60 boyunda.
-
Yazan: crizbi01
Herkese selamlar,
104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.
O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?
-
Yazan: Yakamoz
Öncelikle hayırlı günler dilerim,
Bugün doktora gittim Epifiz plağımın kapanıp kapanmadığını öğrenmek için bana kapanmış dedi!
Sizin de yorumlamanızı istedim şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Mehmet96
Herkese selam dostlar,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaklaşık 3 yıldır alkole vurdum kendimi. Bu hafta antrenmanlara tekrar başladım. Daha önceleri 5 yıl kadarlık bir geçmişim vardı. Alkolü bıraktım sigarayı da ilerleyen zamanlarda bırakıcam. Beslenmemi düzeltmek istiyorum ama yağ oranım kaç bilmiyorum.
Belimi ölçerken sabah aç karnına midemi vakumlayıp mı ölçmem gerekiyor? Yoksa midemi tamamen rahat bırakıp göbek deliğinin üstünden mi tam bilmiyorum.
KİŞİSEL VERİLERİM:
Yaşım 29 boyum 178 cm kilom 86 Beslenme ve yağ oranım hakkında bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
-
Yazan: the_escobar
Herkese merhabalar,
Uzun zamandır bulk yapıyordum son zamanlarda sarmsları kesmemle birlikte azalan iştah ve yemekten sıkılma nedeniyle bir süre karbı ufaktan kısıp ilerliyim dedim. Yaklaşık 2 haftadır durum böyle ve bu aralar özel hayatımda yaşanan şeylerden dolayı sporu aksattım fakat beslenme hemen hemen hiç bozmadım. Son zamanlarda da karbı az almama rağmen (kürde 450-500ü buluyordu şuan 200-300) bel çevremde yağlanma olduğunu farkettim, aman aman yağlanma değil ama bu kaloriye göre normal değil gibi, bir şeyler yiyince göbek falan şişiyor yani.
Sizce sorun nerde olabilir? (Antrenmanların hakkını bu aralar veremedim not olarak ekleyeyim 😊)
-