-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: testis torsiyonu
Arkadaşlar selam,
19 yaşındayım erken başlayan yavaş ilerleyen ergenliğim var bu teşhisi sakal bıyık ses kalınlaşması ve penis gelişimi açısından kendim koydum ergenlikteki genel testosteron eksikliğinden ötürü yaşanıyor bu durum daha önce bir kutu lawless mk677 kullandım 25 mg kutuda yazdığına göre, ama etki aldım 2. Haftanın sonunda acıkma başlamıştı ve uyku kalitemde aşırı artış oldu ek olaraktan browridge ve elmacık kemiklerimde büyüme daha belirginleşme gözlemledim markadan memnun kaldım ve godzilla sipariş ettim daha başlamadım kullanmaya genel bir vitamin pct planı yaptım iki ay kullanacağım beraberinde 1200 nac libido düşüşü olursa 25 mg proviron ve göğüste hassasiyet olursa 4 günde bir 1 mg arimidex kullanacağım boy uzama plaklarım kapandı.
NOT:
Kürden sonra daa ashwagandha tonkgat ali çinko bakır ve kan tahliline göre 1-1.5 ay tamoksifen kullanacağım
SORULARIM:
Penis gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu? Kemik gelişimi faydası veya ekstrem zararı olur mu? Kıl yapısı açısından faydası veya ekstrem zararı olur mu? ÜRÜN GÖRSELİ:
Tüm cevap veya öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: dengeli14
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
İlaç kullandığım dönemlerde kaval kemiğinin orasında 10 dakikadan fazla yürüdüğümde felaket bir ağrı oluşuyor mecbur bir yerde 2-3 dakika dinlenip yoluma devam etmek zorunda kalıyorum. İlacı bıraktığımda ise yaklaşık 3 hafta sonra falan düzeliyor ağrı falan kalmıyor. Şuan sadece testo alıyorum yaklaşık 3 haftadır tekrardan ağrı başladı ayağımda.
GEÇMİŞTE KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol Bu sizde de oluyor mu acaba?
-
Yazan: yhy123
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
1 aylık bir mk-2866 kürüne girmeyi planlıyorum günlük 10 mg olacak şekilde kullanıcam.
SORULARIM:
Tam olarak ne gibi etkiler görürüm? Neler yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz ? (definasyon dönemindeyim) Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: akarademir
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (8 HAFTA)
10 Mg - Rad 140 10 Mg - Mk2866 Kullanmayı planlıyorum. İkisini de antrenmandan 20 dk önce almayı düşünüyorum. Koruyucu olarak milk thistle kullanmayı planlıyorum.
SORULARIM:
Ek olarak koruyucu olarak ne kullanmalıyım ? Birde kan tahlili ne vermeliyim ilaçlara başlamadan önce ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar,
Düzenli spor yapıyorum kardiyo ve beslenmeme dikkat ediyorum ama yüzümde hala bir ödem var bunu nasıl atabilirim veya çözebilirim bromelain takviyedi mevcut elimde nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
Sağlıcakla kalınız.
-