Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Savac77

Kür içi proviron kullanmalımıyım?

Önerilen İletiler

Savac77    0

Arkadaşlar merhaba,

Kür kullanırken proviron kullanılır mı çok arada kaldım proviron testestrone seviyesini normal değerlere çektiğini biliyorum o yüzden pct sırasında kullanıyordum şuan testo masterone gireceğim provironda kullanmayı düşünüyorum testestrone seviyemi düşürür mü ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Savac77, 42 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba kür kullanırken proviron kullanılırmı çok arada kaldım proviron testestrone seviyesini normal değerlere çektiğini biliyorum o yüzden pct sırasında kullanıyordum şuan testo masterone gireceğim provironda kullanmayı düşünüyorum testestrone seviyemi düşürür mü ?

Provironu aromatizasyon için de kullanıyorlar. Bence masteron varsa provirona gerek olduğunu düşünmüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    601

Yani yarardan çok zararı var ama yinede sen bilirsin.

@Loving konusuna bakarsan anlarsın detaylı anlatmış.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Savac77    0
GHOST, Bir saat önce yazdı:

Yani yarardan çok zararı var ama yinede sen bilirsin.

@Loving konusuna bakarsan anlarsın detaylı anlatmış.

Çok teşekkürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: hirstyz
      Merhabalar, definisyon kürümde 4.haftadayım. Kan tahlili yaptırmak istedim çok bilindik bir türk markası testo prop kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığını da görmek istedim açıkcası. Değerlerimi sizlerle paylaşmak isterim bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Sağlık açısından bana katabileceğiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum. 
      Haftalık 300 mast - 400 prop kullanıyorum. 4.haftada clen ve winstrol ile devam edeceğim
        
    • Yazan: `Tesron
      Merhaba,
      Steroidin genel olarak zararlı ve ilerleyen zamanlarda kaçınılmaz problemler yaşatacağı kesin. Peki bu problemler yüksek kullanım sonrası ne kadar ilerler ? Örneğin yarışmacılar veyahut en yakınımız ülkemizdeki G*kalaf, ve F*rkan E*. gibi başarılı sporcuların kullandığı mg çok yüksek. Tabiri caizse Bunlara yaş 30 yolun sonu demek ne kadar mantıklı ?
      (son söylediğim söz tamamen ilacın verdiği zararlardan ötürü, yoksa eleştiri yapmadım)
    • Yazan: SAMOtrophin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ben 23 yaşındayım aşırı ektomorf vücuduma doğal yollarla 30 kilo aldırmayı başardıktan sonra görselliğin ön planda olduğu bir işte çalışmaya başladım kendimi işimde bir ileri düzeye getirmek adına bir süredir testosteron ve rimobolan kullanıyorum. Temkinli bir süreç izlediğim için her şey yolunda gidiyor. Sürecin en başından beri bir koçla çalışmadım.
      Yabancı, Türkçe makaleler okudum ve bu forum üzerinden süreci yönetmeye çalıştım. Nor-19 grubundan her hangi bir ilaç kullanmıyorum, sonsuza kadar kullanmayı da düşünmüyorum çünkü rimo ve testo ile istediğim seviyeye gelebileceğimin farkında vardım.  Evli değilim, kız arkadaşım var.
      Sormak istediğim şeyler şunlar;
      23 yaşında biri olarak, kürümü 12 haftadan 16 haftaya uzatmam sonrasındaki süreçte beni daha fazla mı olumsuz etkiler? Uzun kür=ilerleyen süreçte her şeyin daha zor toparlanması mı demektir? PCT yapmak istemiyorum, cruise dönemine girmek istiyorum çünkü benim genel olarak iyi görünmem gerekiyor ve PCT ile kazanımlarımı yitirmek istemiyorum. Steroid sürecinin negatif yönlerinin farkında biri olarak PCT yapmadan cruise ile ne kadar ilerleyebilirim? Bu sürecin bana ileriki yaşlarda negatif/pozitif geri dönüşleri ne olacak? Belirli süre cruise ilerleyen biri kaç kür daha yaptıktan sonra PCT yapmalı? En fazla 400 mg ilaç sokulan bir vücudun kısır kalma riski nedir? Benden yaşça büyük abilerimden tavsiye almak istiyorum şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emreardic10
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Taşınma dolayısıyla kısa ester küre 1 hafta ara verme durumum var. Şu an kürdeki 6. Haftadayım 1 hafta ilaç vurmadığım taktirde küre döndüğümde 7. Hafta olarak mı saymaya devam etmeliyim yoksa 1. Hafta olarak mı devam etmeliyim ? Son olaraktan sağlık açısından bir problem yaşar mıyız?  @Diver @rastlantisal
      Kürüm:
      300 mg testo p 300 mg masteron 40 mg winstrol Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 12 haftalık only testo kürüne girdim. Şuan pct sürecindeyim.
      Merak ettiğim konu şu;
      Eğer kürümü 12 değil de 20 hafta veya 24 hafta yapsaydım bana ekstra olarak zararları ne olurdu ? Diğer sorum ise ideal kür en fazla kaç hafta olmalı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×