-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mtnsk25
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
testo enanthat boldenon Kürümün 5. Haftasındayım ve sürekli halsizlik yorgunluk, antrenman sırasında uyku hali, düzenli yatsam da sabahları kalkamıyorum. Bunu daha önce yaşayan bir arkadaşım abim var mı, kan testimi aşağıya bırakıyorum...
-
Yazan: Famon
Merhaba değerli arkadaşlarım sizlere birşey danışman istiyorum. 3 gündür sadece 4-5 saatlık uykuyla duruyorum ve uyuyamıyorum.
Nasıl düzene otutturabilirim ?
Düzene girmesi için ne tür takviyeler kullanmam gerekir?
-
Yazan: SAMOtrophin
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Uyku problemi yaşıyorum bazı geceler başımı yastığa koyduğumda saatlerce uyuyamıyorum. Önceden sabah uyanma gibi bir mecburiyetim yoktu uyku tutmayınca 2-3 saat film izler veya kitap okurdum ama şimdi net olarak gece 12-1 gibi uyumam gerekiyor.
Şimdiye kadar bu problemi antidepresan kategorisinde olmayan reçetesiz unisom25 mg ile çözdüm ama kimyasal çözümle uyku problemimi çözmek istemiyorum. Depresyonda değilim, çok kafaya takan biride değilim tamamen biyolojik bir engel olduğu için uyuyamıyorum. Bu konuyla ilgili tecrübelerinizi, bitkisel kürlerinizi veya ilaç kategorisine girmeyen farklı önerilerinizi dinlemek isterim.
-
Yazan: Draqul Org
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
yaklaşık 1 aydır uzanıyorum ve telefona bile bakmıyorum en son artık rahatsız olup bakıyorum ne kadar geçmiş diye 1 saat 1.5 saat geçmiş ama uyuyamıyorum.
sabahları da erken uyanırsam daha uyuyamıyorum örnek sabah 4 gibi.
ne yapmam lazım?
sarm küründeyim onunla alakalı olabilir mi?
-
Yazan: BlaBla
Bazı insanların aksine dönemsel olarak çok ağır uyku problemi yaşıyorum. Acaba kullanmış olup önereceğiniz bir ilaç var mı eczaneden alıp içsem uyusam ?
Papatya çayı, lavanta , melatonin günlük düzenli kullandığım şeyler onlardan pek fayda göremedim.
-