-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kan tahlili sonuçlarım nasıl? libido düşüklüğü mevcut sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
1840, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Kerim Dilara
Arkadaşlar selam,
24 hafta planladığım 500 testo 400 boldenon (ilk kürüm) 8.haftadayken 3 haftalık bir minicut yapıp sürece öyle devam etmek istedim. Hem daha iyi bir insülin hassasiyeti (sabah açlık kan şekerim 90/95 lerdeydi) hem de yaz yaklaştığından yağ oranımdan çok memnun değildim kürüme ek olarak haftalık 150 masteron günlük 30mg oxandrolon ekledim (bunlarla beraber kingsize on cycle koruyucu kullandım) ve 21 günlük bir minicut yaptım.
Dün minicut bitti güzel bir yağ oranı düşüşü elde ettim süreç beni tatmin etti ve sabah açlık kan şekerim 75 lere kadar düştü, güzel bir insülin hassasiyeti yakaladım. Dün kan testi verdim alt ast epey yüksek, östrojen hem boldenon hem de masterondan olsa ki çok düşük (herhangi bir aromataz inhibitörü kullanmadım), geriye 16 hafta daha 500 testo 400 boldenon ilerleyeceğim ve 6 hafta günlük 100 mg anapolon ile ilerlemek istiyorum. Oxandrolon 3 haftada günlük 30 mg kadar bir dozla bu kadar alt yükseltir mi acaba oxandrolon yerine başka bir şey mi kullandım diye aklım karışmıyor değil sizin fikriniz nedir?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy 190 Kilo 100 Yağ oranım %8 KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: gokalaf
Arkadaşlar merhaba, 12 Haftadır kürdeyim.
Haftalık :
500 MG Test E 400 MG Boldenon kullanıyorum. Kür içi hiçbir koruyucu veya anti aromataz kullanmadım. Ne durumdayım diye bakmak için test verdim, yorumlarınızı bekliyorum.
Küre Tren E eklemek istiyorum, boldeyi keseyim mi veya napayım tavsiyelerinizi bekliyorum.
63 KG de girdim küre, kilom şuan 72.
-
Yazan: hakanxvl
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürümde 3 aylık bir süreci aştım.
KÜR İÇERİĞİM: (3 ay)
Testosteron 500 mg Masteron 300 mg Oxandrolone 30 mg Bu süreçten sonra 1 aylık bir ara verdim bu süreç içerisinde forumdaki konularda yazan bitkisel takviyeler vücuduma iyi gelecek takviyeler kullandım.
AKTİF KÜR İÇERİĞİM (1 ay off sonrası - 30 gündür)
Testosteron 500 mg Rimobolan 400 mg Küründeyim ilk ayımdaki sonuçlarım aşağıdaki gibidir ast ve kolesterol değerini fazla kafaya takmadım ancak alt değeri bir tık fazla geldi yorumlarınız nelerdir acaba şimdiden teşekkürler.
KAN TESTİ SONUCUM :
-